kampus onunde korsan cd satan sivil polis 

adana çık aradan

1. nesildaş, hoş sohbet gibi görünen yeni bir arı. ayrıca (bkz: @1533506) *
    (babykaos, 06.06.2007 15:02)

2. kardeşim gibidir.. (misilleme tanım)

kendisi hakkında burada yazacaklarım için "la bunlar gene birbirlerini yalıyorlar" minvalinde yaklaşanlar olursa onlara guaj boya takımımla yaptığım bok temalı kübizm çakması resimlerimi gösterip ne kadar alelâde biri olduğumu kanıtlarım.

direkt arıza bu adam. yaşamın ruh tahtında usul usul takılıyor.. arada sırada bana "seni döverim" diyor ve ben de ona "jijikoom" diyorum. omnioseksüel. öptüm.
    (ada blake, 06.06.2007 16:22)
  3. (bkz: güven timleri)
    (azwepsa, 06.06.2007 16:35)
  4. tebdil kıyafet korsan cd satarak,korsan cd piyasasını çökertmeye çalışmanın manasızlığını kavraması yakın polis.en fazla korsancı öğrencileri mimler.

dördüncü nesil yazar.merhaba.
    (adrian, 06.06.2007 21:04)
  5. tespitleriyle gönlümü kazanmış 4. nesil başarılı yazar. kalbi kadar temiz bu sayfayı bana ayırdığı için kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
    (ağ kablosu, 08.06.2007 15:15)
  6. hakkında oldukça uzun bir yazı yazabileceğim; fakat söyleyeceğim tek kelimeyle onun beni anlayacağından şüphe duymadığım kişi. nasıl olsa hepsi aynı yere çıkacak:
    "kardeşim."
    (yalan lan. üşendim de ondan yazmadım.)
    (morado, 19.06.2007 22:19 ~ 22:19)
  7. varlığı ; insaniyetten ve samimiyetten uzak bu hayata savrulmuş "anasonlu" bir tekmedir. farketmez kimse, sövmek tek yoldur bazen. geceye, ölüme ! "yedi karanfil" bırakır anılarının cenazesine, sövmek onun "ağıt"ıdır geceye. hakkıdır... küfür bir insana bu kadar mı yakışır. bizden söyleyen, anlayan ve anlatandır. dost kelimesinin ağırlığı altında ezilmez omuzları. benim bildiğim, adam gibi adamdır...
    (tante rosa, 20.06.2007 02:08)
  8. tam bir ibnedir diyerek tanımımı yapıyorum..

(bkz: bir sevgi ifadesi olarak ibne)

iyidir, hoştur, o trip senin bu trip benim günlerini geçirir.. bazen olurda içmez.. o zamanlar insana benzer ki haz etmem.. en iyisi mazotu almışken gaza basmaktır.. bana bu kalbi kadar boktan sayfayı ayırdığı için ayrıca amına koyacağımdır..
    (tatito, 20.06.2007 02:49)
  9. aynı köpeğe taptığımızı öğrendiğim nesildaş yazar.
    (three hours, 24.06.2007 16:02)
  10. kendisine tool konserini hediye etme gibi bir saygısızlık yapıyorum. anca hak getire..
    (apc, 11.11.2007 00:14)