|
|
- çoğunlukla amerikan filmlerinde görülen tiplerdir.bunların amacı , koca kampüsten erkek kaldırmak değil , sadece yazın sıcağında kampüste güneşin nimetlerinden faydalanmaktır.
ancak ülkemizde yaşansa durum vahim sonuçlar doğurur ki, bu sonuçları burada zikretmek terbiye açısından mümkün değildir.zaten konumuz dışındadır.
- hakkında bu kadar çok giri girilince sözlüğe üye oldu zannettiğim kız.
- binm.. pardon görmediğim şeye inanmam demek istediğim şey.
- belki dünyanın az güneşli bir bölgesinden gelmiş yabancı uyruklu bir öğrenci arkadaşımızdır.her buldukları güneşe serilip yatan cinsten.çünkü ben buna başka anlam veremiyorum..
- (bkz: kampüste mayolu erkek)
- (bkz: kedidir kedi)
telaşa gerek yok canım..
- "niçin hazır çıkarmışken bikiniyi üstünde bıraktı" dedirten kız. hatta (bkz: kampüste bikinili kıza hitap şekilleri) ve hatta (bkz: 13 eylül 2005 kampüste bikinili kız olması)
- efendim her ne kadar itü gençliğinin alışık olmadığı bir durumu teşkil etse de böyle vakalar istanbul sınırları içerisindeki bazı sosyal anlayışı ekonomik rahatlık seviyesi ile doğru orantılı artış gösteren üniversitelerde mevcut..olabiliyor yani..tamam durum itü sınırları içerisinde meydana gelse tabiki de çoğu şey değişik olabilirdi..ilk başta bu tarz bir giyim kuşam içerisinde kampüsde gezen kız, çapkınlıktan abazanlığa kadar uzanan tüm duygulardan bir tutam barındıran bakışlar içerisinde süzülürdü..ters tepki yaratırdı ya da ne bileyim durumdan yararlanarak çoğu erkek kendini o kıza beğendirmek için uğraşırdı.."aman ben böyle öküz gibi kıza bakmayayım da kız da merak uyandırayım" falan filan..belki işler iyice b.ka sarabilirdi..böyle fantastik fikirler içinde boğulmadan önce -kendi üniversitem adına konuşacak olursam- önce bir havuza su koyalım da (bkz: havuz problemi) ondan sonra bikinili kız mı girer, donlu adam mı girer bakarız..
- 13 eylül 2005 kampüste bikinili kız olması topiğinde inceleyelim dediğim olay.
- (bkz: açılın ben cankurtaranım)
- (bkz: paralel evrende olanlar)
- boğaziçi üniversitesi nde haziran sıcağında çimlerde yayılmıştır. güneş tam tepesindedir. çoğu insan birbiriyle ilgilenmiyordur. bebek yokuşundaki havuz açılmıştır, bir kısım insan oraya gidiyordur. diğer kızlar zaten beyaz mini eteklerle dolaşıyorlardır. bu durumda söz konusu kızın içinde bikini varsa, havuza gitmek için birilerini bekliyorsa, fena halde bunalmışsa t-shirt ünü, gömleğini artık üst tarafında ne varsa çıkarıp, altındaki eteği ya da şortu ya da pantolonuyla yayılmaya, yatmaya devam edebilir. oldu böyle şeyler, bu sene de olacak mutlaka, normal karşılamalı.
- boğaziçi üniversitesi güney meydanda bizzat tanık olduğum.orada doğal,yurdumun bir çok yerinde anormal olan durum.
- çok alakalı olarak
(bkz: baş örtüsü yasağı)
- kampüste ilgi odagı olarak dikkatleri anında üzerinde çekecek olan cesur kızdır. yaşanılası kampüs olacaktır o mekan aynı zamanda.
- (bkz: yiyin gari)
- (bkz: itü maslak kampüsüne yapılacak olan havuz)
- itü'de gerçekleştiğini bizzat yapan kişi tarafından duyduğum olaydır. bu durum karşısında saçmalaktan korktuğum için anlatan kişiye yorum yapamama ama inek gibi bakakalmama sebep olan olaydır.
- çıplaklığın bir esprisinin kalmadığı günümüzde sıradan bir olay.
çünkü zaten sokakta gezinen birçok genç kız neredeyse yarı çıplak, e bir de televizyonda bunca gösterilen çıplaklıktan sonra, artık erkeklerin gözlerinin doymuş olduğunu düşünüyorum. ama elbette sadece gözleri.
çok açan değil de, günümüzde az açan daha çok dikkat çekmektedir.
- muhtemelen sıcaktan bunalmış ve ne giyeceğini şaşırmıştır. veya kampüste yüzme havuzu vardır, belki de amacı sadece güneşten daha iyi istifade etmektir.
- rahat olunacak yer vardır, rahat olunmayacak yer vardır deyişinden bihaber bulunan, geniş olmakla usturuplu olmayı birbirinden ayırt edemeyen, fiziken değil; ahlâken enleşen kız modeli... şüphenin illa gereksinim olduğunu düünmeyip, böylesine müstehâk bulduğum için:
(bkz: bu kız mı ki lan)
- akabinde kampüste bikinili kadın olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek olan kızdır..
- odtüde ayan beyan gerçekleşmiş olaydır.resmen çılgın bunlar...buyrun hep beraber;
http://www.youtube.com/...
- deü güzel sanatlar fakültesi'nde yetenek sınavına girdiğimde gördüğüm kız.bütün amfi dolu bu arkadaş da sonradan geldi.üstüne üstlük bikinili.bütün bakışlar bir anda garibana döndü.allahtan üstünde pareo vardı.en arkaya gitti, oturdu.hem dikkat dağıtmamak hem de bakışlardan rahatsız olmamak için sanırım.ben doğal karşıladım.izmir de çok sıcak beahh!
|