|
|
- command and conquer oyunu serisinde delikanlı karakter, karizmatik lider.
(bkz: in the name of kane)
- (bkz: yurttaş kane)
- one vision, one purpose bir de öldürülemeyen sürekli geri dönen kötü adamdır.
- sevilen,sayılan,hürmet edilen liderdir.command and conquer tiberium wars ile tekrar bizi etkisine almış ve uğruna canımızı ortaya koymamızı sağlamıştır.
(bkz: brotherhood of nod)
- 4. nesil sağlam yazardır. hoşgelmiş ve hoşbulmuştur. nezaket sahibidir. sevgiler dilediğim bir insandır.
- itü sözlük karşılama komitesi adına şahsımı karşılamış ve klavyeme kuvvet dilemiş güzide nesildaş yazardır.
sevgilerdir, saygılardır.
- rain down on me şarkısıyla çıkış yakalamış hatta christian kane(vokalist) bu şarkıyı tiesto ile beraber söylemiş fakat gene de bir yerlere gelememiş grup.yamulmuyorsam şarkıları bir fifa oyununda da kullanılmıştı
- sözlükte tanıştığım ve bana hoşgeldin girisini esirgememiş yazardır.
ayrıca 10 parmağında 10 marifet vardır ; çizim , müzik , dağcılık , fotoğrafcılık... anlaşıldığı gibi kendisi yaratıcılığın zirvelerinde gezinmektedir * müzik zevkine ise hiç girmeyeyim , bir tek come clarity yazayım , anlayan anlasın...
not: okulumda bir jet olduğunu bana öğrettiği için kendisine minnet borçluyum...
- rock is dead diyen gürühu lightsaber vasıtası ile kesme potansiyeline sahip yazarımız.
ayrıca (bkz: yurttaş kane)*
- konuştukça özlenildiği daha iyi anlaşılan yazar.
- en sevilmeyen eserlerinin birkaçının neden sevilmediğini anlayamadığım yazar. assasine modluk hayırlı olsun demiş, mantığım almadı mesela bu niye en sevilmeyen olsun. şu anda tekrar kontrol ettim bu adamın en sevilmeyenlerinde hala değişim var. sözlükte bir dolaplar dönüyor!
(bkz: tanımam etmem)(akarui, 03.03.2008 16:11 ~ 16:11)
|