tarihini 7 şubat olarak, şehrini izmir olarak, yerini ise belirsiz olarak belirlenen, özellikle amuda kalkan imam efendiye el sallayan zirvedir. söylemedi demeyin bu zirve kafa yapar.
zirve katılımcılarının fena halde sik sik ederek baltamalaya çalıştıkları zirve olsa da çok eğlenceli geçecek zirvedir. iki kişi olsa bile yapılacaktır. sözüm meclisten dışarıdır.
38 saat sonra başlayacak olan zirve. yiyilip, içilip kafa olunacak. arada "çok güzel hareketler bunlar" olabilir. izmir lokasyonundakiler için en güzel haftasonu alternatiflerinden biri.
ocak ayın içerisinde açılmış ve kafa yapması amaçlanmıştı. ne mi oldu, acaip kafa olduk hep beraber, bunu fotolarla da kanıtladık. gün organizatörün trenden inip simit sarayına yollanmasıyla başlamıştı zirve. önce yine uzaklardan gelen uzayi kurtaran dünyali simit sarayı kapılarında beni buldu, yukarıdaki kendimize bir masa hazırlamıştık ki rookie notokord usulca masanın kenarına ilişti. konyalı metalci notokord, yata yata paslandık izledi. simit ve türevleri ile karbonhidrata doymuşken van den budenmayer ve sükunun ortama girmesiyle açık havaya inmemiz bir oldu. ufaktan ortam ısındı, espriler ardı ardına patlamaya, sik sik team de görevini yapmaya başladı. daha sonraki nargile konağı muhabbeti iptal edilip kendimize bir yer bulalım derken, benim içine edilesi hafızamın uydurduğu "lan bizim maç 2 deydi" gazı ile baltazar grubumuz sahilde dicitürk ararken, "olum bir dahaki zirveye de mekan arayalım" diye konuşup, mekanın birinde arif abi ile menü pazarlığına giriştik. fekat maç maç maç diye tutturan ben havasını alınca bir dahaki durak üsküdar çaycısı oldu. adamların bizim masaya bakıp elleri kovuşturması koca masadan bir nargile, bir su ve bir çay gibi bir sipariş çıkmasıyla taşak geçmeye kendini bırakırken, evolet ve amuda kalkan imamın masaya teşrifi gerçekleşti. nargileyi imha etme girişimlerimiz yarıda kalırken, başını evoletin çektiği bir grup "açız açız ulen" diye ağlaşınca zirve yolculuğunda yeni noktamız dürümevi oldu. yandaki ilginç heykeli tartışıp, siyasetçiler bıyık çizerken, orada duran ağlayan adamla diyaloğa girelim mi girmeyelim mi sorunsalını yaşadık durduk. dürümleri mideye indirmemizden ziyade yaran iş ilanlarına eklediğim mükemmel "düzgün elemanlar aranıyor" ibaresiyle yüzümüzde smiley de oluştu mütemadiyen. ertesinde nargile konağını 3 saat rötarla oturmamız bir oldu. geçen saatler içerisinde sözlük yazarlarının geçmişine dönüldü, resimlere yorum yapılıp kopuldu. özellikle van den budenmayerdaki değişik haller takdir edildi. parlament sinema klübünün anılmasıyla beraber hava da kararmıştı. pis sakal organizatör olarak grubun bir kısmını mekana çıkartıp, kalanını da tantuniye gönderdikten sonra gene tıkınmaya devam ettim. yolda yazar avına çıkıp çılgın orman meyvesi ve devoteeyi tutup kolundan mekana attık. odamız şahane idi, muhabbete benim soğuk yorumlarımın arasına kattığım nüktelerle başladık ki sessizlik bir bozuldu pir bozuldu. arada ortama katılan iron fist, sir da ros floyd ve agnes nutter bile dikkatleri fazla dağıtmadı. ilerleyen saatlerde düttürü dünyanın sessiz misafiri de geldi, odamız tam dolu pozisyonuna geçti. lokal muhabbetler ve yerel muhabbetler derken millet de iyice kafa olmaya, makinalara geyik pozlar vermeye başlarken saatler de hızla ilerliyordu. bir ara kafamızı kapıya çevirmiştik ki sinirliyim ezelden'in gülümseyen yüzü "oh lan nihayet yolladık misafirleri ve aktım ortama" der gibiydi. kendisine park yeri ayarladıktan sonra, ortam daha da şenlendi. zaman geçti, geyik aktı ama her zirvenin sonu da vardı.yavaş yavaş ayrılmalarla masa boşalsa da muhabbet son dakikalara kadar devam etti ve izmirin en uzun soluklu zirvesi 12 itibariyle sona erdi. resimler herşeyi anlatmaya yeterli gibi ama zirve katılımcılarının da bu zirve hakkında bişiler söyleme hakkı var değil mi efenim.
zirve için ne dediler?
düttürü dünya: iki birayla sarhoş olan hatun modeli- ortam da dejenereymiş!
iron fist: her telden çalan kafa tiplerin arasına düştüm ben yahu. adamı zorla hayata döndürür bu zirve kişilikleri
van den budenmayer: ortam çok reröreröydü. organizatör çok başarısız; zaten kendisi dombili taocunun önde gidenidir.
notokord: kafa yapan zirve insanın kendine yakışanı giymesidir. çünkü ilk zirvedir, ilk gözağrısıdır bik bik bik....
amuda kalkan imam: sarhoş insan güzel insandır bir kez daha anladık. organizatör masaya çıkıp dans etmedi ya, allah cezasını verecek(bu arada müritlerim artıyor ohhşşş)
sinirliyim ezelden: gençler eğleniyorlardı. ta ki sinirli gelene kadar. sonra ne mi oldu? gören kaçtı lan!! vallahi kaçtı.