askeri haberleşme ve internet bankacılığı gibi başkaları tarafından ele geçirilmesi tehlikeli olan veri alışverişinin gerektiği yerlerde, casus uçak rotalarının belirlenmesinde ve daha birçok alanda kullanılan, son yılların hızla gelişen bilim dalı.
(bkz: kaos teorisi)
yapay olmayan hava şartlarına sahip bir ortamda bir kağıdı elinizden bırakırsanız hiç bir hesaplama kağıdın düşeceği yeri hesaplayamaz, çünkü orda kaos vardır.
@1310696 girisiyle bana yazacak birşey bırakmamış yazar.yazar diyorum resmi oldu ama normalde dediği gibi kardeşimdir kendisi benden az biraz büyüktür ama olsun.üniversiteyi kazanmadan önce üniversite de kimselere güvenme evladım aman arkadaş falan yalan uyarılarında bulunanlara alın ulan işte sandığınız söylediğiniz gibi değil demek istiyorum.bize kızarlar gülmeyin her halta diye ama elimizde değil biraraya geldik mi(genelde biraradayız ama) gülmeden olmuyor etrafta bu kadar komik insan varken nasıl gülmeyiz arkadaş.kendisiyle beşiktaş çarşı da acıkalım diye 5 defa tur atarız acıkırız gider çiğköfte yeriz sonra ulan midem mahvoldu diye ağlarız.bu ağlamalar sırasında özsüt ün önünde buluruz kendimizi bi de bakmışız profiterol(kendisinin tabiri ile profit) yiyoruz.arada kafamız da bozuluyor hani ama olsun rakı içtik mi hemen etkisini gösteriyor neşeleniyoruz.her ne kadar okul bitip eskisi kadar sık görüşemeyecek olsak da irtibat kopmayacaktır et tırnaktan ayrılmaz ne de olsa.daha denizli de kurmayı planladığı rakı balık mekanında kafaları çekeceğiz denize karşı.sen de var ol kardeşim..
kaosun yer yer farklı, yer yer aynı versiyonlarını yaşadığımız dünyanın bize getirisiydi belki de sözlük ortamında karşılaşmamız. ya da en azından benim için; rast getir butonuna basmamla okuduğum lisenin* adını görüp kim bu yazar acaba dememle gelişmiştir olaylar.
kendisi efendilik sınırlarını gayet iyi bilen, yaramaz çocuk havasında eğlenceli bir kişilik olup, düşünceli, aklına geleni hakkaten sözlüğe yansıtan bir arıdır. içten girileriyle artı oyları toplamaktadır ve toplayacaktır kanımca.
sözlük hastalığına yakalanmış olmasından dolayı bir ara verip okuluna asılmayı düşünmekle doğru mu yapacaktır inşallah ilerleyen günlerde göreceğiz hep beraber* lakin döner dönmez bomba girilerini beklemekte olacağız.*
ama hakkaten iyi ki karşılaşmışız dedirtmesi ayrıdır, insanın sanal ortamda kendini yalnız hissetmemesi adına.ya da ben bu yalnızlık olayına çok takılmışım bu ara.bilemedim.*
çocukluğunu bile bilip kendisini bilmediğim biridir. itü sözlük 3 yaşında zirvesinde yan masamda oturmasına rağmen tanışmadığımız için sonradan karşılıklı üzüldük. muhtemel o ki o da beni yakınen tanıyor. şöyle ki, onun taa çocukluk arkadaşı/kardeşi benim 3yılı aşkındır kardeşim dediğim kişidir. hiç tanışmadan birbirimizi tanımamız burdan geliyor.
valla bildiğim kadarıyla süpper bir adamdır ama azcık manyak tarafları da var. öyle efendi mefendi değilmiş hakikaten.:*
sen koskoca zirvede şemsiye taşıyan tek adam ol, yağan yağmurun altında beni şemsiyenin altına al, ondan sonrada kızlar beni niye efendi buluyor diye serzenişler. beni napacan gülüm sen ? kızları alsana şemsiyenin altına !
bir an önce ait olduğu şehre dönmesini beklediğimiz yakışıklı yazar. efendi mi yoksa serseri mi bunu bir daha ki zirve performansı belirleyecek.