herhangi bir erkeği hayattan bezdirebilecek sonu gelmeyen anlamlı yada anlamsız söz öbeği. kadınların en büyük 2. kozu. (bkz:
doğuştan kabiliyetli)
(reska, 01.11.2005 03:39)
çekip gitseniz gidilmez, bu yaştan sonra ayrılsanız yeni birini bulacan da kasacan da yine dırdır başlayacak da hiç katlanılmaz, sabredilir, allahım ben ne suç işledim denilir.alttan alınır, yoksa olay daha da büyür.
hele bir de evliyse maktul yandı gülüm keten helva
bir kadının dırdırı hiç bir yaşta ve durumda çekilecek cinsten değildir. ancak malesef dırdır bir kadın için engellenemez bir şeydir. dırdır anlarımda ben bile kendime katlanamıyorum valla, kendimden kaçasım geliyor, ancak bu çırpınışlarım nafile...
ya kendinizi ya da onu boğmak istersiniz çıldırmamak için çeker gidersiniz. bırrr düşününce bile titretiyor insanı.
ömür törpüsüdür.
erkek kişiyi hayatından bezdiren , yeri geldiğinde benim diyen çin işkencesinden bile daha büyük işkence olan kadın icatıdır. hayır , kadınlar da durup dururken dır dır yapmazlar buna eminim ama anlatmak istediğin ya da karşı çıkmak istediğin bir şey varsa , bunun güzel bir yolunu bulmuş atalarımız yıllar önce ki buna karşılıklı konuşma deniyor. ne anlar insanlar , karşısındakinin lafını dinlemeden , gözlerini kapatıp ağzını açıp dır dır konuşmayı . allah korusundur , kurşunlara gelesicedir.
erkekleri kurtarmak için bütün kanalların birbiryle anlaşma yaparak dizi furyasının başlamasına neden olan dırdır türüdür. oldukça işe yaradığı gözlenmiştir.
erkek dırdırına nispeten katlanılması daha kolay bir dırdır türüdür. ne de olsa bir erkeğin karşı cinsine has bir özellik olarak gördüğü eylemi gerçekleştirmesi çifte ziyandır akıllara. hiç çekilmez.
(bkz:
karı gibi dırdır etmek)
(bkz:
cık cık cık)
çocukken anneden duymaya başlarsınız.
gençken kız arkadaşınızdan duymaya başlarsınız.
evlenince ise ölüme kadar karınızdan duyarsınız.
kadın dırdırı kavramını ortada sürekli dönen hatun tavlama geyiklerinin yanına koyup şöyle buyurunuz:
(bkz:
atın ölümü arpadan olsun)
koca götlü
kybele'nin, askerlerine bıraktığı en büyük miras, en etkili silahtır ve "dırdır" deyip geçiştirilemeyecek kadar önemli bir beyin yıkama mekanizmasıdır. bir erkek, kadının dırdırla elde etmek istediği şeylerin önüne geçemez, sadece geciktirebilir. sürecin sonunda ise kadının isteği gerçekleşir ve erkek kendini biraz daha seme, biraz daha mal hisseder. erkenden bu gerçeğin farkına varabilmiş sınırlı sayıda erkek, dırdıra mahal bırakmadan kadının her istediğini yerine getirip süreç sonundaki yenilmişlik ve mallık hissiyatından kurtulurlar.
kybele'nin askerleri bazen o kadar gelişmiş yöntemler uygularlar ki, dırdır sürecinin başında "ak" dediğine süreç sonunda "kara" diyen pek çok erkek, düştükleri paradoksal dehlizlerde maymun olup adlarını bile doğru telaffuz edemeyecek hale gelirler. uzun evlilikler yaşamış emekli amcaların akşama kadar kendini bilmez vaziyette dolanmaları, boş boş denize bakmaları, abuk sabuk espriler yapıp kalabalığın ortasında el çırpmaları filan bundandır. sistematik dırdırın beyin hücrelerini öldürdüğü ve yaşlanmayı hızlandırdığı bilimsel bir gerçektir.
tarihçesi binlerce yıl eskiye dayanır,hayatın olmazsa olmazıdır.
(bkz:
sikerken iyiydi)
(bkz:
gülü seven dikenine katlanır)
kimi kez erkeklere acıma sebebi. umuma açık yerlerde gözlemleyip, kaşı gözü oynayan, nefessiz konuşanları görünce, belki de harbi problem olan abiye bile hak verme durumu oluşabiliyor. yani yazık aynı evde bu dişli dişiyle, ömür mü geçer gibilerinden.
(heidi, 25.12.2007 14:23)
öldürmez, süründürür.
allahın erkeklere verdiği en büyük ıstıraplardan biridir.
mümkünse olay mahalini koşar adım terketmeyi gerektirir. böyle bir durumda erkeklerin yaptığı en büyük hatalardan biri cevap vermeye yeltenmektir, sakın ha! haklı iseniz bile cevap vermeyin çünkü dişi sıkıştığı zaman büyük ihtimalle ağlamaya başlayacaktır o daha kötü.
ayrıca dırdır esnasında gülmeyin. bu dişi bünyede onu takmadığınız imajı verir saldırganlaşır. aniden kafaya bir şeyler yemek mümkündür. ama evli iseniz kaçmak da çözüm olamayacaktır. eylemi yapan dişi bünyenin insafına kalmışsınızdır artık. ne zaman keser diliyle kamçılamayı tamamen vicdanına bağlı bir şey. ben annemden bilirim, bir seferinde akşam yatana kadar dırdır edip sabah kaldığı yerden devam ettiğini. akıllara ziyan bir durum. ondan sonra oğlum solt neden evlenmiyorsun. ah ben ne diyeyim? kadınlar!
tiz bir ses ile yapılması makbul olan hemcinslerimin en büyük silahı.
ömür boyu bitmeyecek ezadır, cefadır. ne var ki, erkek milleti bu, onların da kadınlara çektirdikleri saymakla bitmez. söylersin, söylersin anlamaz, "hakkı kötektir" şeklinde davranınca da, bu sefer "ama niye yaptın şimdi bunu?" diye de saf saf sorar. belki de hinliğine sorar. daha da gıcık eder adamı. dolayısı ile sen bidaha başlarsın kafasının etini yemeye. çünkü elinden birşey gelmez. dövsen, gücün yetmez. zaten çare de değildir derdine, tek yol vardır bildiğin, insanca derdini anlatmak gene. anlamaz, anlamaz, anlamak istemez. sen de atsan atamazsın, satsan satamazsın, sevdiğin adamdır, odur tek bildiğin can yoldaşın. zaten o da bilir içten içe, sen de bilirsin, bir başkası katlanmaz sevgi olmasa neticede. sen dırdırlanırsın, o da aynı hataları yapmaya devam eder, sen gene dırdırlanırsın, o susar, sen gene dırdırlanırsın, o seni sever, okşar, sakinleştirir. sonra gene dırdırlanırsın, onun da sabrı vardır, çeker gider. bilirsin geri gelecektir, o da bilir geldiğinde sen de en azından kısa bir süre de olsa susacaksındır, zaten bu da ona yeterlidir. bu böyle sürüp gider işte. hayat dediğin nedir, ki, bir ömrü çürütmekten başka... ama birlikte, hep birlikte...
(shiba, 25.12.2007 18:50 ~ 26.12.2007 00:03)
çin işkencesinin geldiği son nokta
-hayati rümelim aktıı
-napiim ??
-ya ne kadar duygusuzsun
-taamda napiimm yani
-allah belanı versin hayati hiç sevmiyosun beni dimi ? huhuhühhüü
(heidi, 05.03.2008 15:33)
anca kaybedince değerini anlarsınız, tabi kaybettiğinizin kimin tarafından yapıldığına göre değişir bu durum...
o öyle bir şeydir ki, bazen ben bile kendi dırdırımdan bıkarım, o kadar yani...
bütün kalkanları kapatıp çenenin otomatiğe bağlanması durumunda ortaya çıkan anlamlı anlamsız sözcükler topluluğu.