|
|
- 5. nesil yazar.
- bir yaz günü kendi bildiğinden şaşmayan, inatcı tavırlı, dediğim dedik çaldığım düdük şeklinde gezinirken tanıştım kendisiyle. kendi bildiğini okumaktan çok zevk alır ama yine de saygılıdır. dost canlısıdır, okumaktan ve konuşmaktan hiç bıkmaz. muhtemelen yazmaktan da hiç bıkmayacaktır. daha dün burada yazar olduğunu öğrendiğim [daha doğrusu kendisi söyleme zahmetinde bulundu] için en güzelinden bir hoşgeldini haketmektedir.
- cenk ve erdemin müthiş geyiği. tabu oyununda bir şeyi anlatmanız istenir. asla kullanmamanız gereken kelimeler ise kakamel ve şokobandır.
- yiğit özgür'ün bir karikatüründe yer alan iki delinin diyaloğundan bir parça.
- girilerini okuduğumda "yazık" diyebildiğim yazar..aynı zamanda keşke nicki kadar komik olabilseymiş..
- (bkz: @3482038)
silinir diye kopyalıyorum bu giriyi türkan saylan başlığı altına ölümünden sonra bu lakırdıları yazan `mukaddesatçı yazar
`.
"ölümü skimde bile olmayan kadındır. sanki ben ölsem o çok dert edecekti."
"sen bu mantıkla devam edersen tabiki senin cesedini kimse dert etmez dediğim" hede hödö bişeydir.
- (bkz: dünya sikinde minare götünde)*
- yüksek ahlak ve karakter sahibi yazar.
atatürk e kusmaya çalıştığı kinini en aşağılık şekilde ortaya koyan kardeşimiz. yazar olamaz diye birşey yok ama adam olmak zor tabi...
karın ağrısını sergilediği bir çok girisi var. işte onlardan birisinden alıntı:
"çok gülüyorum, latife'den ayrılma sebebi olarak tenasül organının işe yaramadığı hakkındaki dedikodulara. atamdaki kol gibiydi lan tamam mı!? "(aquila, 21.05.2009 14:14 ~ 16.10.2009 14:26)
- ömrü boyunca osursa - gaz çıkarmak deyip, çok kibarım imajı çizemeyeceğim- ( tuvalete lavoba demek gibi) kussa karın ağrısını geçiremeyecek olan kinci var-lık. evet ne yazık ki var. bunu da öyle çirkin ve pis bir ağızla yapmaktadır ki işte buna çok gülüyorum, onun güldüğü gibi gülüyorum.
bu başka fikre tahammülsüzlük değildir, fikirsizliğe karşı amuda kalkmaktır onu da belirteyim.
- düşüncelerini dini gibi savunan insanların başkalarının düşüncelerine zerre önem vermeden tu kaka demeleri kadar beni deli eden bişey yok şu hayatta. insan önce kendi düşüncesini dikte etmeye çalışmamalı, başkasının düşüncesini de kendi düşünce kalıpları içinde düşünerek vay ipne ne biçim düşünceler bunlar diye düşünmemeli. nerde kaldı düşünce özgürlüğü sonra? kakamel baya bi özgür düşünür bu bağlamda. herkesin düşüncelerine saygı duyar. mesela sen ateistsen kakamel için farketmez. ama ateistliğin ta amına koyar fikrini sorarsan. böyle bi adamdır. üstüne alınma lan ateist sana demiyor.
- @3529884 numaralı girisinde şahısa hakaretten sözlükte hukuki bir sıkıntı yaratan kişidir.
- (bkz: boş teneke tangırdar)
- aşırı espritüel(!) yazar. veya espri yapmıyordu, ciddiydi. aman tanrım, olamaz! bu yaşta bu zeka...
- zaman gibi göt lalesi bir gazetenin haberlerini kullanarak giriler giren yazar.
- zaman gibi göt lalesi bir gazetenin haberlerinden girdiği girilerden ikincisini gösteremeyenler hakkında hiç iyi şeyler düşünmeyen yazar.
- girilerini okurken atatürk'ün ne kadar ulu bir insan olduğunu bir kere daha anlamama sebep olan yazar. düşünüyorum da zamanında atam nasıl girmiş, nasıl çıkmış da birilerinin kuyruk acısı neredeyse 100 senedir sürüyor. öyle bir acı ki bu acı, vücutta değil örümcek beyinlerde hissediliyor.
- matematikle arası "sıfır" olan adam.
- fikir fukarası yazar..
|