insanlar kendilerini güldüren insanları sever, bunda yanlışım var mı?
ama aşk başka tabi..
en güzeli aşık olduğunuz insanın sizi güldürüyor olmasıdır..
daha ne olsundur..
bunun yanında güldüren, şebeklik değil bahsettiğim, güzel espriler yapan insan aşık olunası biridir. ki kaliteli espri aynı zamanda zeka göstergesidir. zeki insanlar sevilmelidir, sevilir.
bak bana, ben seviyorum.
-ahahhaaa ismail gıdıklama.. ahahauhhuahaa ay içim bi hoş oldu.. ahahahahhaahh ismail dur... ayyy ahahahah ismail ben sana aşık oluyorum galiba.. ismaahhahahaahhahaa öp beni..
mimiklerle güldürüyorsa yanlış,esprilerle güldürüyorsa doğru bir önerme olabilir. esprilerin kıza komik gelmesi, karşılıklı frekansların uyum gösterdiğinin belirtisidir. kızlar da hazır etrafı kendi gözleriyle görebilen birini bulduklarında,ona aşık olmak için önemli bir engeli aşmışlardır.
kadınlar hoşlandıkları erkeklerin esprilerine güler. tabi aşık oldukları sonradan meydana çıktığı için böyle bir tespit yapılır. bu da böyle bir kanımdı.
hadi canım sende dedirtesi bu durumda birsürü insan evladının bana aşık olmasını gerektiren varsayım ama varsayım işte
hayat varsayımlar üzerine kurulu değil ki
(bkz: üzülme kızım film o)
doğru bir önermedir. lakin kişinin nasıl güldürdüğü önemlidir. güldüren arkadaş, bunu zeka dolu esprileriyle yapıyorsa ve hafiften de eli yüzü düzgünse sonuç gayet güzel olur. fakat arkadaş gülünç işler yaparak, kahkaha efektine neden oluyorsa durum vahim. bu tipler, küçümsenir genelde. güldürmek ile gülünç olmayı karıştırmamak lazım.
bir de çekici gelmiyorsanız bir kıza; ne kadar zeka dolu espriler yaparsanız yapın boştur. dikkat edin çekici diyorum, yakışıklı değil. her yakışıklı çekici bulunmayabilir ve çekici olmak için de yakışıklı olmaya gerek yoktur. cem yılmaz bile kendisini çekici bulmayan bir kadını aşık edemez kendine...
külliyen yalandır.kadınlar kendine çakana ve sallamayana aşık olur.
yani: 'i can't see the point of patient love when everyone just wants to get fucked.'
mastder istanbul il merkezinin girişinde yazan çılgın düzeyde özlü söz. yani demek istiyor ki "masturbator kardeşlerim, sempatik olun, şaka yapın, çocuk taklidi yapın, sevimli sesler çıkartın bakın nasıl kul köle oluyorlar. ama tabii ki siz prensip olarak masturbasyona devam edin." şeklinde evrensel bir mesaj veriyor sanırım bu genelleme. demek ki birilerinin bize aşık olmasını istiyorsak sempatiklik kiti taktırmamız gerekiyormuş buradan onu anlamış oluyoruz.
bu yüksek bilince ulaştığım anda derhal gittim ve "deliler gibi güldüren alta sıçırtan 100 fıkra" kitabı aldım. belirlediğim strateji doğrultusunda içlerinden bazılarını hafızama kaydettim ve 100 gönüllü hatun üzerinde test yaptım. bunlardan 96 tanesi aşık oldu diğer 4 tanesi test sonuçlarını olumsuz etkiledi ancak üretim hatası demek suretiyle olayı örtbas ettik. bu 96 hatunun aşık olduğunu nasıl mı anladık? aha şöyle;
öncelikle öğrendiğimiz muhteşem fıkraları "ay radi çok komiksiaan" sesi gelene kadar anlatmaya devam ettik. kıkırdadıklarını gördüğümüz zaman da aşık olmuş olduklarını tespit etmiş olduk. akabinde 3-5 arkadaşımızı arayarak "la oğlum bu karı paso gülüyo lan, karı kesin aşık bana hehehe" şeklinde olayı tescilleyip bilirkişiler huzurunda tasdikledik.
evet demek ki neymiş? eğer manita yapmak istiyorsak deliler gibi şirinlikler sempatiklikler yapmamız gerekir aksi takdirde kafasını almamız kaçınılmazdır.
salakça yapılan komiklikleri ile değilde zeka isteyen esprileriyle güldürmeyi başaran erkeklerin kesinlikle kadınlar tarafından şansı olduğuna kanaat getirdiğim.
başlıktan anlaşılacağu üzere kadınlar kendilerini güldüren erkeklere güldükleri için karşı taraf bunu hep pozitif algılar..ha yok "eli bacağa attım hala gülüo" denen bi dişiyse bilemiycem,çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız...
dişi: hioahıaıhaıhaıaha
erkek:beni sevio galiba..
kadınlar kendilerini güldürecek kadar zeki olan erkeklerle ilgilenir, onlarla evlenir, onlardan çocuk yaparlar. çünkü bu erkeklerle zaman iyi geçer. ama kadınlar kendilerini güldüren erkeklere değil, serseri ruhlu olup, dolayısıyla beyinlerini sürekli kurcalayan ve hayatlarını alt üst eden erkeklere aşık olurlar.
"kadınlar kendilerini güldüren erkeklere sinir olur" desek daha doğru bir önerme olacak. göz kenarları ve dudak kenarlarında oluşma ve derinleşme ihtimali olan mimik kırışıklıkları göz önünde bulundurulursa: "sen beni erkenden yaşlandırarak şu körpecik halimde çökmüş görünmemi istiyorsun aslında de me??" şeklinde kızsal tripler atılabilir en güzelinden. hatta hemen atın derim ben, fitne fücur sokun araya. sonra desinler ki: "şu kadınları anlamak ay ne zor" falan...