görseller
kahve dünyasıkahve dünyası

belki ilginizi çeker
  1. · fondü
  2. · çikolatalı fondü
  3. · çikolata fondü
  4. · yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
  5. · hayat ne tuhaf vapurlar falan
  6. · bardağın içinde kaybolan çay kaşığı
  7. · muzlu frozen
  8. · starbucks yüzü görmeden yaşayan insanlar
  9. · starbucks
  10. · gloria jeans vs starbucks
gündem
  1. · banu güven
  2. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · author gibi erkekler
  8. · baco 2006 istanbul
  9. · bombalama

kahve dünyası  

sayfa  / 6
  1. herşey en lüksünden,herşey en ucuzundan..istanbul'da daha 1 milyona türk kahvesi içmiş değildim.oluyomuş meğer.ve para vermeden çikolataya bu kadar tok ayrılmamıştım hiç bir mekandan.buda gayet mümkünmüş!!
    kahve-çikolata lokantası,kabataş'ın gözdesi.
    (jelly bom, 28.11.2005 22:02)
  2. girilerin gazıyla yarın tepesine konmayı, daha sonra da naçizane fikirlerimi ve tadımlarımı paylaşmayı düşündüğüm, amblemi dolayısıyla şimdiye kadar gözüme pek hoş görünmeyen kahve, çikolata mabedi(imiş..)
    (beatrice, 28.11.2005 23:47)
  3. dışarıdan bakılınca pahalı bir mekanmış gibi gözüken,lakin içine girip menüde fiyatları görünce şaşırılan güzel mekan.ikramları,ürünleri çok güzel.2.5 ytlye bir bardak sıcak çikolata içebiliyorsunuz.kahvelerin yanında gelen çikolatadan yapılma kaşık süper*!.giriş tarafındaki çikolata devir daimi yapan makinaya parmağınızı daldırasınız geliyor.

sonuç olarak,gayet müşteri bolluğu yaşayan;ki gittiğimizde bi 10 dakka yer bakındık,ucuz kaliteli mekan.mimar sinanlılar çok şanslı...
    (sycrone one, 03.04.2006 22:28)
  4. çikolata devir daim makinasının yanına sık aralıklarla taze doğranmış meyveler getiriliyor ve kocaman kürdanlarla bu meyveleri bir güzel bu çikolata akıntısına daldırıyosunuz.
    sonra (bkz: ohş)
    (smooth, 03.04.2006 22:53)
  5. dışardan gördüğümde zengin mekanı dediğim,fiyatları görünce de her hafta gitmeye başladığım cafe
    girişte karşımıza bir çikolata şelalesi çıkıyor ki şuana kadar gören herkesin (ben de dahil) ağzımı altına dayayası geliyor. oturuyorsunuz mönüdeki ,bazı yabancı olduğunuz şeyleri ilk gitmişseniz cahilcesine soruyorsunuz garsona,o da büyük bir sabırla cevaplıyor.
    sıra çikolata fondü nün ne olduğunu sormaya geliyor ve garson şelale der demez evet ondan istiyorum diye atlıyorsunuz.
    getirdikleri şey tabiki şelale değildr ama o çikolatadan,yanında meyveyle önünüze koyuluyor.
    işte ondan sonra insanın gözü kimseyi görmüyor ve çikolatalı meyveleri birkaç dakikada hüpletiyorsunuz.

ve son olarak bi kaç gün içinde tekrar gitmem gerektiğini hatırlıyorum,anlatırken canım çekti.
    (ketchupliispanak, 20.05.2006 20:56 ~ 20:57)
  6. bir kaç tane kız arkadaşın telefonla arayıp kahve dünyasındayız sizde gelin dediğinde bankaya uğradıktan sonra gittiğimiz menü ye göz attıktan sonra bankaya uğramaya hiç te gerek olmadığını gördüğümüz mükemmel ucuz ve lezzetli içecekler-yiyecekler yapan arada bir masaya çikolata getiren (hemde beleş) yer. gidilmesi görülmesi lazım
    (sekizbit, 20.05.2006 22:23 ~ 22:24)
  7. mimar sinan üniversitesinde okuyanlar için alternatif kantin. hem fiyatların uygunluğu, hem ürünlerin kalitesi, hem de mekanın lükslüğü asıl kantini epey gölgede bırakmakta haliyle. ayrıca son derece romantik anlar da yaşanabilen bu güzide yerde * çikolataya, kahveye doymanın yanısıra keyifli sohbetler de çevirmek istiyorsanız, kesinlikle 12.00-13.30 saatleri arasında gitmeyin derim, zira civardaki bankaların çalışanları her öğle tatilinde bu güzel mekanı istila etmekte ve tek bir sandalye bırakmamaktadır.
    (haşmet asilkan, 20.05.2006 22:52)
  8. http://www.kahvedunyasi.com/
    (famenoth, 24.06.2006 23:54 ~ 25.11.2008 20:47)
  9. cömertliğiyle ve sıcaklığıyla göz dolduran bir ortam kanımca. starbucks ve gloria's gibi mekanların soğuk elitizmine* bir karşı çıkış olmuş.
    (wondrous, 11.09.2006 15:32)
  10. saat 5-7 arası adım atılamayacak kadar kalabalık olan mekan. garsonlarla çok çabuk kaynaşıp muhabbete başlanabiliyor öyle sıcak bir ortam yani. çikolata yapımını izlerken kahve içmek çok eğlenceli tavsiye ederim.
    (cursedpower, 11.09.2006 15:36)
  11. izmir'de kordon da daha dün keşfettiğimiz "aa bu da neymiş diye" daldığımız mekan.içeri girince kahve ve çikolatanın o muhteşem karışım kokusu mest ediyor.hele o kahve çekirdeklerinin çikolataya bulama fikri süper.draje diyorlar ismine ama onların adı topurcuk.
    (dead end, 20.09.2006 13:47 ~ 13:48)
  12. cevahir alışveriş merkezinde ve altunizade'de de birer şubesinin bulunmaktadır fakat gerek ortamı gerekse servisi göz önüne alındığında kabataştakinin yanında sönük kalmışlardır.
    (mynerva, 20.09.2006 14:27)
  13. göztepe'den sonra suadiye'de şube açmaya hazırlanan güzel mekan. cadde'de her mağazadan, kafeden ikişer tane olmalı olmalı furyasının takipçisi. 4 starbucks ve 2 gloria jean's ile rekabet edecek ve büyük ihtimalle de gayet başarılı olacak mekan.
    (chrystal, 05.10.2006 20:16)
  14. diğer şubelerini de zan altında bırakmak istemiyorum fakat, cevahir alışveriş merkezindeki şubesi hakkında bir kaç izlenimim oldu. ilk önce garsonları ilgisiz ve çok soğuklar. bu büyük bir eksi oldu gözümde.gözlemlerimi burdan paylaşmak istiyorum.

içeri girdik ve oturacak bir yer baktık. nihayetinde bulduk ve oturduk. masada daha önceki müşterilerinde kalma bardaklar vs. var. bunların alınmasını uzun süre bekledik. sonunda bir işaret yaparak masaya bakmalarını sağlayabildik.siparişler verildi, bir zaman bekledikten sonra(siparişler de biraz geç geliyo ama kalabalıktır falan anlarım bunu) siparişler de geldi. siparişlerle birlikte her masaya kahve kaplı güzel çikolatalardan bırakıyorlar sanırım(her masada vardı).bize de bıraktılar ve daha üç tane çikolatayı ağzıma attığım gibi geri aldılar çikolatamı.bu her şubesinde böyle midir, kuralları böyle midir bilmiyorum ama dünyanın en rahatsızlık verici şeylerinden biri; daha kahvemin yarısına gelmeden hesap masaya geldi.ben daha "ben hesabı ist... ehm" diyene kadar garson diğer masalara hesapları bırakmaya gitti.

en nihayetinde oturduğum andan, kalktığım Âna kadar rahatsızdım. bi daha da gidersem iki olsun.
    (olahabeoy, 16.10.2006 08:47)
  15. kabataş şubesinden sonra cevahir şubesi hiç mi hiç çekilmeyen mekan.
    göztepedeki şubesi önünde kuyruk oluşumuna şahit olduğum mekan.
    kahve tamamen damak zevkidir elbet fakat kahvesine ,belki de alışık olmadığım için, kanımın kaynamadığı mekan.
    çikolatalarının çok güzel olduğu mekan.
    kabataş şubesine gidilesi keyifle saatlerce oturulası mekan.
    mekan.
    (jamal, 16.10.2006 12:43)
  16. cevahir subesinde 8 kişinin oturup kahve içemeyeceği dünya. şirket prosedürüymüş masaları birleştirme yapamıyorlarmış yerlerini yadırgıyorlar herhalde.
    (uzun kesilmiş kereviz, 05.01.2007 14:31)
  17. kabataş'daki şubesinin servisi inanılmaz derecede kötüdür. sipariş vermek istersiniz en az 10dk beklemek zorunda kalırsınız. ayrıca sizle ilgilenirken, hesap ödemek isteyen müşteri çıkınca sizi bir anda unutuveriyorlar.
    kahvelerin yanında gelen kaşık şeklindeki çikolata ve masada bulunan çikolata kaplı kahve çekirdekleri bile bu rezilliği çekmeye değmez..
    (mor kedi, 02.02.2007 18:35)
  18. kahveleri nefis kokan bir mekan. kaşık şeklindeki çikolatalarıyla kazanmıştır sevgimi.
    (nott, 02.04.2007 18:36)
  19. uygun fiyatı nedeniyle takdirimi kazanan ve sürekli şubeleri arttıran mekanlar topluluğu.
    (bahana, 24.04.2007 19:14)
  20. taze sıkma portakal suyunu aynı ölçüde suyla karıştırıp getiren, sonra da ucuza alıyoruz diye mutlu mesut ordan çıkacağımızı sanan yer. ayrıca insanın beynini de patlatan bir ambiansa sahip.

(bkz: çikolatayla mı kandıracağını sandın lan)
    (ven, 05.05.2007 22:52)
  21. okulumun (msgsü) yakınında gidilesi mekanların azlığından, tereddütle ve mecburen denediğim fakat beni çok memnun etmiş mekan. ilk gitmeye başladığımızda daha ucuzdu hatta ona kapılmıştık ama öğle saatlerinde oturacak yer bulamayıp kocaman çioklata havuzunun olduğu barda sıra gelmiyeceği halde bekletilmeye başlamamızdan kısa süre sonra mönüde zammı gördük. bir sürü personeli vardır, halkla ilişkiler gibisinden. sürekli ortalarda dolaşıp bişeyler dönüyomuş izlenimi verirler,sizide gerebilirler o kadar mekana o kadar personel nedendir anlamadım. sandviçleri pek güzeldir, garsonlar tepsiyle çikolata ikramı yaparlar, kahvelerin yanında kaşık şeklinde çikolata gelir ayrıca.
    (alphesibea, 06.05.2007 00:10)
  22. kadıköy'de alkım kitabevinin içinde de açılmıştır. kahveli minik çikolata drajeleri koyarlar önünüze çerez gibi, sipariş gelmeden avuç avuç yersiniz.
    (amorph, 12.05.2007 21:36)
  23. bittikçe siz istemeden yenilenen çikolata kaplı kahve çekirdekleri, o fiyata o büyüklükteki * dondurmayı istanbulun başka hiç bir öylesine nezih yerinde yiyebileceğimi düşünmediğim, fondüsünü zaman zaman özlediğiniz, kahve istediğinizde yanında getirdikleri aşık-olunası çikolata kaşıkların tadına doyum olmayan; alkım kitapevinin içindeki dar ve boğucu atmosfere karşılık kabataş şubesinde -haftasonu gitmediğiniz sürece- ferahlığa ulaşıp tadını çıkarabileceğiniz güzide mekan.
    (feamarth, 13.06.2007 01:20 ~ 16.06.2007 22:46)
  24. okul dışında en çok vakit geçirdiğimiz, arkadaş ortamımın tamamına huzur verdiğine inandığım, çikolatalarına doyum olmayan 7.caddenin gülü mekan.
    (bilinçli bagımlı, 22.07.2007 16:36)
  25. starbucks ve gloria jeans e inat hem iyi kahve yapan hem de görece ucuz olan yerli girişimci eseri kahve dükkanı zinciri.
    (bkz: yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı)
    (azman, 25.07.2007 11:05)
 sayfa  / 6

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil