belki ilginizi çeker
  1. · yemeğe bizdeyiz
  2. · tribün ateşi
  3. · esra ceyhan deryalı günler destiizdivaç yemekteyiz
  4. · 15 yaşında ciciler cicisi bir kızın türban takması
  5. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · yılmaz özdil
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · yeşim salkım
  6. · erkekte ses tonu
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · ben mesihim
  9. · kriegsmarine

kafa siken televizyon programları  

1. kendilerinden fenalık gelmiş programlardır.
    (bkz: yemekteyiz)
    (yasamaktır ask, 23.01.2009 19:04)
  2. (bkz: bez bebek)

bitsin ulan artık..
    (çat, 23.01.2009 19:11)
  3. (bkz: sade vatandaş)
    (layne, 23.01.2009 19:14)
  4. bitse de kurtulsak dedirten programlardır.

örnek vermek gerekirse:

izdivaç ve benzerleri...
    (almina, 23.01.2009 19:20)
  5. her türlü sabah programı.
    (uzaylı kertenkele, 23.01.2009 19:25)
  6. tüm tv programları.
    (marrow, 23.01.2009 19:38)
  7. (bkz: tadında aşk var)
    tavsiye ederim mutlaka kafa sikmede birebir
    (leave me alone, 23.01.2009 19:40)
  8. (bkz: var mısın yok musun)
    (aman yarabbi, 23.01.2009 19:45)
  9. bu sıralar hemen hemen hepsi diyebileceğim bütün programlar.tv bomboş oldu çıktı.önceden güzel filmler olurdu yine.şimdi hiç göremiyoruz.nerde bizi sinemaya aşık eden o pazar gecesi sinemaları.

(bkz: yemekteyiz)
    her akşam yayınlanıyor maşallah.bizde izliyoruz malesef.ha dalga geçmek amacımız o ayrı.böyle programlarda hep ne hikmetse şov tvnin marifeti.
    (çıtırpaneharcı, 23.01.2009 19:47 ~ 19:48)
  10. günümüz türkiyesinde yemekteyiz programının başını çektiği programlar dizisi tabiki bunların içinde;

mehmet ali erbille 50 sarışın
    yabancı gelin
    izdivaç
    vs. gibi programların bulunduğu dizi

not: bir arkadaşım bana türkiyede televizyon izleme zamanın 12den sonra olduğunu söylemişti kesinlikle ona katılıyorum
    (juli, 23.01.2009 20:23)
  11. sikenler ; yemekteyiz, var mısın yok musun,çarkıfelek, bez bebek, prenses perfinya, selena....
    sikecekler ; yemeğe bizdeyiz (başka hatırlayamadım)
    (anti tartar, 25.01.2009 23:59)
  12. televizyon denen icadın sonudur artık,insanlar farkında değil.televizyon ve onu kullanan emperyalizm,politika,para babaları vs...bu icadın ölümü olmuştur.iletişim cihazı değildir artık.iletişim ise amacın,kapat.internetin var artık."tv" ne ulan!ilk zamanlarında"artık dünya eskisi kadar büyük değil,zart zurt" `vizontele'deki televizyonun halka açılış konuşması`nı hatırlayın.evdeki reklam panosudur televizyon,televizyon halkı uyutmaktır,toplumu tek tip hale getirmektir, topluca yönetmektir,çobandır tv,koyun edilmiş,bireyselliği kalmamış halkı güder,onları otlatır,onları uyutur,farkında bile olmadıkları sütlerini sağar,çocuklarını kuzu çevirme yapar televizyon,izleyene de "kebap oldu ama helal olsun benim çocuğum bu sofraya" dedirtir.kitlesel uyuşturucudur televizyon,bağımlılığı eroinden bile ağırdır,başlayan zor bırakır değil,"koyun bırakamaz"dır.

doğuya neden yatırım yapmadığımızı göstermez televizyon,nasıl kardeş kalabileceğimizi de.binlerce vatan evladının neden öldüğünü de anlatmaz.bölücülükten ceza yiyecek insanları;sırf avrupa birliği görüşmelerinde "azınlıkların da savunulması"adı altında meclise sokulup,hatta bu adamlar meclise girebilsin diye parti başkanlarının bile bağımsız milletvekili seçilmelerine laf edilmemiş olması da anlatılmaz.kanunda geçer,"azınlık halklar bağımsızlıklarını istediklerinde,istediklerini meclis çatısı altında kazanabilir.haberiniz var mı?
    yok mu?
    neden?
    televizyon izliyorsunuzdur çünkü.
    ab müzakerelerinde vatanı satma maddelerinin altına imza atanları meydanlarda havai fişeklerle karşılayan halkı büyüten öğretmendir televizyon.
    ergenekon adı altında düzenlenen saçmalıkların derlenip toparlanıp empoze eden araçtır.
    ata'mızın yolundan gidenlere "asmak lazım bunları amına goyim",aynı sütüdyoda en fazla 10-15 sn.süren çekimlerden oluşan binbir çekimi toparlayıp,"ulusa sesleniş" adı altında toplanıp izletilen görütülere de"helal olsun sana goççum"dedirten şeytan icadıdır.
    isterseniz "ortaçağ katolik papazı" deyin bana.
    yada spyder hocam tekrar çaylak et beni,hiçbir isim vermeyip,hatta o isimlere küfür etmememe rağmen.
    nasıl istersen.
    bu girimde de bu olacaksa yazmayacağım zaten bir daha.
    yazara veda,
    düşünceye veda.
    (meşeli brandy, 27.01.2009 00:24 ~ 02:20)
  13. (bkz: orada neler oluyor)
    (bkz: biri bizi gözetliyor)

bunlara benzer bir çokprogram.
    (karakurt57, 27.01.2009 02:15)
  14. çöpçatanlık programları. isimlerini bilmiyorum ama tanısıp evlenme mantığına dayalı programlar bu kategoriye girer.
    (phoenix, 27.01.2009 02:16)
  15. (bkz: kocam size emanet)
    yeni başlayacak olan
    (bkz: aşkın gözü kördür)
    (plastikdünyanınnaylondelikanlılarınaselamederiz, 25.06.2009 22:25 ~ 22:26)
  16. bazen çok güzel hareketler bunlar...

iki dakka da bağırmadan oynayın be arkadaş!
    (pırlanta, 25.06.2009 22:31)
  17. (bkz: yemekteyiz)
    (bkz: sabah sabah seda sayan)
    (bkz: izdivaç)
    (nickcode, 25.06.2009 22:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil