karı soymaca oyunu   

adana çık aradan

1. kişisel gelişimimizde büyük rol oynayan oyun.
    (mamtili, 01.11.2004 13:33)

2. bu çok eğlenceli oyun ile nostalji yapmak isteyenler için emulatör bulundurmak çözüm olabilir. ben ataride iki tipine rastgeldim. ilki sansürlü diyebileceğimiz, çizimlerden oluşurdu, diğeri bildiğin fotoğraftı. abaza kalıp atari oynayacak kadar düşüldüğünden değil iğrenç müzikleriyle ve oynanışındaki eğlence ile gönülleri fethetmiştir. yoksa bu oyunu ilk kez oynadığında çoğumuz kadın nedir bilmezdik, ayrıca sadece görsel bir farklılığı seyremenin 3 atari jetonundan daha ucuz yolları vardı.
    örümceği çektiğiniz çizgiler arasına sıkıştırıp resmin parçalarını açmaya çalışırdınız aldığınız artı puanlar puan barında bölümü geçmenizi sağlarken eksi puanlar resmin yaratık resmine dönmesine sebep olabilirdi. zamana karşı yarışıp, örümceğe tuzak kurmak çok eğlencelidir, üstüne bir de hatun veriyorlar.
    -bence yılın en iyi filmi-
    (palanthaser, 01.11.2004 13:34)
  3. ilkokuldan beri hayatımın oyunu olmuş olan ms-dos oyunu silk vardır bir hafızalardan silinmeyen, pek hoş da olmayan manga kadınlarını soyduğunuz *
    (bınar, 01.11.2004 15:31)
  4. ergenlik yıllarımın önemli bir kısmını bir örümceğin yemesine neden olan oyun türüdür. karı soymaca demekle yetinirdik vakt-i zamanında. efendim ben ergenliğimin doruklarındayken (bkz: ergenlik) bir dönem hayat çok anlamsız ve boş gelmeye başladı. futbol maçlarından zevk almaz, saklambaç oyunlarında bilerek sobelenir olmuştum. aklımda sadece bizim sınıfın bir yaz içerisinde kafadan on santim uzamış, nerden baksan kafam kadar ikişer de meme çıkarmış kızları vardı. işin kötü tarafıysa benim bırakın o fiziksel olgunluğa erişmiş olmayı uzamaya bile başlamamış olmamdı. gün boyu göz hizamda bir düzine meme bir aşağı bir yukarı dolanıyor, aklımı derslerime, vatanıma, milletime, güzel dinimize ve atatürküme vermemi engelliyordu. içine düştüğüm bu boşluğa bir takım kötü niyetli, pislik, adi, çingene (bkz: annenin söylediği her şeye inanmak) arkadaşımın beni alıştırmış olduğu atari salonu da çare olmadı. hoş, belki azılı bir street fighter oyuncusu olsaydım hagarı tek jetonla bitiriyor olsaydım bir dalım olurdu tutunacak. atari salonlarındaki ilk oyunum uzun süre kayda değer tek başarım olarak kaldı. (bkz: honda yla ken e perfect çekmek) ta ki o güne kadar... efendim bir gün o güzide eserle, o abideleşen oyunla karşılaştım. ismini hatırlamadığım bu oyun tahmin ettiğiniz gibi karı soymaca olarak tabir ettiğimiz o iğrenç, o küçücük dimağlara seks fikrini enjekte eden oyunlardandı. küçük bir böcük yardımıyla örümceği alt etmeye çalışıyor karıyı soyuyor ve ödülü kapıyorduk: iki koca meme. elindeki jetonları oyunu öğrenmek için harcamaya gönüllü ve de alışık olan bendeniz o gün dersten kaçıp erkenden damladığı atari salonunda malum oyunun siftahçısı konumuna yerleşiverdi. nitekim akşam atari salonundan çıkan delikanlı, sabahtan akşama bir örümcek ve sonraki bölümlerde çıkan türevlerini şamar oğlanına çevirmiş, ezmiş, yerle yeksan etmiş ve artık atari salonunda saygı duyulan karı soymacaya geçince arkasına toplanılan bir kişi haline gelmişti. ama daha da önemlisi artık sınıfta göz hizasında dolaşan şeylerin ne olduğunu bilmekte ve onlardan daha çok istemekteydi. daha çok... daha çok... ancak bir sorun vardır:

ford prefect- lan bi baksana.
    ford prefect in sıra arkadaşı- efendim
    f.p - bu kızların memeleri var ya
    f.p.a - ee
    f.p - onları napıyoz böyle mıncıklıyoz mu?
    f.p.a - yok olm abim anlattı üstüne oturuyomuşsun.
    f.p - git lan patlarlar o zaman. kandırmış abin seni.
    f.p.a - siktir olm kandırmaz abim beni.
    f.p - kandırmış olm işte. git sor akşam.
    f.p.a - soracam lan. kandırmaz abim beni.
    (ford prefect, 25.04.2006 05:26 ~ 28.04.2006 13:06)
  5. "gerdek gecesi v6.9"
    (camel, 27.05.2006 14:49)
  6. (bkz: şakalaşırken hamile kalmak)
    (chucky, 08.03.2007 18:47)
  7. miss world 96 nude adıyla çeşitli emulator'lardan hala oynanabilir nostalji yapılabilir. eğlenceli olduğu kadar gıcık da olabilen cinnet sebebi oyun.
    (black star, 09.05.2007 15:28)
  8. (bkz: tutti frutti)
    (profesore, 13.05.2007 18:31)
  9. ufak bir aramayla* internette online olarak oynanabilen flash versiyonları bulunabilir.
    (fox mulder, 20.08.2007 21:35)
  10. (bkz: volfied)
    (azwepsa, 07.06.2008 21:27)