freud uyandırdığından beri hala aranan kişidir.
formülü bilinse bile formülü bilen kişi için her kadının kapısının anahtarını açamayacağı bir durumdur . öbür taraftan hiçbirşeyin formülünü bilmediği halde
brad pitt tadında bir serseri için açılamayacak kapı yoktur .
(bkz:
formülün mına koyim sana bişey olmasın)
kadının formülünü bilen adam büyük büyük büyük dedemdir. formülü de aşağıdaki gibidir.
bir yemek kaşığı güzellik, bir yemek kaşığı tatlı dil, bir yemek kaşığı anaçlık, bir yemek kaşığı onur, bir yemek kaşığı sevgi, bir yemek kaşığı sadakat, bir yemek kaşığı vefa, bir çay kaşığı sadece sevdiceğine orospuluk, bir çay kaşığı gurur, bir çay kaşığı koketlik, bir çitmik kapris, bir çitmik kıskançlık, bir çitmik dırdırcılık, bir çitmik gözyaşı bir havanda iyice karıştırılıp yoğrulduktan sonra önceden harlandırılmış aşk ateşinde pişirilir.
işte size kadın , gözlerinin içine baka baka , doya doya yaşayın.
"gittim ben" dediğinde kadının, etrafta bir kadın kokusu var mı diye koklamaya başladığını, bir kadın aradığını, bir kadın kokusu alamazsa erkeğin kendisine süngüsü düşük bir şekilde; "canım seni çok özledim, seni çok seviyorum"larla döneceğini bildiğini bilen erkektir. erkeğin etrafında başka bir kadın yoksa baştan aşağı "salladığını" ve kendisine döneceğini kadının bildiğini bilen erkektir.
tüm senaryolarda aslında avcı olanın kadın olduğunu bilen erkek kadının formülünü çözme yolunda yürümeye başlamış erkektir. fiziki güç erkekte olmasına rağmen kadının, erkeğin beklemediği davranışlarla erkeğin kimyasını bozup fiziğini ele geçirebileceğini ve "hemen hemen" her zaman geçirdiğini bilen erkek formülü çözmede bir adım daha ilerlemiş erkektir.
kadının formülü iki hidrojen bir oksijenden oluşmadığı için üzerinde uzun çalışmalar, deneyler yapılması gerekmektedir. bu deneyler esnasında kendisinin her an "av" konumunda olduğunu bilmek erkeğin bir an için unutmaması gereken olgulardın biridir ki bu da olaya her iki taraf için ayrı bir heyecan katar
formülü çözebilmek için "laboratuvara" girmek şarttır ve "flört" değişik tahlil ve testlerden oluşmuş güzel bir oyundur.
değişik aşamalardan başarı ile geçmesi gereken adamdır.
hani "sırılsıklam aşık" deyimi örneği; kadına dokunmadan, konuşarak duygularına dokunabilen ve onu heyecandan "sırılsıklam" edebilen adamdır...
kadına dokunmadan, konuşmadan, sadece gözleri ile kadını "sırılsıklam" edebilen adamdır...
formül; kendine güven, iç barış, hayatı sevmek ve daha pek çok kilometre taşı olan bir yolda sabırla yürümesini bilen adamın çözmeye başlayabileceği formüldür.
aynı zamanda formulünü ispatlayamamış adamdır.
m = g x b x z
m:
murphy sabiti
görünmez adamdır.
(iussy, 04.06.2008 11:55)
bildiğini sanan adamdır.
tek bildiği henuz hiçbirşey bilmediğidir.
**
zaman onu da büküp düzgün bir şekle şemale sokucaktır.
telif hakkını elinde tuttuğu için paylaşmamaktadır.
cüzdanı kalın olan adamdır. cüzdanınız kalın olduğu zaman çoğu kadının formülü kendiliğinden çözülür.
kadını formüle edip işi yok yere zorlaştıran adamdır.
mühendistir. bildiğini sandığı şey de kadının konum veya kinematik analizidir, ya da en iyi ihtimalle de serbest cisim diyagramıdır ki hiçbiri ikili ilişkilerde bir halta yaramayacaktır.