kadio 

adana çık aradan

1. girilerinde yahudi topluma bol atıf bulunan, hem nalına hem mıhına vurarak liberal bir hava estirmeye çalışan, olayları ideolojiler penceresinden değerlendiren, çağdaşlık ve elitlikle beraber köylü, lümpen muhabbetlerine de yer veren, manipülasyon ile ilgili girisine dikkat etmek gereken yazar. ayriyeten yahudiler, sinop, odtü ve ideolojileri ile ilgili girilerini değerlendirirken manipülasyonla ilgili girisi ve girilerindeki provokasyon konulu satırlar dikkate alınmalıdır. bunların yapılması halinde bu değerli yeni yazarın yüksek düşünceleri daha iyi anlaşılabilecektir.
    (organometallic complex, 10.10.2005 15:45)
  2. severek okuduğumuz, dinlediğimiz ve de izlediğimiz bir yazar. kendisi nacizane grubumuzun assolistidir pek severiz kendisini ayrıca iyi bir dosttur kendisi.
    (rüzgarakarşı13metreişeyenadam, 12.10.2005 21:19 ~ 07.11.2005 22:19)
  3. hippi penis'i icat eden yazar
    (ashra, 13.11.2005 18:14 ~ 18:14)
  4. kadionun her girisini okuduktan sonra kelimeler arası boşluk ile harfler arası boşluk kavramlarının farkını hatırladım. kadio girilerinde harfler arası boşluğu vurgu niyetine kullanan bir yazar (bkz: tanımam etmem)

mesela vurgu olacak kelime "iskeletor" diyelim ki

"o şerefsiz i s k e l e t o r yok muydu hepimiz yaktı şerrefsiz" cümlesinde olduğu gibi burada harfler arası boşlukları birleştirirsek (biraz çabalayın inanın zor değil)
    i s k e l e t o r = iskeletor

vurgu kelimesini bu şekilde bulabiliyoruz. kendisine vurguya getirdiği bu yeni akım için teşekkür ediyorum.

not: ben bazen bu yukarıda yaptığım işlemi yapmakta zorlanıyorum. sonra düşündüm, taşındım en iyisi bir program yazayım dedim. bunun için vurgu.f adında bir fortran programı yazdım. ve bunu algı çipime monteledim.
    (man on the moon, 23.11.2005 02:09)
  5. çocuk hevesiyle çizer tayfası tanışıklıkları paylaşılan, verdiği minik sırla beni ihya etmiş olan kişi.
    (iskeletor, 23.11.2005 22:45)
  6. bugün oturup bira eşliğinde saatlerce lafladığım, güldüğüm, çakırkeyif olduğum, gevezeliğime sonuna kadar katlanan*, biramı açarken elini hafif de olsa yaralayan, sevimli, güleryüzlü, canayakın, harika, ve aklıma gelmeyen birçok güzel sıfatın sahibi... süper karikatürist adayı arı...
    (hypnotica girl, 17.02.2006 20:14)
  7. konsepte aykırıdaki marjinallik konulu yazısı gayet kaliteli ve faydalı olan bir yazardır, yazısı sıkılmadan okuduğum nadir yazılardandır, devamını beklemekteyizdir vesselam.
    (organometallic complex, 10.03.2006 11:06)
  8. an itibariyle sıcaktan dolayı olan beyin erimesiyle msn'de acaip bir gaf yaptığım arıcanım...
    (h.g:hypnotica girl k:kadio)

k:bu "you tube" süper bir olaymış yaa...
    h.g:evet her istediğini bulabiliyorsun,eurovision videoları da var... sen sibel can'ın eurovision performansını izlemedin di mi?
    k:yuh
    (bu sırada hypnotica durumu farkeder ve kadio ile birlikte bu dünyadan koparlar....**)

(bkz: mavi ekran)
    (bkz: sibel can ile sibel tüzün'ü karıştırmak)
    (hypnotica girl, 31.05.2006 03:51 ~ 03:52)
  9. geleceğin yiğit özgür'üdür efendim.
    (squadron, 05.06.2006 23:46)
  10. yepyeni imajıyla bu yaz club ortamlarında sekecek, çok canlar yakacak has erkek...*
    (hypnotica girl, 07.06.2006 01:29)
  11. sorgulama prensibine saygı duyduğum, allah'ı veya yaratıcı gücü sorgularken allah'ı insani bir canlı gibi değerlendiren, o perspektiften sorgulayan (allah kendini yok edebilir mi, allah yiyemeyeceği kadar yemek yapabilir mi, allah kendini satrançta çoban matı yapabilecek bir insan yaratabilir mi, vs.), bu sebepten felsefi açıdan daha baştan kaybeden ama çalışsa olacak yazar.

bence insan, hele hele de ateist ise, önce kendi benliğini sorgulamalıdır. yani, sen git kendini sorgula sana ne allah'tan demiyorum, varlığı her şeyi ama en başta kendini içine alacak şekilde bir bütün halinde sorgulamalıdır.

aksi halde, metedolojik yanlışlık sonuçta da yanlışı getirir. ama benim dediğim şekilde benlikten başlayan tümsel bir sorgulama, sonuçta kişinin kendini tanrı ilan etmesine yol açsa bile, en azından metodolojik olarak doğrudur, umut vardır.
    (gelirsemkal, 06.07.2006 16:20)
  12. dün açtığı, hem de üstüne sözlükteki başlık kurallarına aykırı açtığı iki başlığın kutsal bir kahvehaneye dönmesi*, bu başlıklar altındaki girilerinin birinden bir zümreye "amına koyduğumun çocuğu" demesi, üstüne özel mesajla hakaret uçuş sebeplerini oluşturmuştur. (üstüne sözlüğü eleştirirken insanlar hakaret ediyor demesi de çok manidardır.)

birileri elbet şimdi buradan çıkıp "moderasyona arkasını dayayanlar var", "aydın insanlar bir bir uzaklaştırılıyor" diyecek, ben önceden önlemimi alayım, hadisenin önünü tıkayayım.
    (wondrous, 07.07.2006 16:10 ~ 16:12)
  13. (bkz: kadio şu anda mesajınızı alacak durumda değil)
    o kadar da cevap yazmıştım adamın mesajına be wondrous...
    (gelirsemkal, 07.07.2006 21:32)
  14. okur olarak

wondrous un göt kadar boyu olması (08.07.2006 00:14)

şeklinde ukteler veren biri. çok ayıp. (hem boyum da maşallahtır hani.)
    (wondrous, 08.07.2006 12:33)
  15. giderken ses getiren yazar.*
    (leo, 08.07.2006 12:57)
  16. casio çakması hesap makinesi.
    kullananları memnun. istanbul üniversitesi beyazıt kampüsünde okuyan öğrencilerin %35u doğubankta 15 milyon olan casio fx 82msleri (dükkanlarda 20-25) diğer %35'u ise ana girişin sol tarafındaki seyyar satıcılarda 5 milyon olan kadioları kullanmaktadır.
    kadio, casio ile aynı işi görüyormuş, daha da ufak; ama dandik diyorlar.
    peki neden kullanıyor millet, çünkü makine evde unutup en ucuza onu alıyorlar. hatta koleksiyon yapanları var:
    + bak bunu geçen vizede aldım
    - bu bahar finallerindeki.
    * bunu da kız arkadaşımla almıştık. hatırası var.
    (venom, 15.04.2007 14:24)
  17. geçen sene olasılık vizesi öncesi mecburiyetten aldığım hesap makinesi. sınavda çocuklar sıkılmasın diye tuşlarla yap-boz oynama imkanı vermişler. çok eğlenceli bir alet, tavsiye ederim.
    (kabelebeyse, 10.12.2007 00:23)