belki ilginizi çeker
  1. · mocococo
  2. · kadınlar hakkında çok şey bilmek
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · öğretmenler günü
  4. · beşiktaş
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · ingilizce konuşurken türkçe kelime sokuşturmak
  9. · quang duc

kadınlar hakkında çok şey bildiğini sanmak  

1. bildiğim bir tek şey var, o da hiç bir şey bilmediğim şeklinde cevap verilmesi gereken hareket
    (kornish, 17.10.2004 03:22 ~ 19.10.2004 00:26)
  2. (yalnızlık senfonisi, 25.09.2005 19:08)
  3. kadınların en çok güldüğü şeylerden biridir.
    (amidala, 25.09.2005 19:10)
  4. (lightblue, 25.09.2005 20:54)
  5. en azından çabalayan biridir bu..emeğe saygı lütfen
    (bkz: yazılardaki gülme efekti)
    (beatrice, 25.09.2005 21:37)
  6. (excalibur, 25.09.2005 21:40)
  7. kadınlar hakkında bilinecek çok şey olmadığından külliyen yalan sözdür.
    (julien, 26.06.2006 17:00)
  8. uzaktan seyretmeyi tercih edip bilmek istedikleriyle gönül avutmak...
    kadınlar bile bilmez oysa ne istediğini, ne istediğini bilen erkek dışında...
    (tunabaşar, 22.08.2007 00:26)
  9. ne kadar çok şey bilirseniz o kadar dumur olacağınız durumdur.ayrıca her kadın bir olmadığı için genellemek yanlıştır kanımca.en iyisi susup hiç bir şey bilmiyormuş gibi davranıp sizi salak sanmalarını akıllıca izlemektir.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 22.08.2007 00:29)
  10. her dertli görünen,sıkılmış konuşan,içi yanar olduğu anlaşılan kızı/kadını aşık olmuş,terkedilmiş,darbe yemiş sanan erkeğin yaptığı şeydir.hemen engin bilgi dağarcığını* kullanarak zaten içi yanan kızcağıza nasihatlar vermeye başlar arada da 'ben'li cümleler ekler kendi bile farkında olmadan.kadının;insanların ne kadar güvenilmez olduğunu,hayatın artık çekilmediğini,bazı şeyleri kaldıramadığını,sıkıldığını söylemesi yeterlidir bu erkek için.sen çok darbe yemişsin,karşına gerçek bir adam çıkmamış,seni seven biri mutlaka olucak pes etme gibi kadını hiç ilgilendirmeyen hatta daha da çok sinirlendiren cümleler sarfeder.sanki hayatta ağlanılacak tek dert aşk,sevgili derdi.insan hayatındaki en tek güzel olan acı aşktır.yakınılması yanlıştır zaten.tek başına,paylaşılmadan çekilir onun acısı.bu çok şey bildiğini sanan erkek bu olguyu bilmediğinden kimbilir ne büyük bir yarası olan kadını tam dinlemeden bunaltır ve kadın asıl derdini dile getirdiğinde umulur ki bu zavallı şahsiyet yaptığı hatayı anlayıp bir daha bilmişlik taslamaz.
    (deliyayla, 25.08.2007 15:04)
  11. kadınlar hakkında bilinmesi gereken o kadar çok şey var olmasına karşın, bu kadar şeyi bilecek erkek olmaması sonucu erkeklerin sadece sanmakla kaldıkları durum.
    (eleyasi, 20.10.2007 12:28)
  12. yalan söylemeyi bilen her insanın kolaylıkla ulaşacağı mertebedir. zira kadınları anlayabilmek ve onları kandırmak; hissetmediklerini hissediyor gibi veya yapamayacaklarını yapacak gibi söylemekten geçer. kadın akıllanır bir gün ama bunun için genelde 30 unu geçmesi gerekir. işte esas olan 30 undan sonra gözleri açılanlar hakkında çok şey bilmektir yoksa bu zamana kadar yaptığınız aklı bir karış havada olan kızları kandırmaktan ötesi değildir.
    (julien, 03.11.2007 08:37)
  13. kendilerini çok gizemli sanan havalı malta erikleri için elbette ki komiktir. bildiğini düşünen, bunu azıcık da olsa gösteren biriyle karşılaşılması durumu, dişi olanın dişini göstermesi ile sonuçlanacaktır. sorarsanız kadın-erkek eşit derler, ancak nedense kadınlar pek ulaşılmaz, pek gizemlidirler onlarca.

ataerkil toplum yapısına karşı savunma mekanizması. bu da geçecek.
    (asosyal demokrat, 03.11.2007 08:43)
  14. kadınların kendileri bile ne istediklerini bilmedikleri bir durumda safsata ötesi şey.
    (beyaz araba sola cek, 03.11.2007 08:57 ~ 09:07)
  15. sanmaktan öteye gidilemeyen eylem...
    (kaç yazar, 03.11.2007 09:51)
  16. işin özünde,"kadınların asla doğruları duymak istemedikleri"olayı olduğunu çözmüşse,işin ucundan birşeyler öğrenmeye başlamış insanın içinde bulunduğu sanrı,kibir duygusu.daha çok yolu var aslında kahramanın.

"kadınlar ne ister"'i bulmaya çalışırken erkeklerin östrojen salgılamaya başlamasından korkmaktayım.
    (tatalu, 03.11.2007 10:34 ~ 07.11.2007 18:34)
  17. radyoaktif maddeler gibi kararsız olan olan kadınlara yaklaşımda yapılan en temel hata.
    (horasco, 03.11.2007 10:52)
  18. kadınlar ya da erkekler ...kısacası insanlar hakkında çok şey bilenler ...daha doğrusu bildiğini sananlar, bilmediklerinin yanında bildiklerinin oranı dünyanın yüzey alanın toplu iğnenin başının alanına oranı kadar küçük olduğunu bilmeyenlerdir...
    kadın ya da erkek olsun bu tür ukala insanlardan uzak durulması gerekir...küçük dağları ben yarattım havasında bulunan bu tipler kendi amaçlarını düşünsel olarak beyninize işlemeye çalışırlar...fesat ustasıdırlar...
    (enterprise, 03.11.2007 11:51)
  19. insan sanabilir tabii, ama bunu göstermemekte fayda vardır. kadınlar mevzusu vergi mevzuatı gibi birşeydir. derindir. kimse ucunu bucağını bilmez, ayrıca çelişkili maddeler de mevcuttur. yani iyi bir muhasebeciniz yoksa ne kadar çok şey bilirseniz bilin, geriye kalan her türlü bilgi aleyhinize dönebilir!

zira bir kadın, tıpkı bir ssk ya da vergi memuru gibi her an mevzuata* dair bilmediğiniz pek çok şey olduğunu gö.ünüze sokup sizi geri gönderebilir.

bu memur örneğini boşuna vermedik tabii. hayal ediniz:
    vergi dairesine gittiniz. bir işlem yaptıracaksınız. evrakları hazırlamışsınız, size göre herşey de tam! yaklaşırsınız memurun yanına. "bilmemne işlemini yapmaya geldim, bak herşeyi de hazırladım! süperim ben, hadi yap benim işimi!" edasıyla evrakları verirsiniz.
    siz böyle yapınca memur ne yapar?
    alır evrakları bakar, "bilmemne bilmemne eksik, onu da doldur. şunların fotokopilerini çektir. arşivden şu belgeler lazım, o da ancak gelecek çarşamba açılır, git o zaman bi daha gel!" diyerek size s.tiri çeker..

nerede yanlış yaptınız?
    ben bu işi biliyorum edasıyla gitmekte yanlış yaptınız.

halbuki ne yapmalıydınız?
    gidip, hafifçe boynunuzu bir kenara doğru (öne değil, kenara) büküp, "ehem.. ben şu işi yapacaktım ama tam da nasıl olur bilmiyorum. yani ne yapmak gerekiyor şimdi? ben tam da anlayamadım bunu.." deyip sevimli (yılışık değil!) ve masum bir şekilde yardım istemeliydiniz.
    memur ne yapardı?
    alırdı evrakları, size bir bakardı, "sen geç otur bakayım şöyle, ben şimdi halledeceğim senin işini" deyip işinizi yapardı.

farkındayım! sapıttı bu, kadınlardan nereye geldi diyorsunuz. ama durun. dedik ya! kadınlar aynı böyle.
    konuya dönelim:
    sözkonusu hanıma yaklaşırken "ben çok biliyorum" diye yaklaşırsanız görürsünüz ebenizinkini. yukarıdaki örneği bir daha okuyun ve "ben şöyle birşey yapacağım ama yani tam da bilmiyorum, nasıl oluyor ki.." yöntemini kullanın.

salağa yatın yani!
    (carlsoloman, 03.11.2007 12:00 ~ 12:01)
  20. (bkz: mocococo)
    (hacınınkızı, 02.07.2009 05:13)
  21. her insanın yeni bir hikaye, yeni bir deneyim olduğunu unutmaktır.
    (ekmek şarap sen ve ben bir de sabahın dördü, 25.11.2009 10:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil