ha ha ha. kendisi güneydoğu'nun bir ilinde öğretmenlik yapmaktadır. kavgaya nadir girer ama girerken konuşmaz. ayar verme sevdalıları tarafından bugüne dek hiç sevilmemiştir.
hala ayar verilenin kendisi olduğunu düşünüp püsküren yazar. böyle düşünmesinin sebebi de yazılanları tam olarak yorumlayamamasına bağlıyorum. ayrıca güneydoğudaki öğretmenlik görevinde kendisine başarılarının devamını diliyorum. keza öğretmenlik kutsal bir meslektir. fakat öğretmen olup da okuduğunu anlamamak da bambaşka bir unsurmuş bunu öğrendik.
yazılanı üstüne alınma konusunda master yapmış yazar. kendisini ilkokul kitaplarının okuduğumuzu anladık mı bölümüne yönlendirmek için çılgın atıyorum. hala yazılanları giydirme olarak algılıyorsa bi sorun var demektir. okuduğunu anlama konusunda benden geçememiş, tarafımca sınıf tekrarına bırakılmıştır. ''swh''
türkiye bu kadar haini barındırdığı için utanmıyorsa benim için hiç utanmamalıdır. türkiye'yi bu kadar düşünmeniz gözümü yaşarttı. öğretmenliğime laf edenleri pistte görmek isterim, yerse.