belki ilginizi çeker
  1. · ortak payda
  2. · tayyizemane
  3. · belki ilginizi çeker
  4. · belki ilginizi çeker
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · aylin aslım
  4. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  5. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · insanın hayatına sıçan şeyler
  8. · yemen türküsü
  9. · sana saygım sonsuz

kanka listesinin alt kısmındaki nick önerileri  

1. az önce dikkatimi çekmiş, ortak payda'dan sonra yeni bir uygulama daha.

------------------------------------------------

belki ilginizi çeker

tayyizemane ? :: ekle | boşver

------------------------------------------------

şöyle bir tablo mevcut. oradaki nick her sayfa yenileyişinizde değişiyor ve başka bir yazarı kanka listenize eklemeyi öneriyor bu uygulama.

garip. niye böyle bir şeye gerek duymuşlar anlamadım. ilk gelen öneriler de wondrous, alkolik2000, kayser sozer ve azureel'di. ilginç ve düşündürücü.

kıllandım açıkçası. puh.
    (kopush, 16.10.2009 18:27 ~ 18:35)
  2. "kanka listemde olup da ortak paydamda olmayanları silesim geldi"

öyle de beni pis düşüncelere itti bu nick önerileri... "elalem bile ortak paydamda, sağ frame'de kanksım olmam için bekliyor. koynumda yılan kanka beslemişim, kankalarım neden ortak paydamda değil !!!11"
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 16.10.2009 18:32 ~ 18:32)
  3. sanırım zirvetör'e göre öneride bulunuyor arkadaş. zira orada çıkanların hepsi aynı şehirde olduğum, aynı zirvelere gittiğim insanlar. bende böyle en azından. diğerlerini bilemem.
    (hayri potur, 16.10.2009 21:10)
  4. daha önce bi şekilde iletiştiğimiz kişilerin içinde bulunduğu öneriler sanırsam. kendimden biliyorum, bana önerilenler daha önce mesajlaştığım, kim olduğunu bildiğim tiplerdi çünkü.
    (chericheri, 16.10.2009 21:14)
  5. saçma sapan bir özellik. bu ne zırvalıktır anlamadım. bir günde sözlüğe bu iki özellik fazla. manasız, boş, bir sözlükte ne amaçla var olduğunu anlayamadığım özellik. girilerimizde tanım yapmadığımızda çöpe gönderilirken '' sözlük burası, forum değil'', kaliteli yazar olun, kaliteli bilgiler verin uyarıları havada uçuşurken, bir sözlükte bu özellikler ne için var olur? bayram değil seyran değil...
    (merlot, 16.10.2009 21:18 ~ 17.10.2009 12:12)
  6. az önce iki isim önerdi..

azureel ve wondrous. hiç düşünmedim, ekledim. biri sorarsa şunu derim heralde;

"olm itüsözlüğü kodlama takımındaki oyunculardan biri benim. saha kenarı daha çok, top toplayıcı"
    (blackfield, 16.10.2009 21:27)
  7. az önce sayfayı her yenilediğimde çıkan şimdi ise ortalarda görünmeyen sözlük özelliği.

gelen tüm önerilere boşver dediğim için küsmüş olabilir mi? yok yani, önerilerde wondrous başta olmak üzere bütün sitenin ileri gelenleri (mod, editör, entelijans) vardı. hepsinde de boşvere tıkladım bir sonrakini görmek için. sanırım alındı sözlük. bilmiyorum. gerçi pek yararının olacağını düşünmüyorum. mantığı nedir yani? "kankalarının kankalarını sen de kanka yap. kaynaşalım bir sevgi seli olsun." bu mudur?

neyse... ilginç bir özellik ama pek işe yarayacağını düşünmüyorum. kimse "aa dur şunu hemen ekleyeyim" diye galeyana gelmemiştir oradaki nickleri görünce.
    (benzemez kimse bana, 16.10.2009 21:33)
  8. (bkz: people you may know)
    (dis, 16.10.2009 21:40)
  9. (bkz: itü sözlük facebook olur mu)
    (hypnotica girl, 16.10.2009 21:41)
  10. yeni bir sözlük uygulaması ortak paydadan sonra hemen sonra.
    sözlüğün canı sıkımış anlaşılan ama yeter kaldırma yolu yok sanırım bıktım kabul etmicem zorlama.
    (calico jack rackham, 16.10.2009 21:43 ~ 21:44)
  11. sanırım mantığını çözdüm:

kankalarımızın kankalarını bize sunuyor sanki. bana öyle geldi.
    (hayri potur, 16.10.2009 21:58 ~ 22:08)
  12. uçurulma korkusuyla bunun başka bir fasilite olduğunu anlamamış bünyemin ortak payda başlığına heyecanla giri yazmama neden olmuş önerilerdir. önerilerin kankalarımın kankasıyla veya daha önce iletişmemle alakalı olduğunu düşünmemekle beraber neden modlar lan diyorum. tırstım. yeni kankalarım hepinizi seviyorum. ( yeni kankalar mod olunca yalakalık diz boyu )
    (fitnefücur, 16.10.2009 22:16)
  13. (bkz: itü sözlük facebook oldu)
    (mustafa, 16.10.2009 22:18)
  14. sanırım çoğu kişinin içine kurt düşüren mesele.şahsen benim tepkim ismi ve öneriyi görünce '!!?? bunun burda ne işi var?!' oldu. kişi bizzat eklemediği kesin* ama neye göre, nasıl, ne diye böyle bi yenilik gelmiş anlamadım.
    (ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası, 16.10.2009 22:27)
  15. cibiliyetsizler listesindeki nickleri de önerecek kadar pişkin bir önerme. sanki bayram da "hadi barışın" der gibi. o nickleri oraya eklediysem gözüm görmesin, mesaj atıp rahatsız etmesinler diye koydum. sen kalkmış bana kanka olsana diyorsun. ya bi siktir git çay koy allah aşkına ya.
    (guenhwyvar, 16.10.2009 22:36)
  16. takip etmekten vaz geçilenleri tekrar önermesi hatta ısrar etmesi ilginç.
    (bostorgay, 16.10.2009 22:42)
  17. ---spoiler---

bir yerden sonra (takribi 35-40 yazar) bitiyor.

---spoiler---

edit: lan düşündüm de bu 35-40 sadece bana özel olabilir, sizinki 120 çıkarsa bana gelmeyin.
    (kl7mu, 16.10.2009 22:52)
  18. "boşver" dememe rağmen ısrarla aynı kişiyi listeme eklemem konusunda bana teknolojik baskı uygulayan, uygulama. hayır bir de ekleyip siliyorum sırf çenesi dursun diye, çakal onu da anlıyor, başa sarıyoruz yeniden. vazgeç bu ısrarından diyorum sana.

not: wondrous, allasen fazla kurcalama şu aleti, bozacaksın diye gerim gerim gerildik burda resmen.
    (falasquil, 16.10.2009 23:56)
  19. tahminimce, listemizden sildiğimiz eski kankalarımızı hatırlatmaya yarıyor.
    (eskiunited, 19.10.2009 00:14)
  20. beni mevlana yapmış sözlük uygulaması. gel ne olursan ol gel diyerek, önerileni ekledim. bu önerilerden önce 17 kişilik mütevazi bir kanka listesi sahibiydim, şu an 80'i bulduk, artıyor da, yoklama listesine gerek kalmadı herkes benim kanka listesinde zaten, boşver yerine başka bir şey bulunsa*** reddebilirdim belki ama boşver hiç hoş değil.
    (odalık, 20.10.2009 13:13)
  21. bazı yazarlarda olmamaktadır.. nedir yani? ne demek istiyorsunuz? yoksa ben? söyle çekinme!.. ühü.. ühü..
    (seksek oynayan mafya babası, 20.10.2009 13:21)
  22. bende habire moderatörün çıktığı listedir, ekledik mecbur, sonradan başımıza bişey gelir allah muhafaza, moderasyondan sonrasını da eklemedim, ben sakata geliyom, elalemi de yakmayayım.
    (heathcliff, 20.10.2009 13:31)
  23. ahir zamanda bir kere ya da beş kere artık ne ise, mesaj atılan/mesajlaşılan yazarları sunan self servis.

anlamak bu kadar zor olmamalı.
    (sofist tepen sokrates, 20.10.2009 17:38)
  24. (bkz: belki ilginizi çeker)
    (closer, 20.10.2009 18:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil