|
|
- kadının damarına basılma durumu ile intikamın derecesi ve şiddeti doğru orantılıdır. bir kadına ne kadar acı verilir ise, bunun acısını kanarta kanarta çıkarması bir o kadar da acı verici olacaktır. büyük bir ihtimalle beddua ederek başlayacaktır işe. daha sonra türlü entrikalarla devam edecektir. eğer ki öfkelenmiş kadın yanına bir de arkadaşlarını alırsa, kişinin mahalle, hatta ve hatta şehir değiştirmesi tavsiye edilir.
(niobe, 05.11.2008 10:51)
- ''tamam canım, sen yeter ki mutlu ol, ben alışırım sensizliğe'' cümlesi ile başlayan planlar silsilesidir.
çoğu akıttığı göz yaşlarının peşindedir, bir iki damla değil, şelaledir hedefi.
intikam planları yapan bir kadını gözlerinden tanıyabilirsiniz. eğer intikam planı yaptığı kişi sizseniz, ya annenizden yardım alın, ya da uzaya çıkmanın yollarını arayın.
- acıtır. hiç bir erkek bu kadar sert olamaz intikam yemini ederken. bir damla gözyaşı uğruna neleri yapar kadınlar ne planları vardır. aslında bir kadını tanımanın en iyi yolu aldatılmış halde ya da bir hiç uğruna terk edilmiş haldeyken onun yanında olmaktır. amacı acı verip unutulmaz yapmaktır kendini. çünkü o yapılanları unutamaz istese de unutamaz. unutmadığı için unutturmamalıdır da kendini.
- (bkz: doktor serap)
- (bkz: atın intikamı)
- acı olur. ama; öyle göte giren şemsiyenin açılması falan gibi bir acı değil bu, daha beteri. şemsiyenin açık halde göte girmesiyle kıyaslayım diyorum, o bile az kalıyor. yok, bu çok abartı oldu da, hakkaten kötüdür ya, allah düşmanımın başına vermesin.
malumunuz; kadın ince eleyip sık dokuyan, her detaya kafa patlatan, yeri geldiğinde de gayet sinsi olabilen bir canlı. hani her daim kafasında dolaşan tilkileri mevcut da, canı yandı mı gözü dönüyor. böyle durumlarda kullanabileceği yegane silahıı, aklı. sinirlendiği, kırıldığı, üzüldüğü zamanlar, her ne kadar karşındakine kafa göz dalmak gelse de içinden, yapamayacağını bildiği için susuyor, geri çekiliyor ve kafadaki tilkilerin o mükemmel kurguyu yaratmasına müsade ediyor. ondan sonra akla hayale gelmeyecek intikam planlarının baş kurbanı oluyorsunuz.
intikam soğuk yenen bir yemektir derler ya hani, işte öyle oluyor kadın intikamı. sessiz sedasız, hissettirmeden uygulanan, detaylıca düşünülmüş planlar bütünü. farkettirmeden ağıza sıçmak gibi.
her durumda da intikam yemini etmiyor aslında. ufak tefek şeyleri görmezden gelebiliyor. demem o ki, bir kadını intikam alacak kadar zorladığınızda, kaçacak delik aramanız en makul davranış olur. zira, kadın intikamı feci can yakıyor.
- (bkz: kadının fendi erkeği yendi)
- eğer hemcinsi bir kadından alıyorsa bu intikamı yenilir yutulur cinsten değildir.
geçenlerde bir arkadaşımın tanıdığı bir kız ile konuşuyorduk ki intikam planlarını anlatınca resmen aranmış dedim. kızın yirmi yıllık kankası erkek arkadaşını ayartmış ve hiçbir şey olmamış çok normalmiş gibi davranmış. buna misilleme olarak benim tanıştığım kız da kankasının ne zaman bir erkek arkadaşı olursa aynısını ona yapacağını ne kadar kaşar damgası yerse yesin intikamının çok acı olacağını vurgulayıp duruyordu.
bir kadının bir kadına yaptığını kimse kimseye yapmaz.
- canını çok pis yaktığınız kadının birlikte plan yapabileceği bir grup arkadaşı varsa hızla uzaklaşınız. geceler boyu kritikler yapılır, zayıf noktalar hesaplanır, plan hazırlanır. zaman zaman (kızgınlık geçmeye başladığında) planlarda gevşeklik gözlenmişse de, ihtiyatlı olmakta fayda vardır, tekrarda, kaçınız, acı olur.
(bkz: psikolojik yıkım ekibi)(noema, 06.11.2008 02:27)
- bugün kısmen şahit oldum ve kadınlardan gerçekten korkulması gerektiğini bir kez daha gördüm. eminönü sahilinde yol ortasında durmuş bir otomobil. trafik sıkışmış. bir kalabalık oluşmuş insanlar yol ortasında kalakalmış bir aracın içindeki adama aceyip bir şekilde acıyarak bakıyorlar. ne oluyor lan altı üstü adamın arabası bozulmuş derken kalabalığa doğru biraz yaklaşmış oldum ve iki adamın aralarındaki konuşmasına kulak verince işin renginin öyle olmadığını 5 dk önce arabanın içinde bir de kadının olduğunu bu adamla kadının bilinmeyen bir sebeple tartıştıklarını ve kadının da arabanın kontağını alıp adamı araba ile başbaşa bırakarak çekip gittiğini öğrendim. zavallı adam arabayı ite ite gidiyordu. valla çok orjinal bir intikam.
- (bkz: kadın bedduası)
- (bkz: kill bill)
(bkz: shurayukihime)
- kriminal istatistiklere göre zehirleyerek öldürmenin, kurbanı uykuda ya da savunmasız olduğu anlarda öldürmenin, ciddi bir plan dahilinde tasarlayarak öldürmenin daha çok kadınlar tarafından gerçekleştiridiği ve bu cinayet tasarıların amatör ruhtan çok çok uzak olması gerçeğinin varlığı ile birlikte daha da anlam kazanır.
korkunuz.
- kısa ve öz ; unutmaktır.
"unutmaksa intikam, unuttuğunu da unutmaksa.."
- alıntıdır...
eski erkek arkadaşımla kahvaltı ediyoruz. onda kalan ve hatıra olarak sakladığı küpeleri isteyip istemediğimi soruyor, "gerek yok" diyorum. bunun üstüne bana dönüp bilmiş bilmiş "vermeyecektim de nezaketen sordum" diyor. aradan 10 dakika geçiyor, bu sefer ben ona sokuluyorum ve gözlerinin içine bakarak en seksi sesimle "beni yine ister miydin?" diyorum. gözleri parlıyor ve, "tabii ki, evet" diyor. bunun üstüne ben önüme dönüyorum ve "vermeyecektim de nezaketen sordum" diyorum. intikam biz kadınları gerçekten güzelleştiriyor.
|