görseller
kamer gençkamer genç
kamer gençkamer genç
belki ilginizi çeker
  1. · çiçek sulamak
  2. · dansöz hayal
  3. · sinan yerlikaya
  4. · kamer genç in özgeçmişi
  5. · bütün kadınlar çiçektir
  6. · alternatif cumhurbaşkanı adayları
  7. · yemekteyiz e katılabilecek en alakasız beşli
  8. · ibrahim tatlıses in milletvekili adayı olması
  9. · zeki ünal
  10. · ben milletvekili iken
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · ahmet kaya
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · banu güven
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · yılmaz özdil
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · ebleh
  9. · denizhıyarı

kamer genç  

sayfa  / 5
  1. dyp tunceli milletvekilliği yapmıştır.
    vakt-i zamanında kalbi çiçek sevgisiyle dolup taşmış ve cümle aleme
    televolelere bile rezil olmuştur.
    atasözlerini yanlış söylemesiyle de bilinir (anlayana davul az sinek efenim anlamayana zurna saz amaaaannn)
    (azureel, 17.03.2004 02:20)
  2. (bkz: çiçek sulamak)
    (skubidu, 29.05.2005 07:14)
  3. gece yarısı oğlunun evinde çiçek sulayan(!)abuk vekil.
    (hemera, 29.05.2005 07:27)
  4. 22 temmuz seçimleri tunceli bağımsız milletvekili adayı.aldığı seçimlere bağımsız girme kararıyla dp'nin barajı aşacağına inanmadığını göstermiş oldu.
    (kendimi kontrol edemiyorum, 05.06.2007 17:12)
  5. çiçekleri sulamaktan sorumlu eski meclis başkanı.
    (ronn, 09.07.2007 15:56)
  6. milletvekilliği kesinleşmiş bağımsız adaylardan biridir.
    (cocojambo, 22.07.2007 20:19)
  7. meclisin çiçekleri artık solmayacak. hoş gelmiş.
    (cool kole, 22.07.2007 22:15)
  8. meclise geri dönen efsane insan. sonuçlara göre bu mevcut durumda bağımsız adaylıktan meclise yeniden giriyor.

http://www.ntvmsnbc.com/...
    (jamesdean, 22.07.2007 22:25 ~ 22:27)
  9. chp'ye, her zaman solun kalesi olan dersim'den tokadı vurmuş insandır.
    (platin24, 23.07.2007 00:16)
  10. en büyük tokadı sinan yerlikaya ya vurmuştur. sevilesi insandır. candır.
    laf ebesi(!)dir. zamanında ayıp bir deyimi yanlış yerinden sansürlemiştir.

- afedersiniz at bilmemnesine konmuş kelebek gibi diyeceğine;

- afedersiniz at yarrağına konmuş bilmemne gibi demiştir.
    (ben de öyle biliyordum, 23.07.2007 00:25)
  11. (bkz: dansöz hayal)
    (papazzz, 23.07.2007 12:43)
  12. meclise döner dönmez yeniden kendinden sıkça konuşulacağı kesinleşen vekil. kondisyondan birşey kaybetmemiş ayrıca.

http://www.milliyet.com.tr/...
    (universalmind, 24.07.2007 14:58)
  13. kendisini tekrar meclis başkanı olarak görmek istediğimiz,meclisin neşesi insan.
    zaten bu saatten sonra yapılacak da böyle küçük şeylerle eğlenmek olacaktır.
    (piedra, 24.07.2007 15:14)
  14. dakka bir gol diyerek yine gündeme oturmuştur. o malum lafı dedikten sonra afedersiniz demesi yarmıştır beni.

http://www.youtube.com/...
    (bixente, 24.07.2007 20:48)
  15. (bkz: http://www.milliyet.com.tr/...)

(bkz: orada neler oluyor)
    (inti illimani, 24.07.2007 20:57)
  16. türkiye'nin eğitim düzeyi en yüksek ili olduğu gerçeğini dikkate alırsak, meclisteki birçok vekilden daha zeki, daha tecrübeli ve daha akıllı olduğu kesin olan yeni dönem tunceli bağımsız milletvekilidir. umarım ihtiyaç duyulan muhalefete katkısı olur.
    (lumiere, 26.07.2007 17:49)
  17. medyanın daha ne kadar adileşebileceğini merak ediyorum açıkçası..

bağımsız adaylığını koyup seçim çalışmalarına başladığı günden beridir kamer bey, hakkında yapılan haberlerin %90'ı dansöz bilmemkimle bundan yıllar yıllar evvel geçirdiği gece.. malumunuz gecenin çıkışında yakalanınca "ne var, oğlumun evinde çiçekleri suladım" demişti..

