21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 844 tane
günün başlıkları: 844 tane
- ·oğlum bak git (18)
- ·
- ·survivor anıl (3)
- ·
- ·yesilelbiselikız (4)
- ·
- ·uludere katliamı (3)
- ·
- ·kadın peygamber (12)
- ·
- ·
- ·axe (3)
- ·
- ·mefkud (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·behzat ç (40)
- ·
- ·cumhurbaşbakan (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·hulk vs thor (2)
- ·
- ·
- ·youtube (2)
- ·petrol mavisi (2)
- ·
- ·eluch (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
kalemle saçını toplayan kız
- lepiska saçlarını, etrafında olmayan bir tokaya emanet edemediği için, yedek kalemle, gelişi güzel toplayıverendir. eğer gür ve bakımlı saçlara sahipse o topuz onu tanrıça yapabilir. yok cılız ve kırık saçları varsa, göze görünmesindir.
- pratiktir. az biraz japonlara özenmiştir ama saçları uzun bakımlı ve gür ise süperdir. hele kalemi saçtan çıkardıktan sonra herkesi büyüleyebilir. tamam ya abarttım yok öyle birşey.
güzeldir. arada bir iyi olur güzel görünür. - kaleme ihtiyacı olduğunda aramaz. hemen saçındakini alır ve kullanır.
- (bkz: kalemlik)
- pelikan sponsorluğuyla hayatına devam etmektedir.
- kalemi başında unutup fellik fellik kalem arayandır aynı zamanda
- tokasını kaybedip bulduğu bi kalemle saçlarını toplamış da olabilir. gayet de iyi duruyor hani.
- saçını akıldan toplayamadığı için kalemle toplamakatadır.
ama gayet de güzel bir şeydir, sevilir. - çalışmaktan bunaldığında ya da sıcaktan fenalık geçirmeye başladığında arayıp arayıp bulamadığı saç tokasına küfürler ederek eline geçen ilk kalemi saçına geçiren kızdır.
(bkz: iş yerinde geçirilen krizler) - (bkz: kalem ile saç toplamak)
- ders çalışırken tahammül edemediği saçlarından kurtulmak ve sınava çalışmak arasında kaldığında da kalemi yazmak için değil, saçlarından kurtulmak için kullanacak kızdır. ve o saçlar o kalemle her toplandığında çevresinden gelen "aaa ne güzel oldu ya saatlerce uğraşılmış da toplanmış gibi!!" şeklinde tepkilere gülüp geçecektir...
- götü vardır, memeleri de...
- erkeklerin ne denli iki yüzlü olduklarını günyüzüne çıkaran kız. senelerdir yapıyorum ben bunu. bir kez olsun biri de gelip "burcucum çok güzel olmuşsun :)"* demedi, demediii! resim fırçası bile kullandım, onunla topladım -daha sağlam tutuyor bu arada-. resim bölümünde bir çocuğa aşıktım ne bileyim subliminal mesaj vereyim dedim, yok arkadaş. yalın misali en titrek sesimle "sorun bende miiğ anlamadım" diye ağlayasım var.
- hiç bir zaman yapamayacağım saç modeli olan kızdır...
istedim ama olmadı olsun.. - seksapelini bilmem de tatlı olduğu kesindir.
- dadizmin kökenini oluşturmuştur ve tam bir ilham kaynağıdır.
- hep evde tokasızlıktan yapardım,artık kalemle toplayıp vurucam kendimi sokaklara diyen kızdır.ne gideri varmış be.
- (bkz: atem tutem men seni)
- gözleri gönülleri bayram ettirten süper hatundur. hele bir de siyah kenarlıklı ya da leoparlı köşeli gözlük takıyorsa tadından yenmeyecek olandır.*bayılıyorum kalemle japon işi şeyler yapan hatunlara!
- nasıl yapıyorlar şaşırıyorum. evet müthiş çekici oluyorlar. ben de çok denedim ama saçlarım dümdüz olduğundan olsa gerek, (bir şekilde uzun ve ipeksi saçlarımdan bahsetmeliydim, kusura bakmayın) benim saçalrımda hiç durmuyor. sakalıma falan saplıyorum ben de. gerçi onu da yapamam artık, kestik bugün sakalı. yaarın bir gün işbaşı yapacağız...
- yetenekli kızdır.
saçlarım uzunkene yıllarca uğraştım o kalemle saç toplama işi için. ama bi türlü beceremedim en sonunda gittim saçları kestirdim zati. gerçi hani yaz sıcak yeter bu kadar falan filan mevzuları da vardı ama onları karıştırmaya gerek yok şimdi. - seksi olandır başka hiç bir şey değil.
- hem yetenekli hem sevimli kızdır.
- çözümlerin sonsuz olduğu kızlar tokasız kaldıkları durumlarda yaparlar ya da derse dalmış sonra bunalmış ve kalkıp toka almaya üşenmişse.şöyle büyüğünden bir kurşun kalemle çok iyi tutturabiliyorsunuz ama saçınız çok gürse kalemin kırılma ihtimali de var.
- ders çalışırken falan o saçlardan sıkıntı gelmiş, yanında da tokası falan bulunmadığından akılını kullanaraktan saçını o kalemle tutturan akıllı kızdır.
ama bazen o saçlar insanı bunaltır delirtir eder. bir de çok uzunsa aman aman. ders çalışırsın ya da işe boğulmuşsundur. en güzel alet kalem. al o saçı dola kalemi sok gitsin oh mis rahat rahat devam et. güzel de duruyor hani yapın bak.