arjantin'in puslu bir cuma sabahında,buenos aires'in boca juniors taraftarının yoğun olduğu bir kısmında dünyaya gelendir.burada yıldızı parladıktan sonra fransız marsilya'nın dikkatini çekmiş,23 milyon euro karşılığında transfer olmuştur.ve fakat marsilya'da aradığını bulamamış soluğu fatsa gençlik spor'da almıştır.yüzme bilmez,balık tutmayı,denizi,ırmakları çok sever.başarılar diliyoruz kendisine.
tekrar aramızda görmekten onur duyduğum kardeşim hoşgeldin öncelikle. kendisini için bir şeyler söylemek gerekirse;
muhabbetinden her daim keyif aldığım nadir insanlardan birisidir.
gerçekten de bu dönemlerde nadir bulunabilecek kişilikte bir insan olması nedeniyle taktirimi esirgemeyeceğim, seviyeli ve sağlam karakterli avukat adayımızdır aynı zamanda.
futbol konusunda da mütavaziliği asla olmayan aile canlısı, sempatik ve sevimli kardeşim.
futbolla ilgili yazılarını ilgiyle takip ettiğim, sohbeti zevk veren insan, fanatik trabzonsporlu yazar arkadaş. heyecanla bekliyoruz ligin başlamasını, galatasaray - trabzonspor maçına iddiaya gireceğim seninle, kafaya koydum. hadi bakalım*
trabzonspor formasıyla arz-ı endam etti halı saha zirvesinde. stoper mevkiinde harikalar yarattı, farklı galibiyetin mimarı oldu. bir daha böyle bir zirve düzenlenirse kesinlikle aynı takımda olmak isteyeceğim yegane kişidir. oldukça cana yakın, güleryüzlü, hoş sohbet biri. top ve topçu kavramları hakkında yaptığı yorumlarla da bizi maça ısındırdığını söylemem gerekiyor.* ayrıca yüzünden samimiyet akıyor lan bu adamın.
fatsalı olması sebebiyle anında kanımın kaynadığı, yalıköy, bolaman ve tükürük köfteden konuşup gece gece beni mutlu eden, bi kaç konuşmadan sonra fatsayı çok özlediğimi iyice anlamamı sağlayan, ve de (bkz: @1764737) girisiyle takdir toplayan yazar, hemşerimdir.
takım arkadaşım, futbol mevzuunda önünde saygıyla eğiliyorum.
tam bir kanka, tam bir kardeş.
ilk defa gittiğiniz bir şehirde resimlerden bildiğiniz tanıdık bir bina sıcaklığı veriyor.
korkarım gideceksin gibi bir şarkıyı literatürüme kattığı için borçluyum ona.
@1764737 başka bir dünya özlemini dillendirebilmiş o güzelim fatsa'nın havasından soluduğu belli olan güzel kardeşim benim... terziye bin selam etmenin lüzumunu, şu kokuşmuş çağda fatsa'nın pratiğine olan özlemimizi gece gece içimizde çoğaltan güzel adam... varolsun güzel kardeşim benim... şaad olsun... ve yazsın tabi dalgalarını deli gibi o iğrenç sahil yoluna vuran karadenizimiz gibi...
güzel insan,sepsevgili dostum.
dost,zor günde yanında olan,sıcaklığıyla yüreğini ısıtan demekse,evet o en sağlamından dosttur.
yazmayı vaadettiği fatsa girisine her ne kadar yardımcı olamasam da,vaadi gerçekleştiği zaman kalbimi hızlı hızlı attıracak kadar heyecanlanmama sebep olmuştur.
yüreğinin hep böyle kalmasını istediğim insandır ayrıca kendileri...
(bkz: @1697868) numaralı girisi ile kendisine çok kızmıştım ilk başta. tabi duramadım mesaj gönderdim. cevap yazarsa kesin sert bir dilde yazar diye düşünürken gayet ılımlı bir cevap yazmıştı. bu sayede; giresun-ordu arasında konuşacak çok şey bulduk kendisiyle ve hala daha konuşuyoruz. gerçek ve özde karadeniz'li. ruhunu hiç yitirmemiş. tıpkı hala fatsa'da yaşıyormuş gibi sıcak ve içten. işin komik yanı trabzonspor hakkındaki girilerini okudukca kendisini hep trabzon'lu sanıyordum. bir baktım eskiden kırkbeş dakika şimdi ise; karadeniz sahil yolu sayesinde otuz dakika gibi bir süreye düşen mesafe kadarmış yakınlığımız. ordu'ya ait bir köyden bahsetsem konuşacak mutlaka bir şeyler çıkıyor. ister-istemez benimsedim bu yönden. bu açıdan bakıldığı vakit; istanbul'da yaşadığı halde asimile olmamış olması en takdir ettiğim yanı aslında. ne de olsa bana hitap şekli tanıdık olduğu için yadırgamıyorum. hemşehri olmak böyle bir şey işte.
ps: ufak ve önemli detay; doğumgünü çocuğu olmasıdır. aslında bilerek bugüne denk getirdim nick altı yazısını. anlamlı olması açısından. her zaman mutlu ve huzurlu olmasını dilemekteyimdir. hep varolsun ve hiç değişmesin. karadeniz ruhu hep hayatında yer alsın.