kalbinin dopdolu hatta bendine sığmayıp dağları aşan hatta ve hatta,enginlerden taşan bir halde olup da kolların booooomboş olmasından daha iyi sayılabilecek bir durum.
(bkz: görece)
cem köksal'ın başarılı gitar sololarına murat ilkan'ın harika yorumu eklenince ortaya çıkan, her gün dinlenesi şarkı. altyapısı bi yana, sözleri çook uzaklara götürür insanı...
bölümde bir çocuk var. uzun saçlı, metalci. bir dönem boyunca okulda her karşılaşmamızda "yeni şarkı kaydettik bak dinleteyim sana" diyerekten son model telefonunu çıkarıp şu şarkıyı dinletti bana. her seferinde "çok süper şarkı" dedim geçtim de beni bu kadar saf, mal, bu balladtan bihaber olacak kadar duygusuz bir öküz gibi gösteren neydi, onu hala çözemedim.
sabahtan beri ağzıma takılmıştı zaten. "sözlüğe bakayım yatmadan önce" dedim, radyoya* gözüm ilişti. yine bu şarkı çalıyor. ben farkına varmadan fazlasıyla popüler oldu herhalde şarkı ya da ben erdim. bilemiyorum.
eğer geçmişte tek bir cümlesine dair çok büyük bir anınız varsa,o zamanlar mutluluğunuzken şimdi acınız olabiliyorsa,her nerde olursanız olun deliler gibi ağlatan bir şarkı haline gelebilir..