|
|
- biri bağıra çağıra diğeri kafasına göre. 29 yaşındayım hiç yakalayamadım o bağıra çağıra olayını. artık ne kuruyolarsa kafalarında çözemedim yani. o hale gelmem için 3-5 sene hapis yatıp çıkmam lazım herhalde normalde.
edit: başlık üste kalmış.
- en büyük fark birinin orgazm, diğerinin ograzm olmasıdır...
- kadın orgazmı törenlerle kutlanırken, erkek için bu gibi cicili bicili şeyler yapılmaz hiç.
karga gibi gelir erkek.(kuzgun, 31.07.2008 16:13 ~ 16:13)
- hassas bir partnere sahip olan kadınların yaşama şansına sahip olması ancak erkeğin yaşaması için hassasiyet masasiyet gerekmemesinde ifadesini bulan farktır.
(bkz: eksi oy alacağını bile bile giri girmek)
- en önemli farklardan birisi kadın orgazm anında boşalırken, erkek bunun tam tersi orgazm sırasında boşalıyor.
- şöyle bir şey* vardı, aradım buldum, buyurunuz:
http://www.zindan.net/...
- biri zaman ayarlı bombadır.
diğeri her an patlamaya hazır bomba.
- kadını uyarmak gerekir, erkeği uyarmasanda olur. alakalı olarak ta;
(bkz: @2593083)
- kadın kısa aralıklarla veya ard arda birden çok orgazm yaşayabilir. erkek bir kere boşalır ve bir kere orgazm olur. kadınların çığlık atması filan da bununla ilgilidir.
(tatalu, 31.07.2008 16:57 ~ 04.08.2008 13:55)
- erkeği ilişki sırasında uyarmak orgazm için yeterlidir.
kadını ise ilişkiye girmeden önce uyarınız. misal;
-hümeyra şimdi ilişkiye gireceğiz ya,
+evet, hilmi?
-bana bak boşalmazsan ağzını yüzünü dağıtırım! uyarmadı deme!
sonucu deneyip de memnun kalmayan özel mesaj atsın, dalgamı geçeyim.
- fikir beyan etmek için aynı bünyenin hem erkek orgazmını hem de kadın orgazmını yaşaması gerektiğini düşündüğüm farklardır. uyarılmadı pardon uyarmadı demeyin, benden pas.
- erkek orgazmı ferrari gibidir.. sıfırdan 100 km hıza 3,4 saniyede çıkar.
kadın ograzmı ise; murat 131 gibidir. canı isteyince gider. gittimide durmaz. cünkü freni tutmuyordur.
- birinin taklidi yapılabilir, diğerininse yapılamaz.
|