belki ilginizi çeker
  1. · kalihora s song
  2. · prenseslerin kaçıp gittiği masallardan yorulmak
  3. · kalihora
  4. · sözlük yazarlarının girideyiz yarışması
  5. · sözlük yazarlarının ilk kankaları
  6. · sol frame i kötü emellerine alet etmek
  7. · kişinin hayatında ilk defa kar görmesi
  8. · sol framede kendi nickini görmek
  9. · her gördüğü minyon kıza aşık olmak
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · yeşim salkım
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · geniş aile
  5. · yılmaz özdil
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  8. · eski mekanik çalar saat hastası olmak
  9. · yasemin bozkurt

kalihora  

1. (bkz: kalihora's song)
    (hayri potur, 28.03.2009 12:01)
  2. hala şüphelerim var. hala şüphelerim yok değil.

neyse, o da hoşgelmiş.
    (kont pantolon, 06.04.2009 17:41)
  3. 6. nesil yazardır kendisi.. ayrıca ilk ukteme can veren ilk kankamdır... bu dediklerinizin hiçbirisi de değildir...
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 17.04.2009 01:16)
  4. (bkz: kalahari bushmen)
    (avluda oturan sizofren, 17.04.2009 01:19)
  5. lafmacun'daki kalihora ise sadece yazar demek haksızlık olur. başka türlü bişi.
    (suskungeveze, 17.04.2009 01:22)
  6. lafmacun'daki kalihora ise sadece yazardı en son gördüğümde. böyle sağlam yazıyordu bir de. sağlam yani. "çok başarılı" bence. yazarlığı, insanlığı bence çok iyi. bence tabi. tabi bence. ama o değilse bilmiyorum. tanımıyorum. ama iyi olabilir ki bence. bence ama. şimdi sadece kendi fikrimi söylüyorum. pipi sizsiniz lafınızı geri alın lütfen. aşkolsun ya. ayıp bu yaptığınız beyler ayıp!
    (tatito, 17.04.2009 01:24)
  7. yarın* yapacağım sunum için online destek sağlayan iyi kalpli insan. çok süper adam.
    (nilay, 03.05.2009 17:30)
  8. bugün yeni bir yaşa daha girmiş yazardır. nice senelere olsundur.

edit büdüt : ankara'da yolculuk telaşesinde olmasaydım daha farklı kutlama yapacaktım lan.
    (mina harker, 07.06.2009 19:54)
  9. lafmacun'daki kalihoradeğil. hadi şimdi pırıl pırıl olalım...
    (mevlüt şekeri hüznü, 13.06.2009 17:44)
  10. mesaj kutumun ışığını ilk kez yakan, beni burada yazmam için teşvik eden, bak bakalım nası olmuş diye kafasının etini yediğim, her zaman sabırla görüşlerini paylaşan, vakit ayıran, sözlükte yalnızlık halimden sıyrılmamı sağlayan ilk kankam*. kendisi sözlük açısından ilk göz ağrımdır diyebilirim, ilk göz ağrısı demişken bu tabirin ve muhattaplarının değerini bilen, bilmeyenleri anlayamandır ayrıca.

efendim özetle samimiyeti, neşesi, sohbeti, iyi niyeti, nezaketi ve son olarak minyon kızlara vermiş olduğu destek ve kıymetle gönüllerimizde taht kurmuştur bir kişiliktir.
    (odalık, 18.08.2009 20:47)
  11. insan bu kadar mı cana yakın olur dedirten yazardır. oturup bi şeylere çare aradığımız zamanlarki hüznü bile hayatı boyunca mutluluğunu gölgelemesin isterim. hatta mümkünse ,mutlu olmasını istediğim insanlar arasında hep yukarılara doğru yükselsin.
    herşey bi yana çabalarıyla özlemini çektiği sevgiyi yeniden bulması konusunda dostlarını hayran ettirmiştir kendisne. hem tebrik ediyor hem devamını diliyorum.
    (çok zor soru değil bu hadi çöz ver, 05.09.2009 23:54)
  12. sabrımın sınırını deniyor bu adam. az kaldı farkında değil burdan da açıkça söylüyorum yapacaklarımdan ben sorumlu değilim eeyore kendine gel.
    (boleynkızı, 16.09.2009 11:56)
  13. iyi niyetler, iyi dilekler sahibi, giri kalite konrolü hakkında uzmanlaşmış güzel insan...
    (odalık, 19.09.2009 23:12)
  14. almora'nın kalihora's song'unda adı geçen kız. eznora'da yaşar, oyunlar oynamayı sever ve 7 yaşındadır. savaş ona da acımaz ve yok eder. işte kalihora tüm ölü çocuklar gibi hiç büyümeyecek bir çocuktur. eğer bir gün güneşin doğduğu o çok eski eznora'ya giderseniz kalihora'nın sesini duyabilirsiniz, anagramı kahrolasi şarkı olan şarkıyı söylerken.
    (commensalist, 17.10.2009 15:44)
  15. hani bazı insanlar vardır o kadar iyidir ki onun bu dünyadan olduğuna inanmak istemezsiniz bu adam benim için öyle onunla konuşmak sanki bu dünyanın dışına atılmış bir adım.yaptığım tüm çocukluklarıma salaklıklarıma hatta ona yaptığım tüm ahmaklıklara sakince olsun olur böyle şeyler diyip geçebilecek kadar şaşırtıyor. kendimi sorgulatıyor sık sık neden diyorum bende onun kadar dengeli duramıyorum olaylar karşısında neden hep o affeden taraf oluyor biraz ben onun burnunu sürtünmesini istiyorum ama yapamıyorum izin vermiyor buna o yaradandan torpilli biliyorum. o benim bu yaşım için ilk güzel dileklerini dileyen insandı dilediği güzel şeyler oluyor şaşırıyorum kontrol etme isteği uyandırıyor insanda kanatlarının varlığını, biliyorum varlar o koca gövden de iki küçük kanat o benim için gerçek bir dost, iyi bir adam, sevilesi bir yaratık , her kalıba uyabilecek biri bunları daha önce söylemem gerekirdi biliyorum ama bilirsin biraz geç kavrıyorum herşeyi iyi ki varsın.
    (boleynkızı, 03.11.2009 17:52 ~ 17:58)
  16. çok garip bir yazar evet evet çok garip.şuana kadar karşılıklı ciddi hiçbirşey konuşmuşluğumuz yoktur kendileriyle ama ne ilginçtirki inanılmaz derecede kendisine çeker sizi.böyle gel kanka sohpet edelim der gibi durur sağ tarafta.iste bu yüzden farklıdır.
    ha birde ders çalışmayı sevmez, ama aklı hep dersi verip veremeyeceğindedir.o korkuyla yaşamanın ona zevk verdiğini düşünmekteyim.
    tabi şunuda unutmayalım; (bkz: hayırsız)
    (she wolf, 03.11.2009 18:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil