kaldırıma lcd yerleştirmek   

adana çık aradan

1. sivas belediyesi tarafından gerçekleştirilmiş, değişik bir para saçma yöntemi.

http://www.milliyet.com.tr/...
    (kaçınkurbaası, 30.07.2008 14:30)

2. yaratıcı zarar vericiler ve hırsızlar için düşünülmüş olsa gerek fikir ötesi.
    (heidi, 30.07.2008 14:35)
  3. kaldırım mühendisliği mesleğinin gerçek olmasına ramak kaldığını gösteren hadisedir.
    (uykulu, 30.07.2008 14:36)
  4. logar kapağı soyguncularına yeni ekmek kapısı!
    (ulysses i anlamadım, 30.07.2008 14:40)
  5. sivas istasyon caddesi’nde yapılan düzenleme çalaşmalarında cadde boyunca belirli aralıklarla kaldırımlara 50 lcd ekran yerleştirildi. üstü kalın cam koruma ile sağlamlaştırılan ekranlar deneme yayınlarına da başladı.

gördüğüm göreceğim en saçma uygulamadır. akıl edenleri kutluyorum. bu nedir allah aşkına yahu?

http://galeri.internethaber.com/...
    (diazepam, 31.07.2008 00:50 ~ 00:52)
  6. sivas ın o soğuk kışında lcd ekranın içindeki sıvıların donma olasılığı düşünüldümü acaba dedirten olay .
    (legendhakan, 31.07.2008 00:52)
  7. madımak'ı müze yapmayanların kaldırımlara lcd koyması olayı. böyle zihniyeti 50 kez...
    (pristique, 31.07.2008 00:52 ~ 00:54)
  8. lcd televizyonları oraya yerleştiren ilgilinin akrabasının lcd televizyon satıcısı olabileceğini akla getiren olay. arkadaş madem koydun onun yerde ne iş var yahu? üzerine de kapkalın cam yapmışsın zaten televizyon gözükmüyor. ulan gözükse bunun sesi nerden duyulacak? nasıl bir mantıktır allasen. güldürüyorlar adamı.
    (eximtrak, 31.07.2008 00:54)
  9. bu ekranlardan reklam yayınlanıp para kazanılacakmış. benzer bir örneği var mıdır bilemiyorum ama bence değişik bir fikir. başarılı olursa 100 tane daha konacakmış. şöyle bitirelim;

(bkz: ya tutarsa)
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 31.07.2008 00:54)
  10. (bkz: ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya)
    (penceremdeserçeler, 31.07.2008 00:56 ~ 00:56)
  11. bi işe yaramayacak eylemdir. öyle ki yerleştirildiği yerin kaldırım falan olmasını geçtim yarın öbür gün çalınacak ve yerleştirenlerin içinde patlayacaktır adeta..
    (ismini vermek istemeyen bir yazar, 31.07.2008 00:57)
  12. insanların başlarını eğip sağa sola bakmadan yürümeleri için yapılmıştır.
    (amanın da amanım kim gelmiş, 31.07.2008 00:59)
  13. bravo dört dörtlük bir uygulamadır. halkının her yerde tv izleyebilmesini sağlamaya çalışan bir belediye başkanından daha görev aşığı bir başkan olamaz.

artık sivas halkı izlediği dizi/filmin en heyecanlı yerinde bile gönül rahatlığıyla evden çıkabilecek, yolda yürüken dizisini de filmini de izlyebilecek. böylece hiçbir şey kaçıramayacak. * *

sivas sokakları artık modern bir avrupa şehri olmuştur. hatta avrupayı bile aşmıştır. böyle modern böyle zengin bir şehir nerde vardır aa dostlar. sivaslı vatandaşlarımız artık evlerindeki dandik 55 ekran tv karşında çayını içip çekirdeğini çitlemeyecek, geçip kaldırımda yapacak bunları. kadınlarımız artık kaldırımda oturup hem dedikodu yapacak hem seda sayanı izleyebilcek hem de lcdden.

