|
|
- alpay erdem'in kemik'te çizdiği, tüm ömrünü kamil aramaya adamış, gizemli nevrotik karakter.
- yüzü asla gözükmeyen, pardesölü kemik karakteri.
- ksa: kamil seven adam
s: seviştiği kadın
ksa: röarghh! ka! kamil'im!!
s: se.. sen benimle severken kamil'i mi düşünüyorsun?
ksa: ne sandın torraaam! röarörgh!
- kamil seven adam telefonda: "kodluyorum, iyi dinle.. kamil'in k'sı.. kamil'in a'sı.. kamil'in m'si.. kamil'in i'si.. kamil'in l'si.. neymiş? hah kamil.. canım benim . aman bi yanlış olmasın, bu benim için çok önemli, yanlış insana gitmesin çiçekler.."
- -abi sen kamilmisin
+hayır değilim
-sen kamil gibisin abi benziyorsun
+değilim kamil falan ben
-kamilsin sen
+değilim
-kamilsin dedik ulan kamilsin işte
- kamilini ararken kafasını 360 derece döndürebilen,nokia 6600 model cep telefonu olan karakter.
yolda giderken bir adamın arkasından yanaşır,gözlerini kapatıp "bil bakalım ben kimim?"der ve adam tahminlerini sıralamaya başlar.saydığı isimler arasında kamil ismi geçmeyince kamil seven adam küplere biner."ulan insanın bir tane de mi kamil diye tanıdığı olmaz" diye adama dalar.ayrıca seyahatlerini de kamil koç turizmle yapar kamil seven adam
- "kamil kamil diye nicesine sarıldım."
kamil seven adam
- www.kemikdergisi.com adresinde açılan kemik sitesinin bizlere wallpaper'ını hazırladığı çizgi kahraman.
http://www.kemikdergisi.com/...
- (bkz: kamil seven adamı seven adam)
(bkz: ilik)
- bu adam camel'den başka sigara markası tüketmezdi.kamil koç'tan başka otobüs firması tanımazdı.iyi adamdı kamil seven adam.
- sürekli ensesini gördüğümüz, yatarken de yüzüstü yatan adam.
-hmmf,hmmf...nefes alamıyorum mına koyiim.
|