belki ilginizi çeker
  1. · 24
gündem
  1. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · cehennemin girişinde yazan söz
  4. · bir solcunun bilmesi gekenler
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · keli örtme yöntemleri
  9. · hırçın yazar

kahramanlardan e mailler  

1. from: bauerjack@ctu.com
    to: info@swatch.com
    konu: sponsor istegi

reklamlarınıza koyabileceğiniz türden zamanlı maceralar yaşamaktayım. hep koşucu, hep formulacı koyacağınıza beni koyun reklamınıza. bana sponsor olmanızı yürekten istemekteyim. bütün maceralarım tam 24 saat sürmekte, yamuk olmaz, saatleri sizle sayarız. paraya da ihtiyacım var zaten, maceralarim sırasında sevgililerimi ve kızımı hep ihmal ediyorum, gönlünü alayım onların da. ctu da karın tokluguna bile çalışmıyorum, yemek arası vermiyolar, sırf vatan sevgisi inanır mısınız. 24 saat sonra cevabınızı bekliyorum. iyi çalışmalar.

jack bauer
    (pedagojik formasyon, 01.05.2007 11:15)
  2. from: nakamurahiro@yamagato.com
    to: info@necdetozalit.com
    konu: pvc mesaj tablatürü

geçenlerde yaşadığım bir maceramda müslümanlığa geçtim. yeni kurduğum "tam zamanı" sloganlı dükkanımın kapısına koymak üzere a3 boyutunda "geçen cumadayım dönücem" yazılı bir baskı yapmanızı diliyorum. farklı zaman aralıklarında 14 yerde dükkan açarak zamanlar arası dükkan zincirlerime koymak üzere yedekleri ile beraber 28 adet kaliteli baskı yapmanızı rica ederim. hesaplarınıza bakarsanız geçen senenin döviz kurları ile size geçen sene ödeme yapmış olacağımı göreceksiniz. ekonomiyi kötüye kullanmamın aramızda başlayacak dostluk ilişkisinin bir sırrı olarak kalacağını düşünüyorum. kötü günlerinizde aralamak üzere sizlere bir dost kapısı sunuyorum. iyi günler dilerim.

hiro nakamura
    (pedagojik formasyon, 22.08.2007 21:57)
  3. from: ironman@starkindustries.com
    to: info@tefal.com.tr
    konu: yapışmayan yüzey

merhaba. öncelikle, ben ironman'im, nam-ı diğer: demir adam. aslında çelikten, neyse mailime yanlış başlamayayım.
    müthiş bir kostüm yaptım, orasından burasından türlü atraksiyonu var. zırhlı mırhlı. konuma dönecek olursam. en son maceram çok prim yaptı, sevdi insanlar.

ancak, bütün denemelerimde farkettim ki kostümümle omlet, menemen falan yaparsam çok fena yapışıyor kostüme, çıkmıyor. hani çelik dedik kaliteli dedik ama hamarat değilmiş.

arçelik diye bi firma da varmış orda ama gördümkü osursam ölecek bi tane "çelik" diye robatları var. anladım ki ondan da bi bok olmaz. google'a çelik yazdım: "gel yarim ol, sevdalım ol, dongi" diye bir sonuç çıktı, şaşırdım.

çok fena kopuyorum konudan. konuya dönersem yeniden, sizden isteğim kostümün üstüne yapışmaya karşı malzeme koymanız. böle ısıtıyosun çizgileri falan çıkıyo hani, izledim kostümle uçarken youtube'dan reklamları.

sizden bu isteğim için fiyat göndermenizi rica ederim.

iyi günler.

tony stark aka ironman
    (pedagojik formasyon, 27.06.2008 23:31)
  4. from: robin@yetisbatman.com
    to: guzinabla@hurriyet.com.tr
    konu: dayanamıyorum artık

sevgili güzin abla,

yıllardır bu ***man denen adamın yanında çalışıyorum. beraber omuz omuza gotham şehrini en az yüz bn kere kurtardık. türlü tehlikeleri, badireleri beraber atlattık. cesaretimi ve becerikliliğimi defalarca gösterdim.

ama o hala bana çocuk muamelesi yapıyor. "robin otur", "robin terleme", robin kumandayı getir.", "robin o tabağındakiler bitecek"... artık dayanamıyuorum güzin abla. çok ağırıma gidiyor. yaş oldu 32. ama bi kız bile tavlayamıyorum, tavlasam da çıkamıyorum. ya akşamları işe çağırıyor, iş yoksa da akşam dokuz da yatma saati diyor. böyle yaşamak çok ağırıma gidiyor. ne yapacağımı bilemiyorum. nolur bana yol göster güzin abla.

rumuz: yeşil donlu çocuk
    (azwepsa, 28.09.2008 14:24)
  5. from: wolvie1997@xmenmalikanesi.gov.us
    to: marlboro tobacco company
    subject: reklam teklifi

selam bub,
    benim adımlogan, gerçek adımı ben bile unuttum ama dünya beni wolverine olarak biliyor. takdir edersiniz ki kahraman olmak zor zanaat, türlü türlü itiyle kopuğuyla uğraşıp kanter içinde kalıyoruz. malikanede yaşadığımıza bakmayın lütfen karın tokluğuna çalışıyoruz desem yeridir. tüm dünya sadece karı gibi pençelerim olduğunu sanıyor ama asıl olayım iyileşme yeteneğimdir. daha fazla vaktinizi almadan konuya geçmek istiyorum. benim bu yeteneğim sağolsun tüm kırıklarım çıkıklarım anında iyileştiği gibi iç organlarım da yenilenmektedir, bunun sonucunda akciğerlerim 200 küsür yaşında olmama rağmen bir delikanlının akciğerine denktir. hala çakı gibiyim, dipten kum çıkartır akdeniz kıyısından atlayıp kıbrısa çıkabilecek kadar nefesimi tutabilirim. diyeceğim o ki gelin anlaşalım, reklamlarınızda oynayım, gençleri özendireyim sigarayı içirtmek için. ne de olsa benim tuzum kuru günde on paket içsem bana mısın demem. bana vereceğiniz cuzzi bir miktarla cironuzu ikiye katlamayı teklif ediyorum. umarım cevabınız olumlu yönde olur.
    görüşmek ve birlikte çalışmak dileğiyle,
    wolverine

ps: buna benzer bir anlaşmayı yenirakı ile de yaptım, sektörün gerisinde kalmak istemiyorsanız teklifimi ince eleyerek düşünün derim.
    (emo the unlucky polar bear, 02.07.2009 15:41)
  6. from : superman@kripton.bz.tc

to: emir_cool_u@götmail.com

subject: fw:bunu iletmeyen yarasa olsun

batman topmuş, akşamları ondan parlak giyiyormuş. bu maili on kişiye iletmezsen yarasa zikiyormuş

edit: superman'in domain alacak parası yok. free domain alabilmiş.
    (emir cool u, 02.07.2009 15:44 ~ 15:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil