yapıldığı takdirde çocuğun kime benzediği tartışmalarının yaşanmayacağı aktivitemsi.ayrıca klonlamanın bir başka boyutuda olabilir ki zaten olacak çocuk direkt anneye benzeyecek.erkek olma ihtimali varsa o konu beni aşar
gerçekleşmesi durumunda son erkek kuşağın kişi başına düşen kız miktarı itibariyle en şanslı kuşak olacağını düşündüren gelişme.
ayşe: boş ol, boş ol, boş ol...
ali: ne diyon sen ya? o bi kere bize özgü bi replik?
ayşe: artık bize özgü... sana ihtiyacım yok ki bundan sonra... ayrıca mastürbasyon yaparken daha çok zevk alıyorum... ömrümde seninle orgazm yaşayamadım... sensiz çocuk da yapabileceğime göre basıp gidebilirsin...
ali: ne demiş ünlü türk düşünürü
gaftici fethi? "karı; her yerde karı"
-anne, ben senin bilezikleri satıp yedim.
+allah seni kahretmesin hayırsız evlat. sana saçımı süpürge etmedim mi? sana hem ana hem baba olmadım mı?
-tamam baba, kızma.
alman ve isviçreli bilim adamlarının dünyaya boş beleş buluşlar yapmasının son halkasıdır. niye böyle bir olay yapıyorsunuz arkadaş ne gerek var erkek sıkıntısı mı var dünyada... resmen taraf tutuyorsunuz madem erkeksiz döllenme yapıyorsun karşısına kadınsız doğum yapmanın alternatifinide koy,yarın öbürgün benim karım ben seni bırakıyorum gidip suni döllenicem derse ben almanyaya gidip hepinizi sopadan kırmazmıyım arkadaş...
(bkz:
yetiş ya muhammed yetiş ya ali)
- bu
dildo senin baban yavrum.
ülkemizde kadın programları vasıtasıyla cehalet ile birleşip korkunç bir tartışmaya dönüşebilecek olay...zira konulara bilimsel olarak yaklaşamayan türk ev hanımlarımız ve bu programlara çağırılan bir takım ne olduğu belli olmayan bilirkişi ve halkın sevgilisi olan ama kesinlikle bilim adamı olmayan kişiler ile birleşerek, taşıyıcı anne meselesinde de, 2 kişiden alınan embryonun başka bir kadının rahminde gelişmesine de karşı çıkıp, daha da ileri giderek doktorların karşısında çocuğu taşıyandır annesi diyebilmekte, beni korkutmaktadırlar, yahu başka erkek ve kadından alınıp birleşmişler, nasıl taşıyana ait olur diye sorası geliyor insanın. tüm bunlardan sonra bu yeni gelişme ile dünyaları ve hatta inançları sarsılacak esas onu bekliyorum...bilimi hiçe saymayalım cehaletimizin ardına sığınıp.
bence yanlış değil. işin etik yönüne karışmam ama y kromozomunun zamanla küçüldüğü bu gidişle ilerde yok olacağı düşünülünce adamların yaptıkları hiçte yanlış değil.
gereksiz bi ugraş. heryerde gürül gürül nehirler akarken iki hidrojen bir oksijenle su yapmak kadar gereksiz bir ugraş.
belki şu olabilir adam sperm üretemiyodur ondan alınan kemik iliğinden sperm yapılıp çocugu olması saglanabilir.
-abi napıyosun
-erkeksiz sperm yapıyorum
-yapma be nasıl oluyo
-kemik iliğinden hücre alıyorum milyon dolar harcıyorum sabahlara kadar çalışıyorum sonunda sperm oluyor
-gerek yok abi ben evde erkekli sperm yapıyom hem bedava hemde çok zevkli
-aslında en güzeli doğalı demi
-tabi abi
kadınların çok büyük bir çoğunluğunun sallamayacağı
* gelişme. bir o kadar da gereksiz.
(bkz:
sizin gezegende aşk var mı aşk)
(paşa mou, 15.04.2007 12:31 ~ 27.04.2007 20:23)
o doğacak bebekler her şekilde annelerine çekeceği için dünyanın sonu olacaktır.
düşünsenize bütün genlerini bir kadından almış bir canavarı.
şimdiki yaşam şartlarına göre yeryüzünde 6 milyar kat kıskançlık, 6 milyar kat anlaşılmazlık, 6 milyar kat içten pazarlık, 6 milyar kat şeytanlık....
aman aman, evlerden ırak...
"kime çektin lan sen it sıpası" deyimi de tarihe karışır böylece.
kıyametin küçük alametidir.kadının kendinden mi yoksa başka kadından üretilen spermle mi olur,teknolojik gelişmeler cevabı verecek.
sadece seks için seks çağı başlar.bayanlar için ekonomik özgürlük kavramıyla başlayan kendi ayakları üzerinde durma trendi bir aşama daha kaydeder.
"olmaz rüknettin'ciğim.kendi çocuğumu kendim yapmak,doğurmak;erkeğe muhtaç olmamak istiyorum."
"hö???!!! nasıl yani? kendi kendini mi şeyedecen?"
"hayır gerizekalı rüknettin,kankam aysel'le anlaştık,birbirimize sperm yapacaz"
"demek ki önce aysel'i şeyedeyim?"
"ne saçmalıyon sen?"
"taş gibi hatun şu senin kankan diyordum"
"iğrençsin"
"evlenme teklifimi geri alıyorum"
"ne bok yersen ye"
(senin baban bir melekti yavrum...)
doğacak çocuğun psikolojisinin pek de iplenmediği eylemdir. başarılı olur da dünya kadın olursa nolur? artık uzaydan yabancılar gelse de ateşimizi söndürse diye beklerler. ama işin bilimsel yönü vardır o ayrı. pek çok gelişmeye neden olabilir. çalışmaya devam etsinler.
bilim adamları, y kromozomunun sadece orijinal erkek sperminde olmasından dolayı, bu deneyin gerçekleştirilmesi halinde sadece kız çocuğunun olabileceğini söyleyerek, erkek çocuğun olabilmesi için ille de bir erkeğe ihtiyaç duyacaklarını belirterek yüreklere su serpmişlerdir.
-öğretmenim,çok mutsuzum..
+neden yavrum?
-annemle annem sürekli tartışıyorlar..
+o ne lan?
kadının yumurtasının da üretilebilmesiyle insansız bebek yapmaya dönüşebilecek eylem. size bir şey hatırlattı mı?
(bkz:
the matrix)
babaya benzemeyen bebeklerin doğumuna neden olacak olan hadisedir.
erkek neslinin kırmızı karta doğru ilerlediğini düşündüren ve aynı saniye içinde gayri ihtiyari "pes!" dedirten duyum.
açın yolları kadınlar dünyayı ele geçiriyor.
http://www.milliyet.com.tr/...(te5ir, 23.04.2007 23:09)
eğer gerçekleşirse, üşenmeden araştırma merkezine gidip "
zannedersem tek eksiğiniz yarraktı?" diye soracağım durumdur. her ne kadar bir soru cümlesi için iyi bir seçim olmasa da, verecekleri bilimsel temelli
evet cevabıyla kaderime küsüp,
tombala çekerek evime döneceğimi de biliyorum, evet.
(bkz:
giriyi evet diyerek bitirmek)