görseller
kan kokusukan kokusu

belki ilginizi çeker
  1. · genç osman yavaş
  2. · kuku kokusu
  3. · kan kokusu
  4. · iki yol
  5. · değeri azalmayan albümler
  6. · ne kadar
  7. · havada kan kokusu var
  8. · aşk öldü nasıl bilirdiniz
  9. · kan tadı
  10. · gönlümde
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · beşiktaş
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · aşk ı memnu
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · prison brake
  7. · google wave
  8. · bülent ortaçgil
  9. · 1 temmuz 2006 brezilya fransa maçı

kan kokusu  

1. köpekbalıklarının çok uzak mesafelerden kokladıkları söylenen koku. hayvanı baştan çıkardığı söylenir.
    ayrıca "dişe diş, kana kan, intikam intikam !!!" ...
    (johnnyenglish, 04.04.2004 23:41 ~ 23:43)
  2. mavi sakalın çıkan son albümünün adı aynı zamanda albümde bir şarkıdır.genç osman yavaştarafından seslendirilmiştir bu yüce beste. birçoklarının aklına bu sayede kazınmıştır mavi sakal.hafiften yaralar insanı.ve içinde kalır hep o kan kokusunun tadı.
    (possible dreams, 24.09.2005 00:29)
  3. mavi sakal grubu elemanlarının özleyip özlemediklerini sorguladıkları, ayrıca kanın lezzeti konusunda da tatmin edici bilgiler verdikleri şarkıları.
    (hanspeterberigel, 24.09.2005 00:58 ~ 00:59)
  4. ilk çıktığında albümü alana albümün posterini de veriyorlardı. hala saklarım.
    (easy company, 24.09.2005 01:00 ~ 02.02.2006 10:16)
  5. kan kokusunu özlermisin?
    bilirmisin kan tatlıdır..
    (la fee, 24.09.2005 01:37)
  6. ekşi ve pas gibidir.
    (bkz: demir)
    (comatose, 24.09.2005 02:31)
  7. (radiance, 09.11.2005 08:13)
  8. mide bulandıran garip koku.
    kızların daha bi yakından tanıdığı koku.
    (böcek, 09.11.2005 11:36)
  9. biz dolaştık bahçemizde
    koparmayı çok sevdik
    nefret ede ede
    biz çok sevdik
    kan kokusunu özler misin
    bilir misin kan tatlıdır
    biz sırçadan odamızda
    herşeyi kırıp döktük
    param parça parça
    biz çok sevdik
    kan kokusunu özler misin
    bilir misin kan tatlıdır
    (easy company, 02.02.2006 10:17)
  10. kartal tibet'in bir filmdeki repliği:
    kartal tibet: kardeşim,kan kokusu alıyorum.ne zaman bu kokuyu duysam silahlar patlar.
    kadi inanır : dikkatli olalım abi.
    (stone cold, 02.02.2006 12:47)
  11. bi koltuğa yarım omuzla oturup, bi omzunu yanındakine yaslamak gibidir. eğilip kulağına bir şey fısıldadığında emin ol duyarsın kokusunu. duyar kokunu, kan.
    (ximxili, 11.01.2007 00:53)
  12. transa geçmiş biçimde ravenloft okurken "ya biyerden bi koku geliyor..." demenize sebep olabilir.
    (thor, 11.01.2007 00:54 ~ 00:55)
  13. (bkz: kan uykusu)
    (strateji, 11.01.2007 01:01)
  14. söz ve müziklerin kaan altan'a ait olduğu ve vokalde genç osman yavaş'ın çok başarılı bir performans sergilediği en iyi mavi sakal albümü.

1- üvertür
    2- balta
    3- ne kadar
    4- iki yol
    5-istanbul
    6- ben kimleyim
    7- gönlümde
    8- başladım yürümeye
    9- aşk öldü
    10- kan kokusu
    (dice man, 11.02.2007 21:14)
  15. "kan hayattır!" kokusuda uçucudur,tadıda demirimsidir.
    (sangwa, 04.07.2007 00:59)
  16. (görsel: kan kokusu/75010)
    (görsel: kan kokusu/75011)
    (sükun, 12.04.2009 15:13)
  17. yaylılarla ince ince insanın içine işleyen harika mavi sakal şarkısı.
    (bunu mu demek istediniz, 05.05.2009 23:24)
  18. içeriğindeki demir, kokusunun nedenidir.
    (konuş vega abla beni bi tek sen anlarsın, 05.05.2009 23:42 ~ 06.05.2009 20:45)
  19. içime işleyen, asla kendini unutturmayan koku. en değer verdiğim insanlardan birinin üzerine sinmiş, onu bizden alan koku. sevdiğimiz insanı hatırlatan koku ne yazık, onu en son bu kokuyla hatırlıyorum. kan görmeye bile tahammül bıraktırmayan, her şeyden nefret ettiren koku.
    (coolgirl, 05.05.2009 23:50)
  20. (bkz: demir)
    (pişkinti, 06.08.2009 23:59)
  21. ilahiler söyleniyor. hepimiz çıplağız, kendimizden geçmişiz.
    o'nu görüyorum bir tek. sanki the doorstan my wild love var kulaklarımızda. öyle uçuğuz. kulağımızda değil aslında müzik yüreğimizde. nefes alıyorum, veriyorum o'nu görüyorum bir tek. ilahiler değişti. ruha akıveriyor. çok garip bir yerdeyim. ben böyle olmazdım ki hiç. herkesin gözlerini kapatıp sallandığını biliyorum. büyülü anı bozacak kadar kendimden nefret ediyorum belki bilmem ama gözümü açıyorum insanlara bakıyorum.
    o'nu görüyorum yine. nefes alışımda ondan bir şeyler var artık. başka bir büyülü andayım şimdi. gözlerimi kapatıp sallanmaya devam ediyorum yine. herkesin olduğu yerde değilim artık. fark ediyorlar bunu. yavaş yavaş daireden çıkıyor gibi oluyorum sanki. farkında değilim o'nda kalmışım ki ben. benim büyülü anıma katılsalar anlayacaklar nerede olduğumu. resmi olarak da çıkıverdim oradan. giderken o'nun kulağına fısıldıyorum benimle gel diye. öyle bir haldeyim ki ilah oldum düşlerimde, hissediyor o da bunu. o da geliyor benimle.
    gidiyoruz, ilahiler duyulmuyor bile. bir nefes daha alıyorum o'ndan. nasıl nefes alınır bilmezdim ki bir insandan. tamamen değiştim. ağaç seçiyoruz bir tane. dibinde bir de bıçak var. alıyor bıçağı eline, saplıyor ağaca. taşa saplanmış, hiç çekilemeyen kılıçlar gibi oldu bıçak. öyle büyülü oldu o bıçak. ağaç da hissediyor bunu, açıyor kollarını bize. nefes al, ver. içine gir. girdikçe bir nefes daha, çığlıklarımızı örtüyor ağaç, ilahileri yeniden duymaya başladık.
    neredeyiz biz?uyuyor gibi yanımda. bakıyorum. bir kez daha kokluyorum onu.ağaçtan bıçağı çıkartıyorum, vücudunda dolaştırıyorum. şimdi de hisset beni diyor. bıçağı alıyorum, baştan aşağı kesiyorum o'nu. her yerini.tek tek. lime lime. bir şey akıyor vücudundan, o ne onu da anlamıyorum. bir koku var ama burnumda. bir büyülü ana daha giriyorum. nefes al, ver. kalbini çıkartıyorum, ağacın dibine koyuyorum. bıçağı ağaca saplıyorum.
    ilahiler duyuluyor yine. çıplağım. havada kan kokusu.
    (susam, 07.08.2009 14:58 ~ 15:02)
  22. kadınların hey ay belirli günlerde aldığı kokudur.
    (absltlfe, 07.08.2009 15:08)
  23. midnight sun'da edward cullen bu duyguyu çok iyi açıklamaktadır.

----spoiler----

"bella swan havalandırmadan bana doğru gelen sıcak hava içinde yürüdü. kokusu bana harap edici bir mermi, dövücü bir mancınık gibi çarptı. o zaman bana ne olduğunu açıklayacak yeterince vahşi bir simge yoktu.
    ...
    ben bir vampirdim ve o seksen yıldır kokladığım en tatlı kana sahipti. eğer bilseydim, onu yıllar önce aramaya çıkardım. onun için bütün gezegeni tarardım. tadını hayal edebiliyordum.
    susuzluk boğazımı bir ateş gibi yaktı. ağzım kurumuş ve kızarmıştı."

----spoiler----

yazar stephenie meyer maalesef 12. chapter'dan sonra kitabı yazmayı internete düştüğü için bıraktı.
    merak edenler selam eylesin * *
    (goxel, 07.08.2009 15:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil