belki ilginizi çeker
  1. · yonja
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · özcan yüksek
  9. · farce

kadınların seksi olmak isterken komik olmaları  

1. (benikoyupgitmeneolursun, 23.03.2006 16:58)
  2. aysel gürel 'in orta yaşını aştıktan sonra her an yaşadığı durum.
    (pseudonym, 28.04.2006 01:41)
  3. göğüslerine silikon yaptırdıktan sonra bu silikonların patlamaları sonucu oluşan durum.
    (ikincimertebe, 28.04.2006 02:30)
  4. dudaklarını şişire şişire konuşup, karşısındakini tahrik edebileceğini, ya da etkileyebileceğini düşünen hanımlar.(bkz: aysun kayacı) ancak, bu durum onları seksi değil, itici yapıyor. arkadaşım dudağın büyükse büyüktür, küçükse onunda kendine göre bir çekiciliği, bir sevimliliği vardır. gereksiz kasmaya, saçmalamaya ne gerek var? diye de bir soru koptu yüreğimden.
    (emma, 28.04.2006 09:36 ~ 02.05.2006 20:07)
  5. özellikle şamyel halini alan dudaklarla (angelina joliehariç) birçok kadının düştüğü durum...

(bkz: hayatın silikon üzerine kurulmuş olması)
    (lee, 15.05.2006 01:47 ~ 01:52)
  6. (psychick, 15.05.2006 03:42)
  7. makyaj+küpeler+bilezik fln,hele bir de paris topulu ayakkabılar varsa düşülesi muhtemel durum.(denemeyin derim ben.ya da ne bileyim deneyin de görün)(bkz: bilemek ayıp değil öğrenmemek en acısı)
    (un ventilateur de slipkot, 23.08.2006 17:31)
  8. kimi zaman gözüme çarpan ayrıntılar;
    sürülen kırmızı rujun dişleri de etkisi altına alması.
    giyilen yüksek topuklu ayakkabıdan sebep penguen gibi yürümek.
    (gülümsün, 23.08.2006 17:36 ~ 17:37)
  9. fotoğraflı örnekleri için yonjaya bakılabilir. istemediğiniz kadar örnek mevcut.
    (charlienin dorduncu melegi, 23.08.2006 17:57)
  10. özellikle kocasına aşık kadınların düştüğü durumdur kocasının yeni heyecanlar yeni tutkular yaşamasnı önlemek en azından bunları kendisiyle yaşamasını sağlamak için yapılan davranışlardır nitekim bu davranışlar er kişi üzerinde erotik bir etki yerine (bkz: şahin k) etkisi yapabilir.her gün yemek çamaşır bulaşık ütü v.s. ile uğraşan eşi gelince yorgunluktan bitap düşmüş olan hatun kişi o gece erkeğinin aklını başından almak ister fakat bunu yaparken komik duruma düşmemek gerçekten zordur diye düşünüyorum.örneklemek gerekirse;

-osman!hoşgeldin aşkım
    -hayırdır sesin mi kısıldı?
    -bu benim erotik sesim osmanım
    -vıışşş
    -aşk yuvamıza geçelim mi boğa duruşlum
    -sen kime boğa diyon la homuğa goduğum hem bu ne kılık ruju dudağına mı sürüyon dişine mi anlamadım
    -ama osmanım
    -osmanı sikiyim
    -beni sik benii
    -hasbinallah!!!
    (eşkiya illegal, 28.03.2008 11:08 ~ 11:09)
  11. mekanı tam hatırlamıyorum bowling oynuyordum tüm estetikliğimi kullanarak. yan tarafımda ki masa da oturan hatun iki güzel lafa tav olmuş ve masaya sonradan dahil olmuştu arkaya doğru saçlarını yapıştırmış lavuğun biri tarafından, sanırım iyi laf da yapıyordu. ayrıyetten mekanda gold üyeliği de vardı bunun sıra beklememe, ucuza oynama gibi avantajları da vardı, ama o an ki en büyük karizması yanına çektiği hatunu önünde ki panelden oyuna dahil etme hakkıydı.

herneyse, artık estetikliği bırakmış saçları yalama olmuş herifin sonradan masaya dahil ettiği çikoputanayı süzüyordum..bütün konsantremi yerle bir etmişti. ve atış sırası ona gelmişti ki kendi için bir top seçiyordu dışarıya doğru büzüp kışkırtan bir o kadar salak, bir o kadar seksi anna nicole smith edasıyla.

ama salak, malak hikayeydi. çevresiyle alakası olmadığı halde onlarla cilveleşen bu hatun topu fırlattıktan sonra ki hastanelerin duvarlarında ki hemşirenin susun! pozunu biraz değiştirip, parmağı her attığı atıştan sonra ağzına götürmesi ''başlıkta da belirtilen bu sanırım'' onun ne kadar komik ve salakça olduğunun göstergesi olsa dahi, beni oyundan men etmeye, yanında ki dallamayı da gece boyu rahatlatmaya yetmişti.
    (obsession, 28.03.2008 12:20)
  12. yeni nesil gençlerin özellikle dudaklarını "üüüüüüüüü" dercesine büzüştürüp, "yazık nan otistikmiş bak, eli yüzü de güzeldi halbuki. neyse tıkla diğer resme" dedirten hadise.
    (un4saken, 28.03.2008 12:57)
  13. sevişmek için daha iyi bir nedendir en azından . yani bu komiklik, şirin bir komiklikse. seksi değil de doğal ve sakar şirin(e)lerden hoşlanıyorsanız aşık olmak için güzel bir sebeptir. yerim!
    (yazar ne yazar ne yazamaz, 20.09.2009 03:23 ~ 03:24)
  14. paris hilton. bakınız bunun stars are blind diye bir şarkısı ve bu şarkıya çektiği videosu vardı. makyaj iğrenç, mekan klişe (bkz: kumsal), bir de sabit durarak anca kas sergileyen jigolo kılıklı bir herif. parisçiğim kumlarda kendini bir o yana bir bu yana atarak süper seksi olduğunu zannediyor; arada adamın üzerine çıkarak ohh noo no no diyordu. adam hala sabit.
    (raspberryswirl, 20.09.2009 04:03)
  15. (bkz: tiki)
    (rumuzsuz, 20.09.2009 05:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil