belki ilginizi çeker
  1. · bebeğim benim olacaksın
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · öğretmenler günü
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · the twilight saga new moon
  5. · ece gürsel
  6. · okan bayülgen
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · nova
  9. · art

karım ol  

1. (comatose, 12.09.2005 23:27)
  2. ilginç,söylendiği ana göre romantik olup olmadığı değerlendirilmesi gereken evlenme teklifi.ama kabalık daha ağır basıyor sanki.
    (bettyboop, 12.09.2005 23:59)
  3. bana bunu diyene ben de aha şunu derim:

"olur muyum sence? asla olmam tabii ki.. gerizekalı mıyım ben? evlenme teklifi ederken bile emir kipi kullan, bi de utanmadan bak öyle suratıma ebleh ebleh. daha evlenmeden höyhöy diyen adam evlenince ne yapar allah bilir.. hadi bakiim, duymamış oliim".
    (moya the song, 13.09.2005 01:20 ~ 01:37)
  4. karım ol karım ol karım ol
    boş ol boş ol boş ol
    hmmm böyle ne kadar da kolay herşey*
    (azwepsa, 13.09.2005 10:17)
  5. "benimle evlenir misin arım, balım, peteğim, gözüm...?" dururken konuya direk giren, karşıdakine pek seçme şansı bırakmayan teklif..

-pipetsu karım ol..
    +bu bir teklif mi?
    -hayır bu bir emirdir..
    +yaa dübürcan git bi kahve al gel yaa..
    -eee yetti hulen, bugüne kadar mutlu ol diye hayri olan ismimi dübürcan bile yaptım, artık yeteeeer..benim olacaksın..
    +erkeğim benim..
    (rafael, 13.09.2005 10:22)
  6. sevme hissini, evlilik gibi kutsal bir olay için doğal ve bir erkeğe yakışır şekilde; erkeksi şekilde söylemek. (bkz: bende bunu yapıcam) (bkz: bebeğim benim olacaksın) (bkz: swh)
    (acar, 13.09.2005 10:31)
  7. eşim ol şeklinde söylenmesinin daha bir anlamlı ve güzel olduğunu düşündüğüm cümle.
    (all of nothing, 17.02.2006 00:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil