|
|
- inanılmaz bir şekilde üreme yeteneğine sahip olan böcek.
- kahverengi , yavaş ilerleyen , mide bulandırıcı böcek.
- karafatma ile aynı şey olmayan böcük türü imiş.
- diğer bir adı alman hamamböceğidir.çok çabuk hızlı hareket edebilme yeteneğine sahiptir ve her an her yerden çıkabilirler.özellikle mutfak,tuvalet gibi pisliğin çok olduğu yerlerde rastlanabilir.insanın yediği her türlü besinden beslenirler ve dişisi bir anda 30 tane yumurta bırakabilir
- zamanın birinde evimi fena halde işgal eden,yalnız olduğum için bana kafayı yedirtmiş hatta uyurken üzerimde yürüdüğü için karabasan görmeme neden olan iğrenç tiksinç yaratık!
- karşı komşular taşındığından beri evimde sıksık rastlamaya başladığım tiksinç ve ürkünç yaratıklar.bir sürü böcek yemi denememe rağmen coşmaya devam ediyorlar.bağışıklık sistemleri süper kuvvetli olan bu yaratıkları alt etmenin bir yolunu da bugün öğrenmiş bulunuyorum.diğer öğrenmek isteyenlerle de paylaşmak istiyorum.borik asit ile pudra şekeri aynı oranda karıştırılıp,bu böceklerin yuvalanabilecekleri yerlere koymak.okuduğum bilgiye göre bu alman hamam böcekleri (bizde kalorifer böceği deniyor) en güvenli ve ekonomik olarak bu şekilde yok edilebiliyormuş.ha tabi bir de mümkünse karşı komşudan da kurtulmak gerek. ilgili yazıyı okumak için : http://webarsiv.hurriyet.com.tr/...
|