aradan tbmm'nin 22. dönemi geçti, kamer genç bu sefer tunceli'den bağımsız adaylığını koydu ve 23. dönemde yeniden mecliste olma hakkı kazandı.. "büyük" diye geçinen özel kanallarımızın haberlerine bakıyorum; kamer genç'in tunceli seçmeninin büyük bir kesiminin güvenini elde etmiş olduğu geri planda, tekrar döndük "çiçek sulama" meselesine..

böyle bir adilik olabilir mi yahu? aklı-fikri seksten, aldatmadan başka bir şeye basmayan, herkesin eksiğini gediğini yakalayıp haber olarak sunan, her gösterime bir adet "etek-altı kameramanı" tahsis eden bir medya dünyanın neresinde bu kadar etkin?

kamer bey'in 8 sene, 10 sene evvel bir gecelik kaçamağını mı tartışacağız? peki bir başka tarafından bakalım; bu kadar namus düşkünüydünüz de "vesikalı"ların vekil adaylığını niçin eleştirmediniz; sadece "engellemelere" karşı çıktınız? bu mu ülke gündemini meşgul etmesi gereken mesele.. yapmışsa yapmış.. vermiş parasını adam, bir gece geçirmiş; size ne ulan adamın uçkurundan, siz mi girdiniz altına..

inanın üsttekinden de, alttakinden de daha büyük ihanet sizin yaptığınız; biri eşine, biri öz-saygısına ihanet etmiş; siz "esas haber budur" dezenformasyonunuzla millete ihanet ediyorsunuz.. kökünüze kibrit suyu..

23. dönem vekilliği hayırlı olsun kamer bey'in..

edit: kötülenmiş.. demek ki ülkenin konuşulması gereken meselesi bu imiş.. demek ki bu ülkede "gemicik" değil, üsküdar'da "mecburen" yıkılan bakanlara ait villalar değil, 4 yılda yaratılan 20 yeni milyarder değil, milyar dolarlarca ek borçlar değil; kamer genç'in bir gecelik ilişkisi, hülya avşar'ın selüliti, lerzan mutlu'nun tangası konuşulmalıymış..

benim kusurum, pardon..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 03.08.2007 02:11 ~ 02:33)
  18. tbmm başkanlık seçimleri için adaylığını ilk koyan kişi olmuş,bizleri saşırtmamıştır. yalnız benim kafam hala dansöz hayal'de. kamer bey'in iyi çiçek suladığını biliyorduk ta meğerse iyi ağda da yaparmış sevdiceğine..
    (cubuk kraker, 06.08.2007 17:46)
  19. içimden bir ses kamer genç bu dönem çoğu muhalefet partisinden daha çok iktidarı zorlayacak diyor, daha renkli bir meclis olacağı kesin.
    (platin24, 07.08.2007 01:26)
  20. (bkz: kamer genç for president)
    (poltergeist, 07.08.2007 01:42)
  21. seçim dönemindeki genç bakış programına kamer genç , hulki cevizoğlu ve tuna bekleviç konuktur. tuna bekleviç diğer iki konuğa göre daha gençtir. ve seyircilerden de klasik "artık biz siyasette gençleri görmek istiyoruz." sözleri yükselmeye başlar. bunun üzerine seyircilerden 3ü yanlarındaki ispirtolu kalem ile( nerden buldularsa) 3 dosya kağıdına "kamer de genç" yazarlar. bunu gören kamer genç , bakın ne yazıyor orda ben de gencim bana da oy verin işte diyerek sempatimi kazanmıştır. iyi adam mıdır, kötü adam mıdır bilmem ama komiktir!
    (de la gurban, 07.08.2007 01:50)
  22. "meclis başkanlığına adayım. ben aleviyim. şimdiye kadar hiçbir alevi ne cumhurbaşkanı ne başbakan ne de meclis başkanı olmuştur. beni bu görev için seçerlerse alevileri onore etmiş olurlar." diyen adam.
    (damned, 07.08.2007 17:39)
  23. çiçeksever.
    (şimdi ben ne desem, 07.08.2007 17:53)
  24. össde kamerin üç tane çiçeği vardır.bu çiçeklerin birincisini 3,ikincisini 5,ikincisini 7 günde bir sulamaktadır.hepsini aynı gün suladıktan kaç gün sonra ilk defa hepsini sular?gibi bir soru var diye duydum.okuduğum yerin yalancısıyım.
    (sturridge, 07.08.2007 18:05)
  25. aylar önce bir çapraz ateş programında mehmet ali ılıcak'ın bir soru sorması üzerine 'sen ne konuşuyon be milleti buzdolabı vericez diye kandırdınız, bir sürü kupon sattınız, sonra da avrıpa'ya kaçtınız' şeklinde cevap vererek gönüllerde taht kuran pek bir dobra insan.
    (çılgın veyfik, 13.08.2007 12:22 ~ 12:29)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil