*
4 kasım 1980 doğumlu, hacettepe üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunu; ayak altında adlı kısa filmde oynamış olan, ayrıca tiyatro oyunculuğu ve yönetmenliği yapan oyuncudur. hatırla sevgiliadlı dizide mahir çayanrolünü başarıyla devam ettirmektedir.
edit: dizinin 57. bölümünde kızıldere katliamının gösterilmesiyle diziden ayrılmıştır.
hatırla sevgili'nin mahir çayan'ı, asi'nin de ali uygur'udur kendisi. kendisi yüzünden finallere 2 hafta kala benim için yeni bir dizi olan asi'yi de izlemeye başladım ya hadi hayırlısı. şimdilik dizideki ilişkilerin seyri benim için bir hayli karışık, zira 27 bölüm kadar geriden takip ediyorum olayları. neyse ama iyi oldu, özlemiştik kendisini.
edit: şimdi dikkat ettim, asi adlı dizide de adı "kanbolat görkem aslan" olarak yazılmış ama yanlış arkadaşlar, yanlış!
asi dizisinin 40. bölümünde demir'in kendi düğünündeki tutuklanma sahnesinde yaptığı bir mimik vardır ki;pislik,saman altından su yürüten,fesat bir insan ifadesi ancak böyle ifade edilir dedirten kişidir.yüzü bir erkek için gereğinden fazla güzel ya da bana öyle geliyor.