belki ilginizi çeker
  1. · boylumlama
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · yaran diyaloglar
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · yeşim salkım
  8. · big mouth
  9. · karizmatik ve yakışıklı sempatikler

kaptan flig mortgage in mektupları  

1. umut sarıkaya'nın iki haftadır uykusuz'da yazdığı köşe.gemisiyle okyanusta keşfe çıkan kaptan flig mortgage'in profesöre üç beş günde bir kafa göz dalması ve her mektubun sonunda caş'a sıkı sıkı sarıl,caş'ı benim için öp demesi dikkat çeker.okunmalıdır.
    (hürrem, 26.10.2007 16:10)
  2. umut sarıkaya'nın yalnızca ülkemize özgü bazı konularda keskin bir mizah anlayışına sahip olmadığını, amerika kıtasına ve coğrafi keşiflere de el attığını gösteren takdire şayan köşesi.

kaptan flig mortgage'ın, aklına yatan "rock grubu kurup yurt çapında turneye çıkma" fikriyle gaza gelip ilsa'ya artık yazmayacağını söylemesinden dolayı gelecek hafta daha da komik bir köşe bizi bekliyor sanırım. (yamulursam haftaya düzeltirim.)

"unutmadan, caş'ı benim için öp."
    (thecrimson, 09.11.2007 23:07 ~ 23:08)
  3. tam hatırlayamasam da "ilk zamanlarda sadece fabrika kızı'nı çalabilen gitar sesinin artık hotel california'nın başını çıkarmş olması beni şaşırttı" gibi bir cümleye sahip, yarmış umut sarıkaya köşesi. idi.
    (mal gibiyim, 21.10.2009 20:42 ~ 20:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil