erkekleri anlamak, onları tanımaya çalışmaktan, onlardan kazık yemek, üzülmek ve üzmekten yorulmuş bir bayanın başına gelebilecek oldukca doğallaşan durum.
içinden gizliden gizliye bir takım eğilim bulunmayanlarda pek gerçekleşmeyecek durumdur.ha kadınları tanırsın,hepsinden ayrı ayrı nefret edersin,illaki herkes seksüel mi olmak zorunda,sende aseksüel olursun,ibne olmanın ne anlamı var.
-bak cevat, bu nigar.
+memnum oldum.
-bu da leyla.
+merhaba.
-bu arkadaşımız da elif.
+selam.memnun oldum kız.
-ve esra.
+naber ayoool?
-bu da ibrahim.
+aslan gibi maşallah canııım.ne tatlı şeysin sen.
erkekleri tanıdıkça eşcinsel olan kadınlardan çok daha vahim durumdadırlar. kadınsız hayat mı olur estetik mi olur lan hadi oradan! iki kadın dünyayı yerle bir edebilir ama erkeğin hiçbir sayıyla kombinasyonu ya da permütasyonu bi halta yaramaz. ancak kendilerini idare ederler işte o da onlara yeter.
tencere oldum kulpumu da takayım hadisesinden başka bir şey değildir. zirâ kadından bıkmak nasıl bir düşüncedir anlamam. hem bir kere gay olmak ya da eşcinsellik falan filan adı her neyse işte; hiç de sanatsal durmamakta. sanatsal olmayan tüm eylemlere de karşıyım ayrıca. karşı cins her zaman daha çekici olmalıdır kanımca. yok öyle eğilim falan bahane üretmeyin öyle. dünyada 4 milyara yakın kadın var yahu elini sallasan ellisi hangi birini tanıdık ki daha. toplasan iki elin parmak sayısını geçmez.
kanımca bir çaresizlik durumudur .(bkz: naçarlıkta zirve) tüm şanslarını denediğini sanıp, umudunu yitirme anıdır. genelde "an"lıktır ama o kesin.
"aman yaaaaaaa ben gay olcam, ne varsa erkeklerde var". cümlesiyle karar verilebilir; ancak gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki, bu tür ani kararlardan cazip bir karşıcins karşısında anında cayılmaktadır.
-üfff bacaklara bak!! kurrrban olurum ben sana
- hihaeio!! lan sen gay olmucak mıydın, hani artık mini eteklerle değil uzun saçlı piirsinglilerle ilgileniy'odun?
- allasen, ne gayi yaa kim dedi, ne zaman ben değildim o..
halihazırda eşcinsel olan fakat toplumsal arenada kendini ifade fırsatı bulamayan, daha doğrusu bulmasına izin verilmeyen, kız arkadaşlarının çetelesini tutup gurur kaynağı haline getiren ebeveynler ve ilk fırsatta evlenmesi için kız beğendirmeye çalışan gönüllü aracılar sayesinde kendini tanıma imkanı yakalayamayan erkeğin kendini bulduğu ana tekabül eder. sorun tanıdığı kadınlar değildir, tanıyacağı kadınlar da değildir. sorun kapsama alanına kadınların girmemesidir. eşcinsel eğilimlerde gözlenense artış değil, farkediştir.
eşcinsel eğilimlerin ortaya çıkması kişinin kendini tanımasıyla gerçekleşebilecek bir durumdur, bunu kadınları tanımakla ilişkilendirmek bahane bulmaktan başka birşey değildir diye düşünmeme sebep olmuş, geçersiz olduğunu düşündüğüm söz.
"31 olsa çekilmez" ekolünden gelen kadınlar ile uzun zaman geçiren ve onları anlamaya çalışan erkeğin bu duruma illallah edip, bıraktım ben bu işleri diyerek, erkek arkadaşları ile daha fazla zaman geçirmesi ve birlikte görülmesi durumunda çevre tarafından yapılabilecek yanlış tespittir. zira es cinsel olunmaz, es cinsel doğulur.
kadınlardan soğumaktır. lakin burada ' kadınları tanıdıkça ' ifadesini bahane olarak tanımlıyorum. herşeyin bir bahanesi mutlaka vardır. bu konuda, kadınların arkasına sığınılmış. kadınlar, şöyle böyle çok çektim, süründüm vs. bu hale gelmemin sebebi onlar tarzında saçma sebepler. bir insanın içinde o potansiyel yoksa her ne olursa olsun, hemcinsine karşı ilgi duyacağını sanmıyorum.