kadın yazarlara ayar vermeye çalışan erkek yazar 

adana çık aradan

1. günümüz türkiyesinde, özellikle anadolu kökenli erkek yazarlar tarafından, kendi abazanlığını bile bile, kadına yakın olup onu pohpohlamak ve de yüreğine yakın durmak varken, onu enformasyon yönünden al aşağı etme çabasındaki yazarlardır.

nedir? şimdi o bayandır ve sen de abazansındır. ne çeşit bir salaklıktır ki bu o bayan yazarı alt edince benliğin kabaracaktır? kıro ve abazan olduğuna göre, erkeği alt edip yükselmek erkeğin konumuna daha uygun değil midir? kadını alt etmeye çalışıyorsan "neyin peşinde" olduğun belirsizleşmez mi? ayrıca kadının her şeyi bilmek zorunda değildir ki? onu yönlendirecek olan erkektir.

kadının huyuna gidip yavaş yavaş öyle birden "slm asl" olayına girmeden inceden sarsan hatun bünyesini, sonra hatunun kasıklarına inen kasılmalara kadar ilerleyebilirsin aslında. ama bunu yapabilecek zihinsel yeterliğin olmadığından böylesin, anlayabiliyorum. ama yine de bi dene... yani emin ol ki onu "alaşağı etme" gerizekalılığından daha çok işe yarayacaktır.

ulan abazanlıktan kırılıyorsunuz, otuzbirden ellerinizin en işlemeyecek kas miyofibrilleri gelişip herkül kası kıvamına gelmiş, hala kadınlara ayar vermeye uğraşıyorsunuz. bu mu anadolu erkekliği?

beddua: ironi zanneden arılar bal bulamaz olsun.
    (jimela morrison, 09.07.2007 01:38 ~ 01:42)

2. "ay etrafımdaki her erkek beni sikiverecek valla" düşüncesindeki kadın modellemesidir. bu modellemeyi yapan kadın bir erkeğin bir kadınla konuşmasının tek sebebinin "sikiş sokuş" amaçlı olduğunu sanar.* insanları kadın ve abazan diye ikiye ayırabilir. anadolu erkeği mi? canım onlar zaten "kıro ve abazandır". "bak bu böyle değil şöyle bir şey var" tarzı insani diyaloglara, beyin fırtınalarına da ne gerek var ki zaten. gömleği parçalayıp göğsümüzü yumruklasak, yandaki erkeğe de kafayı gömsek "uygun konumumuza göre" daha yükselmez miyiz? am peşinde erkek zaten kadının her dediğini doğru kabul etmek zorundadır.
    "aa aa bunu bilmediğimi nası yüzüme vurursun. beni sikmek istiyosan her dediğimi onaylıcaksın. kıro ve abazan olduğuna göre de mutlaka beni sikmek istiyosun o zaman niye onaylamıyosun?" tarzı çift gerektirmeleri kurmuştur kafasında. "beni beğenmeyen, fikirlerimi kabul etmeyen adam zaten gerekli zihinsel yeterlilikte değildir." fikrindedir.

bir erkeğin yanlış gördüğü bir fikri eleştirmek yerine kafa sallayıp, onaylayıp sıcak gecelere, kasılan kasıklara akması önerisi de en basitinden "elin sikinin derdine düşmek"tir.

beddua: am,göt aşkına fikrinden duruşundan kişiliğinden ödün verecek abazanlar el kremi bulamaz olsun.
    (selin, 03.06.2008 10:20)