öncelikle aramaya inandım ve böyle bir başlık açtım.
öncelikle göt kalkması dediğimiz olay nedir?
çok basit. aşırı ilgi, alaka, yersiz samimiyetle birlikte karşımızdaki insanın kendine olan güveninin hat safaya ulaşıp gözlerini kör etmesidir. bu elemanlar kendilerini oldukları yerde değil de olmak istedikleri yerde görürler. ayrıca götü kaldıran kişiye sık sık ''seni sallamıyorum'' mesajlı hareket sergilerler.
şimdiii gelelim tekniklere.
öncelikle kesinlikle kendinizden
taviz vermeyin. asla. mesela bu götü kalkık olan arkadaş sizi herhangi bir yere çağırabilir, size ayak işlerini yaptırmaya çalışabilir, yüzünüze az biraz gülüp sizden istediğini almaya çalışabilir. bu tarz durumlarda ''
hayır'' cevabı o
göte bir
balyoz etkisi yapacaktır.
sinir bozun. nasıl mı ? bu konuda hakkaten uzmanım.
öncelikle göt kalkmadan önceki safhalarda götün kalkacağını sezerseniz bu teknik size yıkılmaz duvarlar örer. şöyleki göt kaldırma evresinde verdiğiniz her ayar, bozduğunuz her nöron hücresi size ''bu tehlikeli '' uyarısı olarak geri döner götü kalkık arkadaşın gözünde. yani siz onun sinirlerini oynattıkca size karşı olan kendine güveni ''bzart'' eder. anlatabildim mi ? çok ileri giderseniz göt tamamiyle iner.
bol bol
samimiyetsizlik yapın. çok siklemeseniz , çok önemsemeseniz bile ortamda gözünün içine bakarak konuşun. msn'de ''selam''ı , ''nasılsınız?'' ı sakın unutmayın. bunlar onun o kalkık götünden dolayı idrakta zorlanan beynine yerleşecektir. ''beni önemsiyor'','' sikime kadar'' diyecektir aklınca.
fakat siz onu ilk fırsatta hayal kırıklığına uğratacaksınız. afferim. misal binbir rica aldığınız randevuya gitmeyin.
''neden gelmedin'' diye sorarsa başka bir arkadaşınızla buluşmayı daha uygun gördüğünüzü çekinmeden söyleyin.
gereken yerlerde açık açık onu iplemediğinizi, önemsemediğinizi söyleyin. bu her daim iş görür.
not: bazı arkadaşlar msn'den silin, facebook'tan silin diyor.
bu teknik el frenidir. her götü kalkık olana yapılmaz. baktınız çok sinir oluyorsunuz. görmezden gelin. msn'den facebook'tan silin. ama mecbur kalmadıkca yapmayın.
hani yazdıklarımı şöyle bir okudum götü kalkık olan birinin tam istediği gibi yazmışım. afferim bana.