atatürkün bahsettiği muassır medeniyet seviyesini yakalamış hatta yırmış bulunmaktayız bu uygulama ile. ve bunu başaranda, bu uygulamayı yapan yüce şahsiyettir.

ve nihayet ankarada melih gökçeke rakip olarak çıkabilecek kapasitede bir insanla karşılaşmış olduk. bu arkadaşı en kısa sürede ankara büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.
    (amedian, 31.07.2008 00:59)
  14. sivas'ı ve istasyon caddesi'ni bilenler bilir bu uygulamanın işe yaramayacak olmasının diğer bir nedeni ise üstünün çekirdek kabuklarıyla kaplanacak olmasıdır.
    (ismini vermek istemeyen bir yazar, 31.07.2008 01:01)
  15. köpeklerini dışarıya sıçtırtmaya çıkaranlar dikkat etmeli bu lcd' lere.

olur da devlet büyüklerimizden biri ekran başına çıkar, halka seslenir köpek de çok afedersiniz hacetini giderirse bu lcd üzerine olay olur. köpek sahibi açığa bile alınır.

yersiz bir eylem ayrıca, yapanlara hoko moko.
    (sezerciğin eşeğini satın almaya çalışan çocuk, 31.07.2008 01:03)
  16. güzel fakat eksik bir hizmet. yahu o kadar yerin dibine lcd yerleştirmişsiniz, nerde bunun ses sistemi? bir tek bu değil. az aşağısına bir vcd yerleştirin, koyun oraya da bir cd çantası böyle son çıkan filmlerin yer aldığı. bak o zaman daha da kaliteli bir hizmet sunmuş olursunuz. böyle kuru kuru lcd iş yapmaz benden söylemesi.
    (ortam değişkeni, 31.07.2008 01:06)
  17. şöyle diyaloglara sebep olması kuvvetle muhtemel:

-gardaş dükkanın önünü kapatıyon
    +dur bi canını yidiğim maç seyrediyok
    -essahtan mı. la sıçtırtma babağan çarkına. kalk git yürü hadi
    +ne diyon lan gavat

bir de dükkan önü kapatma meselesi vardır. sokakta süt mısırı satan adamın önünde 60 saniye durdum diye söylendiydi hiç unutmam. sivas'ta kaldırımda lcd televizyon olmaz. olmamış, otur sıfır.
    (turkuaz, 31.07.2008 01:06)
  18. sivas ın o soğuk kışında yağmur yağınca izlenemeyeceği , 1-2 metre kar yağınca hiç bir şey görülemeyeceği , buz tutunca izlenemeyeceği , herşey yolunda gitse bile , çamur veya tozdan net görünmeyeceği , istediğin kanalı açamayacağın , ayakta mal gibi durup izlemenin abuk olacağı yetkililerin aklına gelmedimi acaba dedirten olay .
    (legendhakan, 31.07.2008 01:07)
  19. (bkz: lcd döşedim sivas ın yollarına)
    (prezerlatif, 31.07.2008 01:09)
  20. milli maçları da eğer o ekranlardan verirlerse, mermi, taş parçası, levye darbesi, balgam, izmarit vb... maruz kalarak son bulacağını düşündüğüm uygulamadır.

(bkz: maganda lcd televizyonu patlattı.)
    (bkz: x.y isimli şahış arabayla ekranı dümdüz etti)
    (bkz: ekrandaki balgamdan dolayı maç izlenemez oldu.)
    (shin, 31.07.2008 01:10)
  21. ben hiç sivas'a gitmedim ama demek ki bu şehir bizim bilmediğimiz birçok sorunu halletmiş hocam.. demek ki kent sınırları içinde hiçbir sektörde, hiçbir alanda zerre kadar sorun yok.. insanlarda refah düzeyi en üst seviyede.. para desen para, sağlık desen sağlık, birlik-beraberlik-kardeşlik duyguları desen tavan yapmış.. her şey dört dörtlük ama değerli yöneticilerinden biri, " böylesine kusursuz bir şehrin kaldırımlarında nasıl lcd tv olmaz, aklımı zikeyim aklımı ! neden daha önce düşünemedim " diyip ortaya bu manzarayı dökmüş..

ulan biz kafatasımızın içinde bulunan o kıvrımlı yavrucağı ne zaman adam akıllı kullanmayı öğreneceğiz ? hadi her şeyi geçtim, bu memlekette barzolar, apaçiler gittikçe artıyor.. eminim bu yaratıklardan orada da çok sayıda vardır her yerde olduğu gibi..

dua ediyorum bir bayan caddede yürürken kaldırımdaki tv'de bir şey görüp " aaaa gülşen değil mi o ? " diyerek daha yakından bakmak için eğilmesin..

beynini şu saçmalıklar için çalıştıranlara, bu görgüsüzlükten, bu piçlikten prim sağlayıp cebine para atanlara binlerce kez lanet olsun !
    (o6kara, 31.07.2008 01:14 ~ 01:35)
  22. (bkz: ayağa düşmek)
    (luto, 31.07.2008 01:29)
  23. komik.

sivas'ta yaşayan bir insan olarak olayın tam içinde olduğumdan izlenimlerimi aktarmayı sözlük ahalisine borç bilirim.

birçok anadolu şehrinde olduğu gibi sivas'ın da yalnızca bir tane işlek caddesi bulunmakta. fiziksel olarak pek kıyaslanmayacak da olsa antalya için ışıklar, izmir için kordon ne derece önemliyse sivas ahalisi için de istasyon caddesi hayati önem taşır. bütün anadolu şehirlerinin kaderi bu mudur? bilemem ama sivas için söyemek gerekirse yatırım yapılan tek cadde olan istasyon caddesi; her yıl düzenli olarak kaldırımları sökülüp takılan, 2007 yazı itibariyle yıllardır kendisini süsleyen ağaçlarını kaybetmiş olan şimdi de plazma ile doldurulan bir cadde haline gelmiştir. bu gereksiz bilgilerden sonra plazma ie sivas ilişkisini incelemek gerekirse ;

plazmalarda hep aynı kanal oynuyor. geçen misafirlikten dönerken baktım kanal d'de küçük kadınlar oynuyordu mesela.

plazmaların üstü kir içinde yani bir şey izlemek imkansız ve de tahmin ettiğiniz gibi ses de yok.

ayrıca şimdiye kadar durup da izleyen bir insan görmedim zaten görürsem hakkında pek iyi şeyler düşünmem.

sonuç olarak ne benim ne de sivas ahalisinin bir zikine yaramayan, son derece gereksiz bir şekilde harcama yapılan bir yatırım olarak kalmıştır bu plazma projesi. birkaç ay içerisinde o plazmaların sökülmesi kuvvetle muhtemel olmakla birlikte plazmaların bulunduğu kaldırımların kenarları kırmızı yanıp sönen ışıklar eklenmiş ve şahsımın aklına gelişmiş ülkelerdeki küresel ısınma önlemlerini getirmiş sonrasında bir kendimize bir de onlara bakıp isyan ettirmiştir.

miyawmiyawmiyaw, kanal w, zuwas
    (miyawmiyawmiyaw, 31.07.2008 01:37 ~ 01:37)
  24. elalem yapınca gavur yapıyor oluyor biz yapınca ne gerek var oluyor. o adam bilmiyor mu kaldırımın üstüne güzel bir şekilde o lcdyi koymayı. koyar koymasına ama bir bilemedin iki gün içinde tüm lcdler mafiş olur. ama sırf bu korkudan da yerin yedi kat altına televizyon koymanın anlamı yok sivaslım. hiç koyma daha iyi.
    (jit, 31.07.2008 01:42 ~ 01:42)
  25. (bkz: türksün di' mi)
    (bara bara vala, 31.07.2008 01:42)