görseller
kadınların hayır diyemeyeceği erkekkadınların hayır diyemeyeceği erkek
kadınların hayır diyemeyeceği erkek 
belki ilginizi çeker
  1. · son günlerde sözlükte daha da belirginleşen durum
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · boylumlama
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · itü sözlük
  8. · toganus
  9. · bebek

kadınların hayır diyemeyeceği erkek  

sayfa  / 2
  1. varlığı konusunda genelde bütün kadınların ikiyüzlü bir tutum sergilediği erkektir."sıradan bir sevgiliye sahip,ortalama bir kadına veyahut kıza (nefret ettim bu detaydan) şu soru yöneltiğinde:"bir tarafta sevgilin var,diğer tarfta johny deep ve brad pitt ikilisi; johny ve brad bırak şu angutu gel bizimle takıl bu gece dese ne yanıt verirsin?" hemen hemen bütün kadınlar yada kızlar :"ay tabi bırakmam aşkomu!!!","o bir yana dünya bir yana!" , "dünyanın en yakışıklı adamı benim için o!" şeklinde alabildiğine samimiyetsiz cevaplar vermektedirler.sevgiliye yapılan "bulgur" muamelesi oldukça yanlıştır.
    (solucandil, 23.01.2009 03:34)
  2. hiç erkektir. olmayan yani. kadındır lan o zaman. dur olmadı bu.
    (sofist tepen sokrates, 23.01.2009 03:35)
  3. karizmatik, iyi görünümlü, nazik, kelimeleri ve cümleleri iyi seçen, zaman zaman da olsa romantik, müzikten anlayan erkektir. nesli tükenmekte olan erkekler katagorisine girer.
    (ironie, 23.01.2009 03:41)
  4. hiç soru sormayan müneccim erkek
    (dazz diaz, 23.01.2009 04:30)
  5. erkeklikten nasibini almamış erkek. o zaman da ibne oluyo. bu da olmadı.
    (sofist tepen sokrates, 23.01.2009 04:37)
  6. çapkın erkek yoktur, çapkın kadın vardır. bi erkek ne yaparsa yapsın kadın hayır demisse o hayırdır. ama bi kadın istiyorsa eğer erkeğin o işten kurtulabilmesi çok zordur.

dolayısı ile yukardaki önermeye göre;

1. madde: kadınların hayır diyemeyeceği erkek diye bişey yoktur.
    2. madde: 1. maddenin değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
    (dirent, 23.01.2009 09:41)
  7. kadınların hayır diyemeyeceği erkek yoktur. yoktur öyle bir erkek sonuçta. kadınlar tek düze insanlar değildir ki tek tip bir erkekten hoşlansınlar da o erkeğin genellemesi yapılsın. kadın zaten çözülemez bir varlıktır. gerçi erkekte öyle. sonuçta insanoğlu. herkesin kendine göre farklı seçenekleri var. bir erkek/kadın üzerinde kullanılan taktik diyelim, başka bir kadın/erkek üzerinde geçerli değildir. bu durum da her kadın için farklı bir hayır denilemeyecek erkek yaratmak lazım. eh o da herkese nasip olmuyor tabi. arada bazı şanslı kadınlar ve erkekler var.
    (bana bir nick bulun, 23.01.2009 09:55)
  8. (bkz: jude law)
    (cherrylips, 23.01.2009 11:23)
  9. (bkz: yes man)
    (erken teşhis, 23.01.2009 11:33)
  10. (bkz: sawyer)
    (zardanadam, 23.01.2009 11:37)
  11. kadınların geçici olarak evet diyebileceği erkeklerin rüyası.
    (efendi 1 adam, 23.01.2009 12:08)
  12. (uykulu, 23.01.2009 12:09)
  13. (anophelos, 23.01.2009 12:10)
  14. elde edilemeyen erkektir lakin elde edilen erkeğin değeri düşer.
    (syd barrett, 23.01.2009 13:09)
  15. (white shadow, 23.01.2009 13:18)
  16. böyle erkek vardır, ama yalnız kadınlar değil erkekler de hayır diyemez bu erkeğe. kapanın elinde kalan bir erkektir.
    (tozduman, 23.01.2009 13:36)
  17. bunun için marilyn monroe'ya kulak vermekte yarar var sanırım.

olayı kısaca anlatayım. marilyn the seven year ıtch'in setinde sürekli sorunlar çıkartır. set ekibine saç baş yoldurtur. diyaloglarını bir türlü ezberleyemez. bu filmde de yaklaşık üç dakikalık kesmeden çekilecek bir sahne vardır ve herkes endişelidir. yönetmen kayıt dediğinde hiç kesmeden, üç dakika boyunca diyaloğunu aksatmadan söyler ve tek seferde sahne çekilir. yönetmen ok dediğinde set çalışanları sevinçten alkış tutarlar.
    yönetmen sorar; marilyn nasıl tek seferde o uzunlukta bir diyaloğu kesmeden tek seferde konuşabildin?
    marilyn cevap verir; çünkü bu diyaloğu inanarak okudum da ondan.

şimdi başlığa uygun düşen diyaloğu buraya yazalım.

sahne 85 (oturma odası, gündüz. richard ve genç kız)

richard: "kabul et, aklı başında hiçbir güzel kız beni istemez. onun isteyeceği gregory peck'tir.

genç kız (marilyn monroe): güzel bir kızın ne isteyeceğini sen nerede biliyorsun? güzel kızların aptal olduğunu sanıyorsun. sanıyorsun ki, bir kız gittiği partide vücutlu, şık kıyafetli, ortalıkta yırtıcı bir kaplan gibi dolanan, "çok yakışıklıyım, kimse beni reddedemez" edalı bir herife tav olur. bence olmaz, o odada bir başkası vardır, köşeye çekilmiş, biraz gergin ve utangaçtır, terleyip durmaktadır. önce yanından geçip gidersin, fakat sonra hassas, nazik ve endişeli bir tip olduğunu sezinlersin. sana müşfik, sıcak davranacaktır. işte bu çok heyecan vericidir. eğer karın olsaydım, seni kıskanırdım. (uzanıp richard'ı öper)

edit: züğürt tesellisi değildir.
    (kürsat bana bi kitap alsana lan, 23.01.2009 13:41 ~ 14:00)
  18. cebinde kırmızı janjanlı kutu içinde yüzük taşıyan tüm erkekler kadınlar için biçilmiş kaftandır, duygusallıkları o derece yüzüğe bağlıdır yani.
    (bkz: sad but true)
    (hacktor, 23.01.2009 13:51)
  19. johnny depp veya josh holliway çakması bir imajınız varsa bu erkek klansmanına girebilirsiniz. bu kızların sevişirken tavana bakıp sanki gerçek johnny (veya josh) ile seviştiklerini düşünmeleri muhtemeldir. bizdeki kafaya poşet geçirme ritüelinin bir benzeri.
    (nickim elli karakteri geçemezmiş çok bilmişsin sen, 23.01.2009 13:56)
  20. (maladie, 23.01.2009 14:03 ~ 14:05)
  21. genelde çok paralı,biraz eli ayağı düzgün,hafif romantik ve nesli tükenmek üzere olan erkek türü...
    (bourgeois, 23.01.2009 15:14)
  22. biraz da erkeğin istediği şeye bağlı olan durumdur.. yani istemesini bilen erkeğe hiçbir kadın hayır demez.. ama yine de johnny depp ve mel gibson reddedilmesi zor olanlardır..
    (suursuz, 08.03.2009 23:47)
  23. kibar, efendi, modası geçmiş bile kabul edilse kadın arabaya binerken kapıyı açan, mantosunu tutan, sandalyesine otururken yardımcı olan, hangi bahane ile olursa olsun gül göndermeyi ihmal etmeyen, azcık da tipi düzgün olan adamdır.

kadın, restaurant vb. yerlerde tuvalate gidince o helanın önünde bekleyen erkek modeli kadınların hayır demesi gereken bünyelerdir. onlar centilmen değil , olsa olsa cem yılmaz'ın konu mankeni olurlar.
    (efendi 1 adam, 08.03.2009 23:59 ~ 09.03.2009 00:00)
  24. nikah memurudur.
    ( kimse yazmamış lan bi ipnelik var ama du bakalım )
    (fular, 10.03.2009 00:08 ~ 00:08)
  25. (bkz: ben)

yanlış anlaşılmasın, ben mutlaka yazılmıştır diye baktım ve ne göre(meye)yim, yazılmamış! sırf olması gerekir diye yazdım yani ben değilim yoksa..
    (hani boşuna tanışma mesajı atmayın hüheh)
    (cd temizleme bezi, 10.03.2009 00:13)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil