görseller
kadınlarla kanka olan erkekler 

belki ilginizi çeker
  1. · erkeklerle kanka olan kadınlar
  2. · ayıdan post karıdan dost olmaz
  3. · kanka ayağı göt ayağı
  4. · hötöröf
  5. · 19 yaşında hayatı anladığını sanan geri zekalılar
  6. · bugün bacımsın yarın lazımsın
  7. · impossible
  8. · kayser sozer
  9. · kız arkadaşın kankasıyla tatile gitmesi
  10. · erkeklerle kanka olan kadınlar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  4. · yaran diyaloglar
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · author
  8. · ege linyitleri işletmesi
  9. · brian molko

kadınlarla kanka olan erkekler  

sayfa  / 2
  1. kadınların yakın arkadaşlık kurduğu ve çok iyi çocuk dediği tiplerdir bunlar, zararsız diye adlandırılır, yanlarında sutyen değiştirilmekten bile gocunulmaz. fakat bu embesiller zekalarının tüm geriliğine rağmen, kendi çapında planlıdır. kurdukları yakınlık bir kuku gibi son derece ulvi bir amaç içindir.

5- 10 yıl, hatta daha fazla süre bir kadına kanka ayağına yatıp pusuda bekleyen modelleri bile mevcuttur. başka ilişkilerin zaaflarından beslenmeyi tercih eder bu piç kuruları. hayat boyu bunlardan bir tanesini tanımış olmak yeterlidir, zira hepsi aynıdır. gelişigüzel bir liste halinde verilmelidir bunların iç dünyasında yaşanan derin çalkantılar…

1_ kadınlarla yakın arkadaşlık kuracak kadar yapmacıklardır.

2_ kadınların sevgilileri dâhil bütün sorunlarını dinleyip de, onların hiç tutmadığı nasihatler verirler.

3_ kadınlarla olan en ufak yakınlaşmayı; omzunda ağlanması, içten bir sarılma ya da sadece yanından geçerken kazayla çarpılan bir bacak, hepsini ama hepsini evde otuz bir malzemesi olarak kullanırlar.

4_ biraz zeki ya da gerçekten aşık olanlar; her kadının ayırdığı yedek kontenjanında kendine yer bulabilir. ancak bu yedeklik müzmin bir yedekliktir. sevgilisi tarafından siktir edilen, aldatılan ya da buna benzer durumlardan dolayı egosu zarara uğrayan kadın, ne olursa olsun hayatı boyunca çok sevileceğine inandığı tek erkekten ne kadar muhteşem bir kadın olduğunu duymak istiyordur sadece, elbette o hayranlık dolu, bön bakışlar eşliğinde.

kadın her seferinde köpek gibi sevgilisine geri döner, o olmazsa gider yeni bir sevgili bulur, sevgililer değişse de bu gerzek hep sabit kalır. eskiyen sevgili adediyle onlar hakkında dinledikleri artıkça hayal gücü genişlediğinden, bu karakterler artık onun dünyasının da bir parçasıdır.

kimisini; okuldaki cimcime bir kıza sataşan oğlu yüzünden şikâyetlere maruz kalan bir baba gibi içten içe gülerek merakla dinler, kimisini ise nefretten büsbütün gözü dönmüş şekilde susup çenesiyle oynayarak. bir türlü sitemediği kadının, bari onu en iyi temsil eden erkek tarafından sitilmesine kadar götürürler işi, şerefsizliğin bile kitabına sıçarlar.

5_ zeki olanlar kesinlikle, âşıklar ise nadiren 3.maddeyi yerine getirir.

6_ nerede kalmıştık?

7_ kadın ruhundan anlamazlar.

8_ sürekli iltifat edip, yalakalık yapmanın dışında, dürüst, modern, anlayışlı ve tutarlı olmayı da marifet sayarlar. karizma, gizem ve gurur yoksunu oldukları gibi, dengesiz tutarlılıktan da haberleri yoktur.

9_ kadınların böyle" tavlanacaklarından" bihaberdirler. dünyada son erkek kalsalar da kimsenin unutulmaz aşkı olamazlar.

10_ sıkıldım.
    (kayser sozer, 10.01.2007 21:55 ~ 06.03.2007 01:32)
  2. kadınlarla muhabbet etmekten hoşlandığı için damga yiyen erkeklerdendir. halbuki bu erkek, klasik muhabbetlerden sıkılmış ve biraz kafa dinlemek için kadınların yanına kaçmıştır. evet, dertlerini dinler ve öğüt verirler ama sürekli bir dinleme modunda değildir bu ilişki. sıkıldığı zaman yine erkek kankalarının yanına döner. ta ki erkeklerin muhabbetinden sıkılıncaya kadar...
    kendine sevgili bulmak isteyen erkek için pratikte yanlış bir adımdır kadınlarla kanka olmak. zaten her kadına potansiyel sevgili gözü ile bakan tiplerdenseniz; kanka olacak kadar yakınlaşmadan niyetinizi belli edersiniz. neden? gençlik yıllarında beğendiğiz kızlarla kanka olup; onlardan ben seni arkadaş olarak görüyorum cümlesini duyar duymaz öğrenilen bir adımdır bu da ondan. aynı hatayı 2-3 defa yapar, sonrasında mesafe koymayı öğrenirsiniz beğendiğiniz kişiye karşı.
    kankalık kisvesi ile gizli emellerine ulaşacağını düşünmek ise, kendinden başka herkesi enayi yerine koymak demektir. sizin tanıdığınız kız sayısı kadar erkek tanımıştır karşınızdaki de. her tür hareketinizi önceden anlayabilir. dünyadaki tek akıllı kanka erkeğimiz değildir yani.
    (jellicle, 10.01.2007 23:39)
  3. (bkz: yumuşak)

(bkz: ayıdan post karıdan dost olmaz)
    (sycokiller, 10.01.2007 23:50)
  4. çevredeki diğer erkekler tarafından hötöröf yaftası yapıştırılan, samimiyetleri daima sorgulanan ve pek sevilmeyen erkeklerdir.
    (attila the hun, 15.01.2007 01:36 ~ 01:37)
  5. kadınlarla kanka olamayan erkekler tarafından haklarında ileri geri konuşulan "insan" lardır. insan kavramı burda önemlidir. (bkz: insan)
    (fb, 06.03.2007 01:24)
  6. kadınların hemcinsleri olan kankalarının aksine, bu kişiler, içlerinde herhangi bir rekabet ya da kıskançlık duygusu barındırmadıklarından alkışlanası ve takdir edilesi erkeklerdir, sözlerini tutarlar, dürüsttürler, içtendirler, üstelik sevgilerini rahatça gösterebilecek kadar da cesurdurlar. ve evet evet, benim de en iyi arkadaşım xy kromozomu taşıyor. yuppi.
    (wykka, 06.03.2007 01:39 ~ 01:41)
  7. (bkz: bal tutan, parmağını yalar)
    (tubs, 13.03.2007 10:41)
  8. erkeklerle kanka olan erkekler kadar normal olan kişilerdir. insana, insan olduğu için değer veren kişilerdir. cinselliğin ve dostluğun mantığını anlamış,ayırt edebilmiş insandır.
    (jassmine, 13.03.2007 11:32)
  9. bir çok sır'a ererler. akıllı olamk doğru kullanmak lazım
    (alphesibea, 11.06.2007 02:00)
  10. (bkz: kanka ayağı göt ayağı)

şu ana kadar yakın arkadaş olmuş pek az kişinin aslında birinden birinin diğerinden hoşlandığını gördüğüm için muhabbet etmek için değil de asılmak için kızlarla kanka olan insanların yaptığını düşündüğüm durum ama istisnalar da vardır tabi.

ayrıca ;
    (bkz: 19 yaşında hayatı anladığını sanan geri zekalılar)
    (anthrax, 11.06.2007 02:19 ~ 02:21)
  11. (bkz: kızların en iyi arkadaşlarının hep erkek olması/@689916)
    (chaghdash, 11.06.2007 02:47)
  12. bir erkeğin bir kızla kanka olması, veya en azından kanka olma çabası içerisine girmesi, iki tarafa arasından imzalanmış bir 'hayatımızın sonuna kadar kankayız , yemin ederim memelerini görsem içim hoş olmaz , benim için dişi değildir öyle cinsiyetsiz ulvi bir canlıdır' anlamına gelmez. bu durumda her iki tarafın isteği doğrultusunda bir şeyler yaşandığında bu iki tarafın da şahsiyetsiz olduğu anlamına (en azından her zaman) gelmez. kadın erkek ilişkileri, daha doğrusu hiç bir insan ilişkisi çeşidi önceden planlanıp ipotek altına alınamaz. ha eğer dişi bireyin istemediğini veya uzak davrandığını göre göre taleplerinde ısrarlıysa bu kanka modeli , o zaman kendisini dombili veya istediğimiz herhangi başka bir aşağılama ifadesi veya küfür ile taçlandırabiliriz. ancak bu durum zaten kanka olmaya çalışma eyleminden münferit olarak da ayıptır, yapılmamalıdır, kankalık faktörü ile pek ilgisi yoktur. kısaca bu tespit de tamamen içindeki hırsı boşalmak için yapılmış ama pek bir şey söylemeyen boş bir tespittir.
    (scherzi, 11.06.2007 02:59)
  13. bir erkek olarak, kanka ayağı göt ayağı diyorum. bunu gördüm, bunu bilirim gerisi yalandır...
    (rasputin, 11.06.2007 03:32)
  14. kankalarının sevgilileri tarafından sürekli tehdit edilen erkektir.erkek kankası olan kızın herşeyini bilip ettiği için ve aralarındaki samimiyet fazla ise kızımızın odun sevgilisi tarafından kıskanılır.odun sevgili biraz da polat alemdar tarzı biriyse yalnız kaldığınız an size ayağını denk al koçum o kıza fazla yaklaşma diyebilir.kısaca pek önerilen bir durum değil . bütün bunları nereden mi biliyorum ; bir arkadaşımın başına gelmiş.
    (kkadirr1989, 11.06.2007 10:42)
  15. belli bir genelleme yapmak bu durumda da yine şuursuzca bir davranış olur..zira belli şeyleri yaşamış,bazı mevzuları aşmış,halletmiş insanlar arasında gayet güzellikle bir dost muhabbeti kurulabileceği gibi , tek hücreli kalmış arkadaşların bir kızla kuracağı her güzel muhabbetin sonunda aklına kuku,meme gibi ögelerin gelmesi olasıdır.sonuç olarak önemli olan niyettir,asıl olan insandır
    (emeklisandığı, 11.06.2007 12:01)
  16. (bkz: harem ağası)
    (src, 11.06.2007 12:46)
  17. (bkz: kadın)

(bkz: erkek)

sonuçta;

(bkz: insan)

doğal olarak;

(bkz: kanka olmak)
    (thisrock, 11.06.2007 13:18 ~ 13:18)
  18. durum budur:
    (bkz: my best friends wedding)
    (nayl, 11.09.2007 15:37)
  19. olm kankasın hatunla beni tanıştırsana şeklinde yaklaşıp sayelerinde epey ekmek yediğim elemanlardır kendileri.
    (turfanda, 06.10.2007 00:46)
  20. kendini kullandıran erkektir.

ne zaman kadın kankaları boşluğa düşse, sevgilisi ile kavga etse, bunalımda olsa hemen bu adamlara koşarlar. çünkü karşı cinsin yarattığı problemi düzelten yine karşı cinstir. hemen oturup yanında ağlar, kendini bir erkek ağzıyla haklı çıkarmaya çalışır. depresyondayken güzel olduğunu duymaya, alımı zeki olduğunu hissetmek için kadınlar yine bu adama koşarlar. ayrıldıklarında, onun vasıtasıyla arkadaşlarıyla tanışıp sevgililik potansiyellerini değerlendirirler, ama bunu bu erkek yaptığında bunu hoş karşılamazlar. bunun gibi, kadınlar duygusal ihtiyaçlarını tek yönlü olarak, bu adam üzerinden tatmin ettikten sonra yine eski hayatlarına döner ve pek de düşünmezler. sonuçta arkadaş yaftası yapıştırılıp, arkadaşlığın karşılıklı oluşturulduğu düşünülmeden, kenara atılan peluş bebek gibi kalır dururlar.

kadın erkek ilişkilerinde, aşk dışında yakın ilişkilerde artniyet ararken sadece erkek cephesinden değil, kadın cehpesinden de çok çarpıklıkları gösteren güzel bir olgudur.

bu adamlarda gördüğüm kadarıyla durum bu. neyse bu adamlar kendi hallerine alışkındır sanırım, olmadığımdan bilemem. ama, işin bir de trajikomik yanı da var. bu adamları aşağılayanlar ve laf edenler, her nedense genelde bu adamın kankaları için yavşayan, ama avcunu yalayıp dönen eliyle dost abazanlardan oluşuyor gördüğüm kadarıyla;bu da çok ironik bir durum. neyse tükürdüğünü yalamak bazısı için hobi. sanırım konu hakkında tam anlamadan konuşmak kötü olur, yaşayana sormak lazım.
    (spaindustrial, 06.10.2007 01:18 ~ 14:46)
  21. (bkz: kanka kız lazım ya)
    (hawk, 06.10.2007 02:16)
  22. - kıskanıyorum onu..
    + ama gerek yok ki kıskanmana.
    - görüşmeyeceksin o kaltakla. resmen sarkıyo sana.
    + ama osman abi.. kaç yıllık kankam o benim..
    - ya ben ya o.. seç birimizi!
    + sadece seni sevdiğimi biliyosun. neden böyle yapıyosun abi ya..
    - sinirleniyorum murtaza.
    + dediğin gibi olsun osman abi..
    (misuf, 06.10.2007 02:26)
  23. gayet doğal erkeklerdir, hayatına estetik ve çeşitlilik katmakta nasıl bir sorun olabilir. iç dünyasını karşı cinsle paylaşarak çok farklı kapılar açabilir kendisine, onun gözüyle değerlendirilmesine izin verir bir çok konunun, çok yönlü bir analizi olur hayatının böylece.

ancak okul hayatımdan başlayarak çok kez şahit olduğum bir alt grubu vardır ki, tiksinçtirler. bir dönem ev arkadaşlığı yapmışlığım da vardır. kadın ruhlu erkekler. sürekli kızlarla vakit geçiren, erkek arkadaşlarıyla mesafeli ve bir o kadar da yapmacık diyaloglar kurarak kendisini kandıranlar. kadının estetiğine ve nezaketine hayran büyümüş bu bünyeler, erkeği bir kabalık sembolü olarak beyinlerine kodlamışlardır, ne kadar düzgün bir adam olursanız olun, düzgünlük kişinin beklentisine göre değişmekle beraber (ortalama ve genel kabul görmüş muhasebe ilkelerini baz alarak düzgün) sizinle her hangi bir şey paylaşmamaya özen gösterecek, kendisini kim olursanız olun bir erkek olarak anlamayacağınıza şartlandırmış, erkek güruhuna karşı anlaşılmaz ve gözlemlenmezse çözülemez bir uzak durma hissi geliştirmiş zavallılar. işin derinini kurcalarsak karşımıza aile ve büyüdüğü ortam çıkar büyük ihtimalle ancak o kadar derinine inecek kadar zorlayamadım bünyemi.
    sizinle yada bir başka x arkadaşıyla gayet sınırlı ve mesafeli sohbet ederek ayrılılar. bu klasik ilk tanışma ve tanıma sendromu uzadıkça sizin bu modele olan saygınız garipsemeye doğru dönmeye başlar, hala aynı diyaloglar, aynı replikler, e uzun zamandır da yüz yüzeyiz, çözemedim ben bunu dersiniz, olabilir belki çocuk hoşlanmamıştır kaşımdan gözümden, tarzımdan dersiniz. spordan çıkıp, aynı adrenalinle harıl harul, eve girersiniz, terlemişsinizdir, çocuk halinizi görüp uzak durmaktadır, sonra bir duş alır elektrikli sobanın yanına oturursunuz, saçlarınızı kurularken odaya girip garip bir bakış atar size, bu bakış öyle bir bakış ki hani amigo kız yanlışlıkla erkeklerin soyunma odasına girer destursuz aynı öyle, sakindir, olabildiğince uzaktır ve anlamsızdır tavırları. ardından zil çalar, gelen kankası olan kızlardan birisidir, o ölüm sessizliği bir anda bozulur, çığlıklar, kucaklamalar, tey tey tey. ne güzel yüzü güldü çocuğun dersiniz. dersiniz de, ben ne yaptım ki buna, diye düşünmeden de edemezsiniz. hadi duygusuz kazmanın biri olsam, ama öyle değilim sanırım, yoksa öylemiyim? evet öyleyim öyle, pis herif seni! diyerek kendinizde bir hata, bir eksik ararsınız. bu ve benzeri örnekler arttıkça çözmeye başlarsınız, aklınıza daha önce uzaktan gözlemlediğiniz benzer modeller gelir. içinde yaşayınca daha iyi kavrıyor insan gerçekten. bir erkeğin kendisini duyarsız ve ruhsuz hissetmesini sağlayacak en büyük şey, sevgili kavgasında kendisine sarfedilen kabasın, meşesin sözlerinden çok bu modelde bir insanla bir arada yaşaması bana göre. eve erkek arkadaşınız gelir aynı tavırlar, hatta neden erkek arkadaşını eve getirdin triplerini de hissetmek mümkün, kız arkadaşınız gelir, tongucun kız arkadaşlarını tanımakta ve tiksinmektedir, nedenini sana da söylemez, tonguç'da senin kız arkadaşlarına mesafelidir, ama benimkiler senden hoşlanmıyor o yüzden bu uzaklığım canım, beni anla ve üzülme der gibidir her hareketi.
    bir türlü bozulmaz o negatif elektrik aradaki. baş başa kaldığınızda içinizden haykırırsınız "ya arkadaş ne var sende, biraz hemcinsin gibi davranmaya çalış, ipne desem değilsin, biseksüel de değilsin, bana ya da herhangi bir erkeğe karşı ilgin olsaydı anlardım, gece gündüz aynı yerlerdeyiz, okul ev vs." e peki nedir o zaman bu ? bu nasıl bir tercihtir, nedeni nedir?, bir insanı hemcinslerinden bu kadar uzak tutan nedir? ekmek yemez, şeker kullanmaz, kapısını kilitli tutar sürekli, tek tek not tutuyordum kafamda bütün olaylarını. bir süre sonra mücadele etmeden ve rutinine müdahele etmeden evde yalnız takılma pahasına uzaklaştım ve izledim. bir eksiğini yakalasam, aklıma yatacak ufak bir ipucu, vurucam damgayı iç dünyamda "ipne" diye ama yok. evin dışındaki dünyada yorumlar ve bakış açıları sabitti yalnız, halka inersek, i"pne gibi", "karı kız delisi", "sürekli kızlarla yanımıza gelmiyor" vb. cümleleri duyardım hep. tabi sallamazdım. bana salt kanıt lazımdı, boş laf değil. bir süre daha ev arkadaşlığı yaptıktan sonra zamlanan kira ağır gelmeye başladı, bir ev arkadaşı alalım dedim, doğal bir tepki olarak ayrılalım dedi, ayrıldık. yanına da kimseyi almadı ondan sonra, tek başına kaldı tüm okul boyunca. tezimi tamamlayamadan uzak düşmüştüm ondan. yanında bulunduğum süre içerisinde gördüklerim ve sonrasında uzaktan gözlemlediklerimle tanımınıda bulmuş ve beyin sözlüğüme o şekilde kaydetmiştim artık. cinsel tercihlerine göre yapılan bir tespit değil dikkat et. cinsel hayatına ışık tutamadım çünkü, benim için hala belirsizliğini korumakta, sevgilisi de yoktu bunun çünkü.
    sadece yaşam tarzı, ortak zevkleri ve hayatında vakit ayırdığı olaylar üzerine yaptığım kişisel bir tespitti. ama eminim ki bu ve buna benzer örnekleri sizler de çevreniz de görüyorsunuz ve o anki ruh halinize göre oracıkta damgalıyor yada tanımlamaya çalışıyorsunuzdur bence onlar kadın ruhlu erkekler.
    +ayol sen makyaj yapsan ne olur kız, çirkin şey
    -hahahahahha
    +taneri gördüm seninkini geçen gün
    -nerdee
    +lölö cafede oturuyordu bir kaç arkadaşıyla
    -ya biliyorum x'le buluşucaktı o gün haberim var yani
    -hiç uğraşma bu gün benimle
    +niye özel günündemisin
    -ahahahaha
    -tonguç biz alışverişe gidicez sende gel ya, beğenemiyoruz
    +başka işim mi var kızım gelirim tabi
    bır bır bır bır..

(bkz: http://img516.imageshack.us/...)
    (rene, 06.10.2007 07:13 ~ 10:23)
  24. bu erkeklere laf atmadan önce etrafındaki 12 yaşındaymış gibi hareket eden erkekler de incelenmelidir. zırt pırt yapılan "olum dün bi gol atmışım", "adama kafayı bi kodum yığıldı", "ufff hakan nası çaktı", "üff pelini ....den bi kavrıycan" tarzı muhabbetlerden sıkılmış erkeklerdir. yeter be!
    (funkychild, 06.10.2007 09:41)
  25. (bkz: erkeklerle kanka olan kadınlar )" onmousedown="return bkc('1989744','%60erkeklerle+kanka+olan+kad%FDnlar%60+')">erkeklerle kanka olan kadınlar)
    (bkz: normalite)" onmousedown="return bkc('1989744','+%60normalite%60')">normalite)

insanız neticede.
    (the crestfallen, 06.10.2007 12:11)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil