|
|
- beşinci nesil yazar.hoşgelmiş.
(jimmy, 17.05.2008 14:19)
- sabah akşam geyik yapsan doymazsın o derece bir 5. nesil yazar, çok hoşgeldi (bu nasıl bir cümle olduysa artık)
- ben böyle birşey görmedim. istanbuldan atılan taşın pardon kayanın taa izmir lere gidip yangın çıkartacağını nasıl da düşünemedim peh peh peh yazık bana. evet efendim an itibariyle olayı yemiş, bitirmiş hatta sindirmiş mühendis kişidir kendisi.
edit: okuyormuş pardon efendim olamamış daha
- yokluğumda kendisine çok iyi bakmasını istediğim dostum, sonsuz paylaşımların bir diğer yarısı..
- temmuz ayında istanbulda göremezsem kendisini olacaklardan sorumlu değilim burdan açıklıyorum. kendisine çay borcum, kumpir borcum vs vs diye uzayıp giden borçlarım mevcut gelsin ödeşiriz diyorum ayrıyetten izmire geldiğimde beni hava alanında karşılamazsa bu yaz bütün sözlerimi unutacağımı da ekliyorum tabi.. bir de dün gece güzeldi kadıköy keşke olsaydı diyorum.
- kendisine borçlu olanlardan biriside benim..hatta sürekli ertelemk zorunda kaldığım bira borçlarımla sarhoş olacağı kesin..
- insanın hayatında çok keskin dönemeçler vardır, çok net yol ayrımları. o yol ayrımlarında hangi yönü seçeceğinize karar verirken yalnız değilseniz eğer çok şanslı olduğunuzu düşünürsünüz. kaldırımmühendisi de benim için o insanlardan biridir. hatta belki de en önemlisidir. saat kaç olursa olsun, zaman dilimini hiç önemsemeden arayıp saatlerce konuşabileceğim, derdimi anlatıp, akıl alabileceğim bir yol arkadaşı o benim için.. insan eğer onun gibi bir dosta sahipse çok şanslı hissetmeli kendini. onun kararlı yapısına, mantıklı konuşmalarına, beni güldürmelerine, sorduğum her şeyi mantıklı bir şekilde cevaplamasına, sırlarımı hiç düşünmeden paylaşmamı sağlayan verdiği o güven duygusuna, ailesine sahip çıkışına hayranım. onun gibi bir dostum olduğunu bildiğim için de çok mutluyum. o, kesinlikle üzülmemesi gereken, kıymeti bilinmeli bir adam. umarım her şey düzelir bir an önce , hem onun, hem benim hayatımda.
- öyle bir insandır ki o; sesimin tonundan ne hissettiğimi bana söyler. telefonda konuşurken, "sen artık şunu şöyle hissetmiyorsun, şöyle olmuş, böyle olmuş" diye bana beni anlatan, her seferinde de nokta atışı yapıp hedefi tuttturandır kendisi. ayrıca an itibariyle morali bozuk olandır, üzüntüden kendini kahredendir. evet büyük bir çam devirmiştir ve altında kalmıştır lakin hala hayattadır, nefes alıp vermektedir dolayısıyla o çamın altından kalkacak ve yoluna devam edecektir, buna tüm kalbimle inanıyorum. hem unutmasın bu hayatta hiçbir şey sebepsiz değildir, vardır bir alameti..
- geleceği çok parlaktır, çözdüm ben. hugolarda bosslarda takılırken unutmadığı için bu dostunu, sevindirmiştir. verdiği söz de dana gibi büyük olmasına rağmen ben de burdan aynı büyüklükte bir söz veriyorum, ısrar yok. *
edit: artık iflah olmaz bu, yazıyorum buraya..
- nickinden anladığım kadarı ile aynı mesleğe sahip olacağım yazardır.
not:nesildaş yazarmış,hoşgelmiş.
- verdiğim taktikler sayesinde, fener karşısında şov yapan kayseri gibi olacak.*
(bkz: durmak yok yola devam)
|