|
|
- (bkz: öğretmene aşık olmak)
- (bkz: sıra dayağı sırasında ereksiyon olmak)
- yaşanmaması tarafımdan temenni edilmekte olan hede.
bunun gerçek olmadığını söyleyin yalan da olsa söyleyin!!??
- - hocam şimdi müdürümüz sizi odasına çağırıyormuş.
+ eee yavrum?
- sonra sizi masaya yatırıp bluzunuzun düğmelerini yavaşça açıyor.
+ devam et!!!!
- hocam beni müdüre şikayet etmek yok ama.
- kanımca her öğrencinin başına gelmiş , gelecek olan hede. lisedeki matematik hocasının rüyaya girmesiyle hatırlanan mazi.
- "hocam, gelin beraber fantazi kuralım." diyerek lafa girmek.
- abazanlıktan kırılan lise öğrencilerinin sık sık yaptıkları hadisedir. okula , öğretmenlik aşkıyla yanıp tutuşan bir genç öğretmen gelmiştir ve kendini azgın kurtların arasında bulmuştur. durum bundan ibarettir. illa çok seksi , çok açık giyinmesine gerek yoktur hocanın. dişi ve genç olması olası fanteziler için yeterlidir.
- amerikada gerçek olan mottodur.
- hergün birkaç öğrenciyi dövmemi zorunlu kılan fantezi türü. yapmayın olm ya!!
(bkz: eşi öğretmen olan yazarlar)
- doğrusu kadın öğretmenlerle ilgili fantezi kurmak kurmak olmalı. kadın öğretmenlerle fantezi kurmak, o şahısla beraber yapılacak birşey de olabilir. burdan çıkarılacak ders: hoca anlatım bozukluğu anlatılırken hocayı düşlemek yerine, dersi dinlemek daha iyi birşeydir. ne başlığı açana ne de altına yazanlara laf sokmak ya da ayar vermek gibi ezik bir amacım yoktur. sadece bu tarz hataları yapmamaya özen göstersek daha iyi olur diye düşünüyorum.
- (bkz: mikrop şakir)
- lise öğrencilerinin vazgeçilmezidir...söz konusu kadın öğretmene aşık olanlar bile vardır ve aşkını diğer öğrencilerin sapık fantezilerinden korumak için mücadele verirler,zavallılar...
|