belki ilginizi çeker
  1. · itülü kızlar ile diğer kızlar arasındaki fark
gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · ugg
  6. · ezel
  7. · yeşim salkım
  8. · la mer
  9. · chuck schuldiner ı anma zirvesi

kalkık götü indirme teknikleri  

1. öncelikle aramaya inandım ve böyle bir başlık açtım.

öncelikle göt kalkması dediğimiz olay nedir?

çok basit. aşırı ilgi, alaka, yersiz samimiyetle birlikte karşımızdaki insanın kendine olan güveninin hat safaya ulaşıp gözlerini kör etmesidir. bu elemanlar kendilerini oldukları yerde değil de olmak istedikleri yerde görürler. ayrıca götü kaldıran kişiye sık sık ''seni sallamıyorum'' mesajlı hareket sergilerler.

şimdiii gelelim tekniklere.

öncelikle kesinlikle kendinizden taviz vermeyin. asla. mesela bu götü kalkık olan arkadaş sizi herhangi bir yere çağırabilir, size ayak işlerini yaptırmaya çalışabilir, yüzünüze az biraz gülüp sizden istediğini almaya çalışabilir. bu tarz durumlarda ''hayır'' cevabı o göte bir balyoz etkisi yapacaktır.

sinir bozun. nasıl mı ? bu konuda hakkaten uzmanım.
    öncelikle göt kalkmadan önceki safhalarda götün kalkacağını sezerseniz bu teknik size yıkılmaz duvarlar örer. şöyleki göt kaldırma evresinde verdiğiniz her ayar, bozduğunuz her nöron hücresi size ''bu tehlikeli '' uyarısı olarak geri döner götü kalkık arkadaşın gözünde. yani siz onun sinirlerini oynattıkca size karşı olan kendine güveni ''bzart'' eder. anlatabildim mi ? çok ileri giderseniz göt tamamiyle iner.

bol bol samimiyetsizlik yapın. çok siklemeseniz , çok önemsemeseniz bile ortamda gözünün içine bakarak konuşun. msn'de ''selam''ı , ''nasılsınız?'' ı sakın unutmayın. bunlar onun o kalkık götünden dolayı idrakta zorlanan beynine yerleşecektir. ''beni önemsiyor'','' sikime kadar'' diyecektir aklınca.
    fakat siz onu ilk fırsatta hayal kırıklığına uğratacaksınız. afferim. misal binbir rica aldığınız randevuya gitmeyin.
    ''neden gelmedin'' diye sorarsa başka bir arkadaşınızla buluşmayı daha uygun gördüğünüzü çekinmeden söyleyin.

gereken yerlerde açık açık onu iplemediğinizi, önemsemediğinizi söyleyin. bu her daim iş görür.

not: bazı arkadaşlar msn'den silin, facebook'tan silin diyor.

bu teknik el frenidir. her götü kalkık olana yapılmaz. baktınız çok sinir oluyorsunuz. görmezden gelin. msn'den facebook'tan silin. ama mecbur kalmadıkca yapmayın.

hani yazdıklarımı şöyle bir okudum götü kalkık olan birinin tam istediği gibi yazmışım. afferim bana.
    (jimmy, 09.08.2009 10:43)
  2. götü kalkık kişinin her anlamda sıçması sağlanırsa göt her anlamda iner.
    (may the force be with you, 09.08.2009 11:19)
  3. isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre, her 100 götü kalkık kadından sadece 5inde işe yarayan tekniktir. bayanlarda, kalkan göt bir daha yere inmemek üzere havalanır ne yazık ki.
    (kellepaca, 09.08.2009 12:20)
  4. yer çekimine yenik düşmesini beklemek. geç de olsa inecektir.
    (naringergedan, 09.08.2009 12:21 ~ 12:22)
  5. önemsemiyor görünmeyi ama kendini de unutturmamayı gerektiren tekniklerdir.
    (delikedi, 09.08.2009 12:39)
  6. götü kim kaldırdıysa onun indirmesi gerekmektedir.
    (avalon, 09.08.2009 12:46)
  7. hızlı sonuç almak isteniyorsa, o insanla görüşmeyi tamamen kesmektir. aksi halde o göt, iner gibi olup sizi sevindirecek, göz açıp kapayıncaya kadar tekrar yükselmeye başlayıp üzecektir. bu göt öyle bir şeydir ki, o insana küfür etseniz, bunu ilgi olarak algılar ve inmek bilmez alimallah. en iyisi her türlü iletişimi kesmektir. bir dakikada kalkar ama indirmek yıllarınızı alır. onun götüyle mi uğraşacaksınız yahu? bırakın gitsin. bakın keyfinize.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 09.08.2009 13:07)
  8. basit bir estetik ameliyatla sorunun tamamen halledilebileceği durum

(bkz: düz mantık)
    (myster, 09.08.2009 13:08 ~ 15.08.2009 19:53)
  9. söz konusu olan kişi kız ise ;

kesinlikle ama kesinlikle ortamda ondan daha güzel, tatlı, zayıf* birileri olduğunu sezdirin. bakın sezdirin diyorum. gidipte ''aysun senden daha tatlı'' demeyin. örnek konuşma şöyle olsun;

+ ah canım ya şundaki tatlılığa bak.
    - nihiihi di mi yaaa ben de fena çıkmamışım foto'da
    + aysunu bilir aysunu söylerim.

ya da ;

+ ayy aysuna zayıflamış galiba.
    - evet beraber gittik spor salonuna ben de 4 kilo vermişim.
    + öyle mi ? hiç belli olmuyor.

bunlara paralel şekilde döşeyin iğneleri.
    (jimmy, 09.08.2009 13:25)
  10. (meetpa, 09.08.2009 13:39)
  11. -bu hadise biraz emek biraz sabır ister. önce hedefe kitlenin..

-bir göt o kadar kalmışsa, nasıl çok şişik balon en kolay patlayansa bu göt de indirilmesi en kolay olandır. yani ilk olayı kafada bitirin..

-eğer mümkünse daha da kaldırın, ilgilenin, kovalayın üstüne düşün bir süre bırakın ilgilenildiğini düşünsün. çünkü ne kadar yüksekten düşerse o kadar acır. asla msn'den silmeler facebook'tan kovmalar yapmayın..

-devam edin dadanın ama bunu çok usturuplu tutturun baymasın sadece buna alışsın ve devam edeceğini düşünsün..

-kesinlikle üsteleyin ve buluşun ya da tesadüfen karşılaşın.onu bir kahveye ikna edin.

-ve o kahve içilecek yerin en kalabalık, en onun takılabileceği yer olması konusuna dikkat edin.mümkünse çıkış kapısını göremeyeceği bir konuma oturttun.en sevimli halinizi takınıp süper bir muhabbet yapmaya başlayın. güzel bir hikayeniz olsun heycanla başlayın anlatmaya. sonuna geldiğinizde önce tuvalete gidicem gelcem ve sonunu öyle anlatıcam diyip, tuvalete gider gibi yapıp dışarı süzülün..

- bir sigara yakın, hakettiniz..görünmeyeceğiniz bir yere ilişip hesabı ödeyip oradan çıkışını falan izleyip haz dünyanızı zenginleştirebilirsiniz ama tavsiye edilmez..zira derhal uzaklaşmak daha cool ve keyif doludur..

-sonra ki aşama size bağlı olup, iletişim sahanız msn facebook gibi mecralarsa kişisel iletiye "öyle saça böyle tarak" ve benzeri söylemler yazılabileceği gibi size gelecek olan mesaja " ya pardon bir arkadaşı gördüm muhabbete dalmışız seni unuttum orada" tadında pek sallamayan bir eda ile bir cevap verebilir daha da uzatırsa "biraz işim var sonra konuşalım mı" diyin..

-o sizi silene kadar ki fazla uzun sürmez siz onu msn ve facebook gibi yerlerden silmeyin..

-evet artık bu şok sonrası epey aptallaşmış tam süper bir göt sahibisiniz şok süresi dahilinde evirip çevirip oynayın..

ps:bu indirme operasyonu sonucunda bunlar adama fena yapışır, intikam alası zirve yapmıştır bu oyuna asla düşülmemesi şarttır..
    (minti, 15.08.2009 04:33)
  12. (gambred, 15.08.2009 04:35 ~ 21:05)
  13. ağzına ağzına vurun, en kısa ve kesin çözüm.
    (rene, 15.08.2009 04:38)
  14. görmezden gelmek kesinlikle. ama bunu gerçekten yapmaya çalışın ve başarın. öyle msn'de demet akalınvari iletiler yazarak hala ilgilendiğinizi belli etmiş oluyorsunuz sadece.
    (hilde, 15.08.2009 19:32)
  15. gerçekleri "dan" diye kişinin yüzüne vurun, iner o şeysi.
    (beyaztavşanıtakipet, 15.08.2009 19:47)
  16. götü son derece kalkmış bir erkekten bahsediyorsak erkekliğini biraz zedelemekte bir sakınca yok.
    hatta fevkalade etkili oluyor,zaaflarından vurun.
    hiçbir erkek erkekliğine laf gelmesinden hoşlanmaz ve söylediğinden bunu çok büyütür.
    aman haa sakın yüzüne karşı dan diye söylemeyin bunun sinirlisi var psikopatı var sonuç için garanti veremem ama ima edebilirsiniz
    yada msn de bugunler için iyi bir kaçış.

k-kız
    e-erkek

e: noldu ölü gibi yatıyosun?
    k: bende anlamadım önceden hiç böyle olmazdı.
    e: ?!...?
    (maladie, 15.08.2009 20:03 ~ 20:04)
  17. - işin sırrı olin -

high kick + low punch + dönen kick

- işin sırrı olin -

tarifi bu ağa.
    (tatito, 15.08.2009 20:09 ~ 20:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil