belki ilginizi çeker
  1. · cannes
  2. · itü sözlük altın günü zirvesi
  3. · sözlüğün kazandırdıkları
gündem
  1. · rasim ozan kütahyalı
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · kaşlarını almayan kızlar
  4. · aşkın yedi seviyesi
  5. · 100 opera
  6. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · boun uygulamalı bilimler yüksekokulu
  9. · linkin park

kanes  

1. yepis yeni, gıp gıcır bir altıncı nesil yazardır.
    hoşgeldin kınalı yapıncak *.
    (vela, 28.05.2009 22:37)
  2. yeni yazarlardan. haliyle 6. nesil oluyor kendisi. hoş gelmiş , sefalar getirmiştir.
    toefl için başarılar diliyoruz kendisine.
    (ch, 03.07.2009 21:02)
  3. cannes ın türkçe okunuşu
    (clompi, 03.07.2009 21:25)
  4. malum itü sözlük altın günü zirvesi sonrası, yemekler yenip her tattan tattıktan sonra sıra sohbetin tadına bakmaya gelmişti. şansımın yaver gitmesi sonucu kokteyl havasında geçen sohbetler esnasında muhabbet etme fırsatı bulduğum hoş sohbet insan. sesi de pek bi güzel, ya da benim kafam güzeldi ondan lakin yok yok sesi cidden bi güzeldi. dinledikçe dinleyesi geliyor insanın, tabii siz sordukça da konuşmaya devam ediyor, sanırsam o da konuşkan biri.
    (dadundan yinmazz, 10.08.2009 11:05)
  5. servisi ve ikramı güzel yapan ama köpeklerden korktuğunu taa 50 metre ileriden belli eden, bu sayede de tabakları ve yemekleri bırakıp kaçan * sevimli yazarımız.

kanescim, o köpekler havlıyordu * dolayısıyla bir şey yapmazdı. neden o kadar korktun ki *
    (bialem, 11.08.2009 13:32)
  6. bugün doğum günü olan, sevimli yazar kişisi.

nice yıllara tatlım, mucu*
    (ıspanaklıpasta, 30.08.2009 03:11)
  7. doğum gününü içten dileklerimle kutladığım, jetonu motorlu insan. evet, jetonunda pervane var. sürekli havada.o jetonu düşürmek için rotringin içini boşaltıp, çiğnenmiş kağıttan mermileri rotringin içine doldurup pervaneyi vurmak gerekiyor. yoksa o jeton hep havada kalır. bir de yaşı hakkında çeşitli rivayetler var, herkese abi, abla çekiyor; ama duyduğuma göre 27 - yazıyla yirmi yedi - olmuş. ben çevrenin yalancısıyım.
    (lorenzen, 30.08.2009 03:21)
  8. doğum günü kutlu olasıcadır. kınalı yapıncağım, hanimiş de hanimişimimdir.
    daha 15 yaşında milleti kendisine abi-abla dedirtecek hale getirmesi ise gerçekten şaşırtıcı *. afferin lan.
    (vela, 30.08.2009 14:31)
  9. bugün doğum günü olan insan. msn groupda tanıştığım, ismi bınar olan kişiye ısrarla pınar diye seslenip beni delirtmeye çalışan kimsedir.
    bınar onun adı bıınar *

nice mutlu yıllara güzel insan.
    (srkny, 30.08.2009 14:33)
  10. iyi ki doğmuş yazar. geçmişimiz sözlükten de öncesine dayanıyor. beraber çok büyük işlere imza attık... * böyle ufacık tefecik, minyon bile değil, minyoncuk bir yazar...nice senelere, hepi börthdey...
    (amele mektebi, 30.08.2009 15:09)
  11. yeni yaşa girmiş, sevimli yazar.

dışarıdan uçak, helikopter vb. gibi şeylerin acayip sesleri geliyor. sadece 30 ağustos zafer bayramını kutlamıyorlar kessin *. bir insanın doğum günü anca bu kadar şaşaalı olurdu velhasıl.

nice yıllara...
    (bialem, 30.08.2009 15:51 ~ 17.09.2009 21:10)
  12. artık memle(g)etli sayıldığımız yazar. ayrıca nickaltı yazacak orası da ayrı mesele.
    (naylon brando, 11.09.2009 16:15)
  13. concon yazar. sinemaya gidilecek dendi, hanımefendi yanlış anlaşılma sonucu erken gelmiş hemen demiş 17 çift converselerime yeni bir arkadaş lazım, soluğu mağazada almış. haa derse ki bir gün önce kilometrelerce yürüttün ayakkabılarımız aşındı, susar kalırım. iki ıslak hamburger yiyip kesilen bu arkadaşla pizza hut'ta sınırsız olayına girmeyi planlamamız da ayrı bir ilginçlik.
    (defanstaki son adam, 28.09.2009 10:29)
  14. concon değil, bildiğin tatlı. gülünce güller açıyor yüzünde, yanacıklarını sıkasın geliyor senin de. gezmek onunla, sohbet etmek şurdan burdan çok güzel. kaç saat geçirdik birarada, sıkıldığımı hatırlamıyorum.

yalnız artık yolcu kendisi. yarın öbür gün yeni memle(g)etine yollanacak. geri geldiğinde kendisine zorla midye dolma yedirmeyi düşünüyorum. ama haberi yok henüz. sürpriiiiiz.
    tabii giriyi okuyunca pek sürprizi kalmayacak. nasip kısmet.
    (ninn worx, 30.09.2009 20:08)
  15. an itibari ile yollara düşmüş şekerlik.

umarım yanında oturan abla üzerine yatmamıştır. bi an önce bitirip dönmesini diliyorum. öpüyorum.

he bi de şoför uyursa direksiyona geçer. o derece cesur.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 04.10.2009 04:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil