belki ilginizi çeker
  1. · radyoterapi
  2. · linear accelerator
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · cehennemin girişinde yazan söz
  5. · ugg
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · kenan imirzalıoğlu
  9. · apartman sakini

kanser tedavisi  

1. kemoterapi, radyoterapi gibi yöntemlerle yapılan çalışmalardır
    kesin tedavilerle ilgili gazetelerde ve artık nette sürekli yeni bir "çare"nin bulunduğu söylenir ama devamı gelmez, sinir bozar, yani henüz deneme aşamasındaki her yöntem bulgusu sansayon yapılmaktadır, şu anda da çin'de gen tedavisinin bulunduğu söylentisi var, bilemiyorum bunun akıbeti ne olcak
    (greeen, 08.07.2004 00:11)
  2. en önemli olgunun erken tanı olduğu tedavi sinsilesi
    (jamal, 08.07.2004 00:13)
  3. öncelikle hastalığı kabullenip, sizi alt edemeyeceğine inanmakla başlayan süreçtir. tedavinin en zor kısmı da budur zaten.
    (omayra, 05.01.2007 04:34)
  4. neoadjuvan kemoterapi,neoadjuvan radyoterapi,total rezeksiyon,kısmi rezeksiyon,adjuvan kemoterapi,adjuvan radyoterapiyöntemlerinin tümörün ve hastanın tüm özellikleri göz önüne alınarak çeşitli şekillerde kombine edilmesiyle yapılan tedaviler bütünüdür.
    (ritmikaritmi, 06.05.2007 15:48)
  5. belki çoğu firma bazı kanser türlerinde çoktan tedavi buldu ama kullanmıyor, kanserin tedavisi, kullanılan ilaçlar sayesinde ne paralar dönüyor, petrol kullanımı kesilince batacakların hesap, onlar da işine bakıyor ve bu söylentiler, benim paranoyam doğruysa, hepiniz topsunuz diyorum ilaç firmalarına..
    (vlad, 03.08.2009 20:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil