sadece oraya bakarak bir kadının bacaklarının güzel olup olmadığı anlaşılabilen, bununla da yetinmeyip bir kadının orgazmdan daha çok zevk alabileceği bölgeyi içinde barındıran ve dolaylı yoldan bir erkeğe de en şehvetli anlarını yaşatabilen yer: sağ diz arkası
mumun önüne sakil biri geldi mi, meclisin önünde kalk onu öldür.
ama eğer şeker gülüşlü, şirin dudaklı biriyse bu
yenine sarıl da ışığı söndür...
(bkz: gülistan)
(bkz: sadi)
beşparmak bağarsağıdır derim ben. hele atar ve toplar damarlarına olan beğenimi anlatmayacağım bile. zira muhteşemdir. ayrıca beyinlerinin sağ ve sol loplarına ayrı ayrı duyduğum hayranlığı ifade etmekte güçlük çekeceğimden dolayı ifade etmeyeceğim. belki de güçlük çekmez kolayca ifade ederdim fekat bi kere demiş bulundum.
ısırılası sütlükte zarif ve kırılgan boyundur. son derece vampiriğim.
kafa, boyun ve kulağın birleştiği yerde yeşeren seyrek, başına buyruk saçımsı tüydür. bu kadar da spesifiğim.
genelde er kişinin cinsel iştahına bağlı olarak koordinatları değişen bölge. misal verimli bir bodrum tatilinden yeni dönmüş insanın kadının neresini göstersen burun kıvırdığı, bahar zamanı final döneminden yeni çıkmış itü vadi sakinine kadının saç telini uzatsan uyarıcı etki yaptığı nature şubat sayısında isviçreli bilim adamlarınca ifade edildi.
eğer bir kadının koltuk altı pürüzsüz ve temiz ise anlayın ki o kadının hiçbir yerinde selülit olmaz, ayrıca tertemiz bir kadındır, terleyince pek kötü kokmayan familyadandır.
mesela ben kadının hasını koltuk altından tanırım. hatta hastasıyım, fırsat buldum mu mütemadiyen yalarım.
kesinlikle ses tonudur...öyle borozan gibi ses tonu olan, travestiyi andıran bir kız kalkmış ziki indirir valla.hangi erkek altında ince ve tahrik edici sesiyle kedi gibi inleyen bir kızla sevişmek istemezki...