gönlümde
camel (stil olan) ve
kuzuk'tan ileri gidebilmiş, belki de
default stili bile sol eliyle alıp yere gömebilmiş fevkalade, fevkin de ötesinde tek stil.
uzun zamandır zaten stil arayışı içerisindeki ve sürekli kullanım meraklısı olan bendenizi artık tamamiyle esir alabilmiştir camel efendi.
şimdi yine objektif yaklaşıp stili değerlendirmek istiyorum naçizane, sizlerin önünde:
- öncelikle arka plan rengi ve sol framede kullanılan yazı renginin yanı sıra bakınızların renkleri gayet uyumlu olmakla birlikte gözü yormamakta, aynı zamanda bu uyuma rağmen gizli bakınızlar yazının içinde kaybolmamakta, "ben buradayım" diye bağırmaktalar. bunlar olduğu gibi stilimizin artı hanesine giriyor tabi. renk seçimi kısaca mükemmel diyebiliriz.
- sözlükte genel olarak en fazla gözümüzün önünde bulunan user.php ve bunun yanı sıra diğer birçok sayfada tek renk yerine 3 renk kullanılmış olması da kısa vadede eğlenceli gelmekle birlikte uzun vadede bağımlılık yaratacağı için, default stil sevenlerin çok geç olmadan defaulta dönmeleri kendi yararınlarına olacaktır.
- mesaj yollama penceresi (msjgonder.php) içinde de
oryantal evet butonu görmemle birlikte, "sözlüğe stil açısından daha fazla ne eklenebilir?" sorusunu kendime sormuş ve yine kendime verdiğim cevaplar sonucunda stil yaratıcılığına hiç bulaşmama kararı almış bulunmaktayım.
-
camel stilinde gördüğüm artıları direk bu stile de ekleyebiliriz (bkz:
@1216971).
- eksilerine gelecek olursak firefox ile bakıldığında 1-2 rötuşla kendine gelebilecek birkaç hata var ki, zaten
camel'a ilettim bunları. yakında düzelir. onun haricinde stili kullanmaya başladığımdan beri manyak gibi kurcalıyorum, "cık.. bu olmamış" dediğim bir kısmı olmadı. tam kıvamında olmuş.
hayır bir taraftan da kıskanıyorum elemanı. öv öv nereye kadar mk? ben de mi başlasam şu stil işine?