mekanı tam hatırlamıyorum bowling oynuyordum tüm estetikliğimi kullanarak. yan tarafımda ki masa da oturan hatun iki güzel lafa tav olmuş ve masaya sonradan dahil olmuştu arkaya doğru saçlarını yapıştırmış lavuğun biri tarafından, sanırım iyi laf da yapıyordu. ayrıyetten mekanda gold üyeliği de vardı bunun sıra beklememe, ucuza oynama gibi avantajları da vardı, ama o an ki en büyük karizması yanına çektiği hatunu önünde ki panelden oyuna dahil etme hakkıydı.
herneyse, artık estetikliği bırakmış saçları yalama olmuş herifin sonradan masaya dahil ettiği çikoputanayı süzüyordum..bütün konsantremi yerle bir etmişti. ve atış sırası ona gelmişti ki kendi için bir top seçiyordu dışarıya doğru büzüp kışkırtan bir o kadar salak, bir o kadar seksi
anna nicole smith edasıyla.
ama salak, malak hikayeydi. çevresiyle alakası olmadığı halde onlarla cilveleşen bu hatun topu fırlattıktan sonra ki hastanelerin duvarlarında ki hemşirenin susun! pozunu biraz değiştirip, parmağı her attığı atıştan sonra ağzına götürmesi ''başlıkta da belirtilen bu sanırım'' onun ne kadar komik ve salakça olduğunun göstergesi olsa dahi, beni oyundan men etmeye, yanında ki dallamayı da gece boyu rahatlatmaya yetmişti.