kadınların bakışları 

adana çık aradan

1. (bkz: keskin sirke irise zararlıdır)
    (marooned, 06.10.2004 12:09)

2. belirli bir yaştan sonra süzme işlemine dönüşür ; boya badana yapar gibi yukarı-aşağı, yukarı-aşağı...
    (thereddeer, 06.10.2004 12:53)
  3. (bkz: erkeklerin bakışları)
    (varolmayan şövalye, 06.10.2004 13:52)
  4. sadece bakmak için atılan bakışlar değildir. bir çok şeyi anlatır o bakışlar. sevdiklerini, hoşlandıklarını, nefret ettiklerini, kıskandıklarını, çekemediklerini, küstüklerini, barıştıklarını, kovmak istediklerini, yanından bir saniye bile ayrılmak istemediklerini anlatırlar. kısaca kadınların gözleri sadece görmez, aynı zamanda da konuşur. başkalarının yanında dile getirilemeyen her şey gözlerle anlatılır. çocukluğumuzda annemizin bize anlattıklarını gözlerle büyüyünce sevgiliye anlatırız gözlerle.

bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi
    kalbinizi dolduran duygular
    kalbinizde kaldı. *

(bkz: bir göz fetişisti olarak ascella)
    (ascella, 11.10.2004 00:17)
  5. göz fetişisti adamın içini eritebilecek, tek bir bakışla kendilerine aşık edebilecek bakışlar. *
    (cyberboy, 11.10.2004 01:40)
  6. bazıları vardır ki sanki delmek için yaratılmışlardır, bazen bunu makyajla yaparlar bazılarında da allah vergisidir.
    bir de tabii çok fazla ayrıntıyı yakalarlar bu sebeple her erkeğin bu tip bir "bakış" a ihtiyacı vardır
    (tainakan, 11.10.2004 02:38)
  7. kadından kadına değişir eğer özel biri ise akşamdan sabaha baksın bana sorun değil
    (legionturk, 11.10.2004 14:29 ~ 14:29)
  8. kadınların başlıca iletişim araçlarındandır.
    bazıları öyledir ki "bak bana" dedirtir.

ama o bakışların etkili bir sesle harmanlanmış olması temenni edilir.
    (smooth, 26.03.2005 13:36)
  9. "oturup kitap yazabilirdim her saniyesi için bana dipsiz sevginle baktığın o titrek gözlerle" diye bir cümle söylüyorum başlığı görüp de başlığı benim açımdan ilgilendiren insanı düşününce.
    (hell guardian, 27.03.2005 19:59)
  10. insanı hem korkutacak hem de esir alacak kadar derin bakışlardır.

annelerin bakışları vardır bir de; misafirliğe gittiğinizde size uslu durmanız gerektiğini anlatan bakışlar veya o'na anneler gününde aldığınız çiçeği verdiğinizde size bakan sevgi dolu gözlerindeki bakışlar...
    her bakış bir anlam ifade eder. gözlerin yalan söyleyemediği gerçeği vardır bir de.
    (gülümsün, 30.04.2005 17:29)
  11. kadın kişi anne ise

(bkz: eve gidelim senin ağzına sıçıcam bakışı)
    (bkz: otur oturduğun yerde bakışı)
    (bkz: sakın geç kalma bakışı)
    ......

kadın kişi sevgili ise

(bkz: kim bu kız bakışı)
    (bkz: istemem yan cebime koy bakışı)
    (bkz: sakın aklından geçireyim bile deme bakışı)
    ......
    (juda, 16.06.2006 18:01 ~ 18:01)