belki ilginizi çeker
  1. · karı kocanın birbirine benzemesi
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · disko kralı
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · the twilight saga new moon
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · itü müslüman öğrencileri
  9. · pc gold

karı kocanın birbirine benzemesi  

1. bana hep acıklı gelmiştir. kendisinin ne olduğunu unutmaya dünden hazır, tembel ve duygu grafiği hep sabit insanların oluşturduğu bu beraberlik, bir yerde hayatın sessiz fonu gibidir de... hani biri gelip, "kardeşim sen fon değil, canlısın" dese bile birkaç saniye bakıp markete doğru yol alacaklardır. zamanla fizikleri de benzer.
    dünya yüzündeki en kalabalık azınlıktır onlar...
    (kabaramazsınkelfatma, 22.04.2009 16:32 ~ 16:34)
  2. evlilik için gerek şart mıdır yoksa uzun yıllar süren evli kalma sebebiyle üzüm üzüme baka baka kararır türünden bir sonuç mudur bilmediğim ama son derece gerçek tespittir..hepimizin bildiği örnekler üzerinden giderek daha da açıklayıcı olmak için (bkz: nazmiye-süleyman demirel) (bkz: rahşan-bülent ecevit) (bkz: berna-mesut yılmaz)
    boy,kilo,sima,yürüyüş,duruş vb herbişeyleri birbirine benzemektedir.. saat itibariyle mesai sonuna gelmiş olmamdan dolayı görsel eklemekle uğraşamayacağım,belki akşam evde eklerim ama siz beni anladınız*
    (delilergibiözledim, 22.04.2009 16:54)
  3. (billy, 22.04.2009 16:56)
  4. (shilem, 22.04.2009 17:05)
  5. yıllar süren sıvı alış verişi sonucunda yadsınmaması gereken durum. tamamen alakasız iki genetik, bu durumdan ötürü benzeşmeye başlamaktadır. öyle ki, geçen yıllarda bir adam, karısına böbreğini bile vermişti, doktor da pişkin pişkin, evet yıllar süren sex hayatı hödö hede işte sonuç böyle oldu, haydi siz de karınıza girişin gibisinden bir şeyler söylemişti. şimdi hipotez yapmayı bilen sevgili analitik beyinler sonucu hemen gördü, 6. histe adamın ölü olduğunu anladıkları gibi, demek ki neymiş, uzun süre sıvı alışverişi sonucu böbrek verilecek kadar genetik yatkınlık oluyorsa, diğer her sikimde benzeşim de kaçınılmaz oluyormuş.
    (kabus, 22.04.2009 17:11 ~ 17:13)
  6. bir partiye tutkuyla bağlı partililerin simaen parti liderine benzediğini görmüş birinin daha kolay anlamlandırabildiği durum.
    (seppuku down, 22.04.2009 17:28)
  7. (görmedimduymadımbilmiyorum, 22.04.2009 17:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil