mastder istanbul il merkezinin girişinde yazan çılgın düzeyde özlü söz. yani demek istiyor ki "masturbator kardeşlerim, sempatik olun, şaka yapın, çocuk taklidi yapın, sevimli sesler çıkartın bakın nasıl kul köle oluyorlar. ama tabii ki siz prensip olarak masturbasyona devam edin." şeklinde evrensel bir mesaj veriyor sanırım bu genelleme. demek ki birilerinin bize aşık olmasını istiyorsak sempatiklik kiti taktırmamız gerekiyormuş buradan onu anlamış oluyoruz.
bu yüksek bilince ulaştığım anda derhal gittim ve "deliler gibi güldüren alta sıçırtan 100 fıkra" kitabı aldım. belirlediğim strateji doğrultusunda içlerinden bazılarını hafızama kaydettim ve 100 gönüllü hatun üzerinde test yaptım. bunlardan 96 tanesi aşık oldu diğer 4 tanesi test sonuçlarını olumsuz etkiledi ancak üretim hatası demek suretiyle olayı örtbas ettik. bu 96 hatunun aşık olduğunu nasıl mı anladık? aha şöyle;
öncelikle öğrendiğimiz muhteşem fıkraları "ay radi çok komiksiaan" sesi gelene kadar anlatmaya devam ettik. kıkırdadıklarını gördüğümüz zaman da aşık olmuş olduklarını tespit etmiş olduk. akabinde 3-5 arkadaşımızı arayarak "la oğlum bu karı paso gülüyo lan, karı kesin aşık bana hehehe" şeklinde olayı tescilleyip bilirkişiler huzurunda tasdikledik.
evet demek ki neymiş? eğer manita yapmak istiyorsak deliler gibi şirinlikler sempatiklikler yapmamız gerekir aksi takdirde kafasını almamız kaçınılmazdır.