allah akıl versin dediğim icraat
*
yanındada sigarayla midede asit oranını arttırmak ve sonu mide delinmesiyle gerçekleşebilecek eylem
yaz günü engin bir serinlik verdiği için ev veya
plaj ortamında tercih edilir. lakin güneşe yakalanmamak lazım, kahvaltıdaki
bira, öğlen güneşini görünce sizi çooook mutlu yapabilir.
(venom, 01.06.2005 14:46)
evde su kalmadığında başvurulabilecek eylemdir. akşamdan kalan bünyenin gerçekleştirmesi muhtameldir. yaz aylarında bünye kaynarken, bira buzdolabında bulunuyorsa daha da muhtameldir.
zevkler ve renkler gibi tartışılamayacak hareket..
insanın içine sabah sabah bir efkar dolar, sevdiğini kaybettiği gündedir kahvaltıda rakı içer..
insan işe geç kalmıştır, kahvaltıda poğaça ile meyve suyu içer..
insanın fransa'da dönüm dönüm üzüm bağları vardır, kahvaltıda kendi ürettiği şaraptan içer..
insan daha 6 aylık bebektir, kahvaltıda anne sütü içer..
insanın acilen uyanması gerekmektedir, kahvaltıda şöyle acı bir kahve içer..
dolapta başka içecek bir şey yoktur, kahvaltıda bira içer..
içer de içer..
ardından büyük ihtimalle bıçak saplanmışçasına bir baş ağrısına neden olacak durum.tabii ki midenizin bulanması,başınızın dönmesi,çakır keyif hatta sarhoş bile olmanızın kaçınılmaz olduğu durum.
akşamdan kalınmış ise
çivi çiviyi söker mantığıyla yapılabilecek bir eylemdir.
asla kahvaltıda viski içmeye
* tercih etmeyeceğim eylem.
aslında denemeden yorum yapmak haksızlık oluyor gibi.
*(siyah, 02.02.2006 16:05)
günün en önemli öğününü şenlendirme amaçlı eylem.
arpa ile olan bağlantısını bahane ederek biraya likit ekmek
** muamelesi yapan alkolik hareket.
akşamdan kalma olunması durumunda, aslında yapılması gereken hareket..zira birkaç saat önce alkol içinde yüzen bünye, sabah kalktığında ilk olarak yine alkol ister, bu yüzden çok abartmadan, bir bira içmek iyi gelir, dengeyi bulmaya yardımcı olur.
değil bira kolonyanın bile girmediği bir psikiyatri kliniğinde üç dört ay boyunca misafir olma sebebidir.
akşamdan kaldıysan, sabah kahvaltı etmek istemiyorsan yudumu almadan önce sigara yakılarak yapılan eylem.
robert de niro'nun kamyoncu rolünde oynadığı
jacknife filminde görmüştüm,'vay be heriflere bak' demiştim.sabaha kadar içip öğlen uyumakla arasında ne gibi bir fark olduğunu henüz bilmiyorum çünkü denemedim.
aslında okula giderken denemek gereken eylem.
okula gitmeden önce sabahın o serinliğinde denemesi çok keyifli olan eylem. abartılmadığı sürece soğuk bira insanı kendine getirir, abartılıp da derse yetişicez çabuk içelim telaşına kapılınırsa, bünyede ucundan kenarından çakırkeyiflik belirtileri başlar ki bu bana kalırsa dersleri kesinlikle daha çekilebilir kılan olaydır.
(bkz:
gastrit)
kendimden biliyorum.
eski ev arkadaşımın sabahları ilk uyandığında yaptığı ve bi o kadar garipsediğim karın doyurma şekli