"kanka listemde olup da ortak paydamda olmayanları silesim geldi"
öyle de beni pis düşüncelere itti bu nick önerileri... "elalem bile ortak paydamda, sağ frame'de kanksım olmam için bekliyor. koynumda yılan kanka beslemişim, kankalarım neden ortak paydamda değil !!!11"
sanırım zirvetör'e göre öneride bulunuyor arkadaş. zira orada çıkanların hepsi aynı şehirde olduğum, aynı zirvelere gittiğim insanlar. bende böyle en azından. diğerlerini bilemem.
daha önce bi şekilde iletiştiğimiz kişilerin içinde bulunduğu öneriler sanırsam. kendimden biliyorum, bana önerilenler daha önce mesajlaştığım, kim olduğunu bildiğim tiplerdi çünkü.
saçma sapan bir özellik. bu ne zırvalıktır anlamadım. bir günde sözlüğe bu iki özellik fazla. manasız, boş, bir sözlükte ne amaçla var olduğunu anlayamadığım özellik. girilerimizde tanım yapmadığımızda çöpe gönderilirken '' sözlük burası, forum değil'', kaliteli yazar olun, kaliteli bilgiler verin uyarıları havada uçuşurken, bir sözlükte bu özellikler ne için var olur? bayram değil seyran değil...
az önce sayfayı her yenilediğimde çıkan şimdi ise ortalarda görünmeyen sözlük özelliği.
gelen tüm önerilere boşver dediğim için küsmüş olabilir mi? yok yani, önerilerde wondrous başta olmak üzere bütün sitenin ileri gelenleri (mod, editör, entelijans) vardı. hepsinde de boşvere tıkladım bir sonrakini görmek için. sanırım alındı sözlük. bilmiyorum. gerçi pek yararının olacağını düşünmüyorum. mantığı nedir yani? "kankalarının kankalarını sen de kanka yap. kaynaşalım bir sevgi seli olsun." bu mudur?
neyse... ilginç bir özellik ama pek işe yarayacağını düşünmüyorum. kimse "aa dur şunu hemen ekleyeyim" diye galeyana gelmemiştir oradaki nickleri görünce.
yeni bir sözlük uygulaması ortak paydadan sonra hemen sonra.
sözlüğün canı sıkımış anlaşılan ama yeter kaldırma yolu yok sanırım bıktım kabul etmicem zorlama.
uçurulma korkusuyla bunun başka bir fasilite olduğunu anlamamış bünyemin ortak payda başlığına heyecanla giri yazmama neden olmuş önerilerdir. önerilerin kankalarımın kankasıyla veya daha önce iletişmemle alakalı olduğunu düşünmemekle beraber neden modlar lan diyorum. tırstım. yeni kankalarım hepinizi seviyorum. ( yeni kankalar mod olunca yalakalık diz boyu )
sanırım çoğu kişinin içine kurt düşüren mesele.şahsen benim tepkim ismi ve öneriyi görünce '!!?? bunun burda ne işi var?!' oldu. kişi bizzat eklemediği kesin* ama neye göre, nasıl, ne diye böyle bi yenilik gelmiş anlamadım.
cibiliyetsizler listesindeki nickleri de önerecek kadar pişkin bir önerme. sanki bayram da "hadi barışın" der gibi. o nickleri oraya eklediysem gözüm görmesin, mesaj atıp rahatsız etmesinler diye koydum. sen kalkmış bana kanka olsana diyorsun. ya bi siktir git çay koy allah aşkına ya.
"boşver" dememe rağmen ısrarla aynı kişiyi listeme eklemem konusunda bana teknolojik baskı uygulayan, uygulama. hayır bir de ekleyip siliyorum sırf çenesi dursun diye, çakal onu da anlıyor, başa sarıyoruz yeniden. vazgeç bu ısrarından diyorum sana.
not: wondrous, allasen fazla kurcalama şu aleti, bozacaksın diye gerim gerim gerildik burda resmen.
beni mevlana yapmış sözlük uygulaması. gel ne olursan ol gel diyerek, önerileni ekledim. bu önerilerden önce 17 kişilik mütevazi bir kanka listesi sahibiydim, şu an 80'i bulduk, artıyor da, yoklama listesine gerek kalmadı herkes benim kanka listesinde zaten, boşver yerine başka bir şey bulunsa*** reddebilirdim belki ama boşver hiç hoş değil.
bende habire moderatörün çıktığı listedir, ekledik mecbur, sonradan başımıza bişey gelir allah muhafaza, moderasyondan sonrasını da eklemedim, ben sakata geliyom, elalemi de yakmayayım.