görseller
kanbolat görkem arslankanbolat görkem arslan
kanbolat görkem arslankanbolat görkem arslan
belki ilginizi çeker
  1. · ayak altında
  2. · yüzüne aşık olunan erkekler
  3. · mahir çayan
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · kanbolat görkem aslan
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · rasim ozan kütahyalı
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  6. · boylumlama
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · ferdifon
  9. · john hurt

kanbolat görkem arslan  

1. hatırla sevgili'de bu yıl mahir çayan'ı oynayacak oyuncu.
    (hemokudumhemyazdim, 02.09.2007 18:28)
  2. *
    4 kasım 1980 doğumlu, hacettepe üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunu;
    ayak altında adlı kısa filmde oynamış olan, ayrıca tiyatro oyunculuğu ve yönetmenliği yapan oyuncudur.
    hatırla sevgiliadlı dizide mahir çayanrolünü başarıyla devam ettirmektedir.

edit: dizinin 57. bölümünde kızıldere katliamının gösterilmesiyle diziden ayrılmıştır.
    (dişikartal8, 10.03.2008 16:24 ~ 08.05.2008 00:37)
  3. asi dizisinde asi hanıma göz koyan kötü adamı oynamaktadır. sevmiyoruz kendisini. asi demir'indir, demir de asi'nin.
    (askkolik, 07.05.2008 14:07)
  4. hatırla sevgili'nin mahir çayan'ı, asi'nin de ali uygur'udur kendisi. kendisi yüzünden finallere 2 hafta kala benim için yeni bir dizi olan asi'yi de izlemeye başladım ya hadi hayırlısı. şimdilik dizideki ilişkilerin seyri benim için bir hayli karışık, zira 27 bölüm kadar geriden takip ediyorum olayları. neyse ama iyi oldu, özlemiştik kendisini.

edit: şimdi dikkat ettim, asi adlı dizide de adı "kanbolat görkem aslan" olarak yazılmış ama yanlış arkadaşlar, yanlış!
    (dişikartal8, 08.05.2008 00:32 ~ 09.05.2008 22:28)
  5. asi dizisinin 40. bölümünde demir'in kendi düğünündeki tutuklanma sahnesinde yaptığı bir mimik vardır ki;pislik,saman altından su yürüten,fesat bir insan ifadesi ancak böyle ifade edilir dedirten kişidir.yüzü bir erkek için gereğinden fazla güzel ya da bana öyle geliyor.
    (benim ne isim var burada, 01.11.2008 00:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil