belki ilginizi çeker
  1. · kaltwinter
  2. · kaltwinter
gündem
  1. · boylumlama
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · colin kazım richards
  7. · domuz gribi
  8. · avrasya tv
  9. · oray eğin

kaltwinter  

1. itüsözlük onun ilk sözlük tecrübesiydi.sözlüğün kamusal bir alan olmasına karşın moderatörlerin gerekçelerini bildirmeden yazarları uçurması haliye tuhaf gelmişti ona,ve geçtiğimiz zamanın birinde usulüyle hesabının kapatılmasını istedi.uçmadı,gitti...
    biliyorum itüden sonra 4-5 sözlük tecrübesi daha yaşadı ve aslında tepki koyduğu sistemin bütün sözlüklerde varolan genelgeçer bir kural olduğunu farkettiğini farketti kaltwinter.içeriden konuşmayı seçti bu sefer,iyi de yaptı kanımca.
    düşüncelerinde, tepkisinde, huyunda suyunda bir değişiklik olmadan sözlüğe yeniden geldi "soğuk kış".

bakıyorum da penceremden,özlemişim yahu...
    hoşgeldin altıncı nesil üstadım,hoşgeldin.
    (falasquil, 18.02.2009 12:31 ~ 12:32)
  2. post modern yazar.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 19.02.2009 21:01)
  3. yeniden itü sözlük'te yazmasıyla gerçekten beni memnun eden yazar.zaten gitgide azalıyoruz.bari yok olmayalım.
    (mücrim, 04.04.2009 03:17 ~ 10:32)
  4. güzel yazıların altında imzasını gördüğüm yazar.
    (ysf, 14.04.2009 20:53)
  5. darda olma sebeplerimiz birebir aynı olan yazar kardeşim. geçip gider diyoruz avunuyoruz belki kim bilir. ama önemlisi anlıyoruz birbirimizi ve nasıl bir ruh halinde olduğumuzu. geçecek birader geçecek. umarım...
    (deli raporlu psikolog, 27.04.2009 22:12)
  6. 2 hafta oldu, hala mektubumu ptt ye ulaştıramamış can. hayır ulaştırdığı mektuplar hep geri mi gönderiliyor dostumuzun evine çözemedim ki. ama çok üzgünüm çook. ptt ye sinirliyim. ptt ye çok sinirliyim

edit: ayrıca 7. giri benim olmuş nasıl sevindim anlatamam. 7 ya! 7 !! ne ka şanslıyım.
    (thedill, 22.06.2009 18:23 ~ 18:24)
  7. doğum günü insanı oda. iyiki doğdun cümlesini çok duyan bir 23lük delikanlı. bol bol eğlenesi, gülesi, çoşası ömrünü anlamlı, dolu, güzel yaşayası insan.
    (karyatid, 27.07.2009 13:08)
  8. bana çok büyük yardımları dokunan sözlük yazarı. herkesin huzurunda ona teşekkür etmeyi bir borç bilirim. gelecek planlarında bol şans dilerim ayrıca.
    (allegra, 18.08.2009 22:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil