|
|
- kim el attıysa yamuldu. ahmet özal, mehmet kurt, korkmaz yiğit, cem uzan. rivayet o ki hakkında yazan da onmaz
- ahmet özal, cem uzan ortaklığıyla zamanın ilk özel tvlerinden.
şimdilerde kıçı zaten küçük olan ablaların kıçını titreterek tanıtımı yapılan elektrikli sandalye ayarında zayıflama aletleriyle, blender ve benzeri işlere yarayan parti kupası mı ne öyle bir şey hediyeli mutfak setleriyle günün yarısını geçiren kanal.
arta kalan zamanlarda, zincirini ve talihini kıramayan genç dj kızın programı, arslan abi veya "çok düşük ya da sinyal yok" adlı programları yayınlayan kanal. yazık yahu.
- bir zamanlar hugo gibi bir efsaneye ev sahipliği yapmış kanal. cadı silası, tolga abisi ve onun turuncu pantolununu biz bu kanal sayesinde tanıdık. şimdi ise saçlarını sarıya boyatmış bir etiler sanatçısı, kalplerin piyanist şantörü arslan abi ve kafaların etini kemiren bir sese sahip bağyanın vj lik yaptığı programlara ev sahipliği yapar oldu.artık o da doğrudan satış yapan 3. sınıf bir kanala döndü.
buradan kamuoyuna sesleniyorum.
çocukluğumuzun vazgeçilmez kanalı olan kanal 6'ya gelin sahip çıkalım. eskisi gibi tolga abi'yle, hugo'yla olsun. çiçek dilligil'li dinazoruslar olsun.(coban, 24.01.2006 00:17 ~ 00:23)
- hâlâ yayın yapmakta olduğunu öğrenmemle beni dumura uğratan televizyon kanalı.
(bkz: eski çamlar bardak oldu)
- çocukluğumun kanalı, hugo'dan adını hatırlayamadığım araba yarışına efenime söyliim migrosun ortasındaki yarışından gol show'una kadar bir sürü güzel programı ile neş'e saçmıştır. sonra ise tabii ki (bkz: güzel şeyler çabuk biter)
- kurucusu ve şuandaki sahibi ahmet özal'ın da söylediği gibi. plastik gibi bu kanal tabiat bile beşyüz seneden önce yok edemez. lanetli olduğu iddia edilen bir zamanların ihtişamlı tv channeli.
- şuan 20-25 yaş arası gençlik için çok önemli bir yere sahip olan eski kanal.
zira hugo başta olmak üzere darkwing duck, dinazorus, genki, goofy vs... gibi unutamayacağımız programlar/çizgifilmler hep bu kanalda yayınlanırdı.
- zamanında kaygısızlar adlı türkiyenin en iyi dizisini hergün yayınlayarak bizlere iyi bir hizmet veren eski kanal.
- zamanında, passive şarkısının henüz ortaya çıkmadığı bir tarihte, gecenin bir yarısı a perfect circle konseri yayınlayıp uykumu kaçırmak suretiyle sabahki sınavımı kaçırmama neden olan garip kanal.
(tabii kanal yetkililerinin bundan haberi yok. haberleri olsa "ee kardeşim, bize ne y*rraaam!" diyebilirlerdi. o yüzden bugüne kadar hep içimde sakladım bunu ama artık duy beni kanal 6!)
|